» Cere o oferta personalizata
       1052167 oferte

021 401 20 20
Luni-Vineri 10:00-19:00
Despre noi | Solicita o oferta personalizata |  Chat Online  |  Login  |  Romana   English  | 

» » Domul Invalizilor


Domul Invalizilor, Regiunea Paris

Oferte Regiunea Paris, Oferte Franta

In aceasta pagina gasiti informatii despre Domul Invalizilor | galerie de imagini cu Domul Invalizilor | localizare pe harta a obiectivului turistic Domul Invalizilor si harta hotelurilor si a pensiunilor din zona obiectivului. Oferte turistice pentru cazare in apropiere de Domul Invalizilor din Franta la hoteluri | apartamente | pensiuni si vile la cele mai atractive si ieftine preturi in 2014 - 2015. Puteti rezerva Prin Direct Booking o mini vacanta sau un sejur pentru a vizita Domul Invalizilor. In harta hotelurilor din jurul Domul Invalizilor gasiti oferte de cazare la hotel sau pensiune Oferte Franta aprilie | Oferte Franta mai | Oferte Franta iunie | Oferte Franta iulie | Oferte Franta august | Oferte Franta septembrie | Oferte Franta octombrie | Oferte Franta noiembrie | Oferte Franta decembrie | .

Domul Invalizilor

Prezentare Domul Invalizilor

In 1670, Ludovic al 14-lea, a dat ordin sa se construiasca Domul Invalizilor, un spital militar capabil sa trateze soldatii francezi raniti in razboaiele din Europa

Cenusa celui mai mare geniu militar francez Napoleon (1769-1821) se afla sub Dom ceea ce atrage multi turisti ai Parisului. Napoleon s-a nascut in Corsica pe 15 august 1769 intr-o familie modesta si a devenit imparatul Frantei pe 2 decembrie 1804 cucerind aproape toata Europa. El a fost infrant in 1815 de generalul englez Wellington la Waterloo in Belgia. Napoleon a murit pe 5 mai 1821 pe insula Sfanta Elena din Oceanul Atlantic, acolo unde a fost trimis in exil de englezi. Napoleon a ramas un personaj foarte popular, iar regele Ludovic Filip a readus cenusa lui in 1840 in Franta.

Pe langa mormantul lui Napoleon (realizat din porfir finlandez rosu avand o baza din granit verde) se afla si mormintele membrilor familiei lui Napoleon (frati, copil), a catorva ofiteri care l-au servit precum si a multor eroi militari francezi.

Domul mai adaposteste si Muzeul Armelor (cel mai mare muzeu militar din lume), Biserica Domului (proiectata de Hardouin Mansart pentru Ludovic al XIV-lea) si Muzeul planoreliefurilor.


Pentru a ajunge la Domul Invalizilor, puteti traversa pe podul Alexandru al III-lea si apoi merge pe esplanada Invalizilor. Este una dintre cele mai frumoase strazi din Paris.

Accesul prin aripa de nord: mergand pe esplanada invalizilor
Aripa sudica: prin piata Vauban
Metrou: Linia 8, Latour-Maubourg, Invalides sau Linia 13, Saint-François-Xavier, Invalides, Varenne
RER : linia C, "Invalides"
Autobuz : 28, 63, 69, 80, 82, 83, 87, 92, 93

Domul Invalizilor este deschis in fiecare zi a anului exceptand prima luni a fiecarei luni, 1 ianuarie, 1 mai, 1 noiembrie si 25 decembrie. Din octombrie pana in martie este deschis intre ora 10:00 si 17:00 iar intre aprilie si septembrie intre ora 10:00 si 18:00. Casa de bilete se inchide cu 30 de minute inainte de inchiderea muzeului.
Taxa de intrare este de 8,5 €, Redus 6,5 € (studentilor pana in 26 de ani si a veteranilor de razboi) si este gratis pentru minori.
Sunt disponibile si tururi cu ghizi: un tur dureaza 1h30’ iar pentru fiecare tur sunt acceptate maxim 30 de persoane. Taxa pentru un tur cu ghid este de 227,24 €. Turul trebuie rezervat cu 2 luni inainte la telefon +33(0)144423772
Sunt disponibile si ghiduri audio in mai multe limbi de circulatie internationala.

Sursa informatiei prezentate 

Galerie imagini Domul Invalizilor

Domul InvalizilorDomul InvalizilorDomul InvalizilorDomul InvalizilorDomul Invalizilor

Harta in jurul Domul Invalizilor

 Hotel   
 Obiectiv turistic

Hoteluri in zona

 
Cauta hotel dupa nume
Introduceti numele hotelului
Cauta Obiective Turistice


 
 
Spune-le prietenilor


 
Info Turist
  • Comentariile turistilor
  • FAQ
  • Modalitati de rezervare
  • Modalitati de plata
 
Conversie valuta

Calculeaza

 

 
De ce preturile oferite de Direct Booking sunt atat de mici?
Comisioane mici
Ne-am ajustat comisioanele pentru a oferi cele mai mici preturi posibile.
Colaborari directe
Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.
Volum de vanzari
Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice online, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.
Viitorul este online
Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism online din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi
 
Alegeti destinatia de vacanta prin Direct Booking
Gasesti imediat ce doresti
Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare modern
Informatie actualizata
Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.
Plata online
Daca v-ati hotarat asupra destinatiei, puteti sa faceti plata direct in site-ul Direct Booking, economisind timp si bani
Toata informatia intr-un singur loc
Direct Booking ofera mai mult decat rezervari online, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti
 
Favorites:0 Cerere de oferta Feedback site