Statiuni si orase in regiunea Espace Killy

Bine aţi venit la "Espace Killy", unde se antrenează campionii mondiali şi unde din an nouă luni şi jumătate este vorba numai de una: schi! În giganticul după triplul campion olimpic numitul "cird de schi" cu 300 km de pârtii şi 89 instalaţii pe cablu au avut loc în 1968 şi 1992 competiţiile disciplinor alpine ale Jocurile Olimpice de Iarnă - iar 2009 regiunea a fost gazda a Campionatului Mondial de Schi. Peste trei munţi şi două văi se întinde domeniul schiabil de 5 stele, care va face inima oricărui schior să bată mai tare. Altitudinea (1.550 - 3.456 m) şi unul din cei mai atractivi gheţari din Alpi vă aşteaptă cu zăpadă garantată: Tignes - Domeniu schibial al superlativelor!
Tignes (2.100 m) a fost la construit abia la sfârşitul anilor 50, după dispariţia "Tignes vechi" în lacul du Chevril, în o vale la altitudine lispită aproape complet de vegetaţie. Prin utilizarea a mult lemn şi piatră naturală, Tignes de astăzi vă aşteaptă cu un farmec tradiţional savoiez. Acestuia se adaugă impresionantul peisajul montan cu masivul Vanoise şi vârfurile sale, cum ar fi Grande Motte (3656 m) şi Mont Pourri (3779 m). Chiar la sfârşitul văii se află Val Claret cu diferite restaurante şi viaţă de noapte. "Le Lac", considerat centrul Tignes oferă multe activităţi sportive pe gheaţă. Aici se adună în special publicum mai tânăr - nu în cele din urmă datorită ofertei largi de après-ski şi evenimentelor deosebite, cum ar fi "Tignes Airwaves!"

Statiunile si orasele din Espace Killy unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Espace KillyObiective turistice in regiunea Espace Killy Oferte Espace Killy

Tignes

Tignes

Bine aţi venit la "Espace Killy", unde se antrenează campionii mondiali şi unde din an nouă luni şi jumătate este vorba numai de una: schi! În giganticul după triplul campion olimpic numitul "cird de schi" cu 300 km de pârtii şi 89 instalaţii pe cablu au avut loc în 1968 şi 1992 competiţiile disciplinor alpine ale Jocurile Olimpice de Iarnă - iar 2009 regiunea a fost gazda a Campionatului Mondial de Schi. Peste trei munţi şi două văi se întinde domeniul schiabil de 5 stele, care va face inima oricărui schior să bată mai tare. Altitudinea (1.550 - 3.456 m) şi unul din cei mai atractivi gheţari din Alpi vă aşteaptă cu zăpadă garantată: Tignes - Domeniu schibial al superlativelor! Tignes (2.100 m) a fost la construit abia la sfârşitul anilor 50, după dispariţia "Tignes vechi" în lacul du Chevril, în o vale la altitudine lispită aproape complet de vegetaţie. Prin utilizarea a mult lemn şi piatră naturală, Tignes de astăzi vă aşteaptă cu un farmec tradiţional savoiez. Acestuia se adaugă impresionantul peisajul montan cu masivul Vanoise şi vârfurile sale, cum ar fi Grande Motte (3656 m) şi Mont Pourri (3779 m). Chiar la sfârşitul văii se află Val Claret cu diferite restaurante şi viaţă de noapte. "Le Lac", considerat centrul Tignes oferă multe activităţi sportive pe gheaţă. Aici se adună în special publicum mai tânăr - nu în cele din urmă datorită ofertei largi de après-ski şi evenimentelor deosebite, cum ar fi "Tignes Airwaves!"


Val Disere

Val Disere

Cel târziu de când au avut loc aici Competiţiile în disciplinele alpine ale Jocurilor Olimpice de Iarnă din 1992, Val d'Isère (1850 m) face parte din elita staţiunilor de schi din Franţa. Localitatea cu centru istoric din secolul XVI a reuşit să-şi păstreze până în ziua de azi farmecul său tradiţional regional. Şi la construirea a noi clădiri s-a pus accentul pe folosirea de materiale naturale cum ar fi lemn sau piatră. Staţia de schi există deja din 1934, când în sătuc a fost fundată prima şcoală de schi de pionierii disciplinei şi a fost deschis. De atunci dezvoltarea nu a fost frânată - în schimb automobilele nu mai pot intra în centrul vechi - şi infrastructura este mai bună de la an la an cu numeroase cafenele, restaurante, magazine şi hoteluri oferindu-vă astfel atmosferă tipică şi plăcută pentru un concediu reuşit la zăpadă.