Statiuni si orase in regiunea Aquitania

Bordeaux este un oraș în sud-vestul Franței, prefectura departamentului Gironde și capitala regiunii Aquitania. Orașul este traversat de fluviul Garonne. Centrul istoric vechi al orașului Bordeaux a fost înscris în anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Statiunile si orasele din Aquitania unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

AquitaniaObiective turistice in regiunea Aquitania Oferte Aquitania

Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux este un oraș în sud-vestul Franței, prefectura departamentului Gironde și capitala regiunii Aquitania. Orașul, traversat de fluviul Garonne, este localizat aproape de costa europeana a Atlanticului. Centrul istoric vechi al orașului Bordeaux a fost înscris în anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Acest oras elegant, pe malurile raului Garrone, aproape de Golful Biscaya, se afla in inima regiunii viticole Bordeaux, ce si-a cucerit pe buna dreptate marele sau renume. Bordeaux este unul dintre centrele majore, de renume mondial, ale industriei vinului.


Biarritz

Biarritz

Biarritz (bască Miarritze, occitană Biàrritz) este un oraș din sudul Franței, situat în departamentul Pyrénées-Atlantiques, în regiunea Aquitania. Este una dintre cele mai apreciate stațiuni turistice franceze la Oceanul Atlantic. Plajele din această stațiune sunt printre cele mai apreciate atât de cei care vor să beneficieze de țărmul însorit al Golful Biscaya, cât și pentru surferi. În afară de plaje, Biarritz oferă vizitatorilor săi și o arhitectonică interesantă, iar persoanele mai active pot vizita muzeele sau juca golf pe unul din terenurile din apropiere.