» Cere o oferta personalizata
       1053885 oferte

021 401 20 20
Luni-Vineri 10:00-19:00
Despre noi | Solicita o oferta personalizata |  Chat Online  |  Login  |  Romana   English  | 

» Obiective turistice India


Obiective turistice India | Atractii India

Oferte India

Harta obiectivelor turistice din India

 

Lista obiectivelor turistice interesante din India


Biserici Cladiri istorice Monumente Muzee Temple

Templul Lotus

Templul Lotus

Delhi, India
Obiective turistice in categoria:Temple

Templul de cult Bahá'í din Delhi, India, cunoscut popular ca Templul Lotus datorita formei sale, este o casa de cult Bahá'í si, de asemenea, o atractie proeminenta in Delhi. Acesta a fost finalizat in 1986 si serveste ca Templul Mama al subcontinentului indian. El a castigat numeroase premii de arhitectura si au fost prezentate in sute de reviste si articole de ziar.
cazare si hoteluri langa Templul Lotus »

 

Fortul Rosu

Fortul Rosu

Delhi, India
Obiective turistice in categoria:Cladiri istorice

Fortul Rosu a fost construit din gresie rosie de catre imparatul mogul Shah Jahan, intre anii 1639 - 1648. Gradinile si palatele din interior impresioneaza prin frumusetea arhitecturii, a sculpturilor si incrustatiilor in marmura.
cazare si hoteluri langa Fortul Rosu »

 

Templul hindus Laxami Naravan

Templul Hindus Laxami Naravan

Delhi, India
Obiective turistice in categoria:Temple

Templul hindus Laxami Naravan este cunoscut si sub numele de Birla Mandir. Construit in epoca moderna a orasului, in New Delhi, acesta este cel mai mare, cel mai frumos si cel mai vizitat templu hindus.
cazare si hoteluri langa Templul Hindus Laxami Naravan »

 

Muzeul International al Papusilor Shankar

Muzeul International Al Papusilor Shankar

Delhi, India
Obiective turistice in categoria:Muzee

Unul dintre cele mai impresionante muzee dedicate papusilor este Muzeul International al Papusilor Shankar, aflat la New Delhi, India. Infiintat de renumitul K. Shankar Pillai, (1902-1989), cunoscut mai ales pentru caricaturile si desenele sale pe teme politice, Muzeul Shankar are cea mai mare colectie de papusi costumate din lume.
cazare si hoteluri langa Muzeul International Al Papusilor Shankar »

 

Mormantul Mahatma Gandhi

Mormantul Mahatma Gandhi

Delhi, India
Obiective turistice in categoria:Monumente

Mormantul Mahatma Gandhi, monumentul celui care a fost si ramane, in constiinta poporului, parintele spiritual al Indiei moderne, fauritorul unei puteri cladita pe saracie si unitate, oratorul desavarsit, filosoful futurist, creatorul unui sistem dur si coercitiv, bazat pe intelegere reciproca, bunatate, non-violenta si armonie.
cazare si hoteluri langa Mormantul Mahatma Gandhi »

 

Templul Shri Mangueshi

Templul Shri Mangueshi

Konkan, India
Obiective turistice in categoria:Temple

Templul Shri Mangueshi este situat la Mangeshim in Priol, Ponda Taluka, la 1 kilometru de Mardol aproape de Nagueshi, la 22 km de Panaji capitala Goa si la 26 km de Margao. Acest templu este unul dintre cele mai mari, cel mai incantator, si cel mai vizitat templu din Goa.
cazare si hoteluri langa Templul Shri Mangueshi »

 

Basilica Bom Jesus

Basilica Bom Jesus

Konkan, India
Obiective turistice in categoria:Biserici

Basilica Bom Jesus este situata in Goa, India si face parte din patrimoniul UNESCO. Bazilica detine ramasitele pamantesti ale Sf. Francis Xavier . Biserica este situata in vechea Goa, care a fost capitala Goa in primele zile ale guvernarii portugheze.
cazare si hoteluri langa Basilica Bom Jesus »

 

 
Cauta Obiective Turistice


Filtrati obiectivele
Destinatie
 
 
De ce preturile oferite de Direct Booking sunt atat de mici?
Comisioane mici
Ne-am ajustat comisioanele pentru a oferi cele mai mici preturi posibile.
Colaborari directe
Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.
Volum de vanzari
Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice online, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.
Viitorul este online
Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism online din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi
 
Alegeti destinatia de vacanta prin Direct Booking
Gasesti imediat ce doresti
Direct Booking iti ofera posibilitatea sa cauti destinatia potrivita intr-o maniera rapida prin utilizarea unui modul de cautare si filtrare modern
Informatie actualizata
Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.
Plata online
Daca v-ati hotarat asupra destinatiei, puteti sa faceti plata direct in site-ul Direct Booking, economisind timp si bani
Toata informatia intr-un singur loc
Direct Booking ofera mai mult decat rezervari online, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti
 
Favorites:0 Cerere de oferta Feedback site