Belek - informatii si atractii turistice
» Oferte Antalya

02.12.2016 Turcia

Belek - informatii si atractii turistice

Situat la 30 de km de Antalya, Belek este o destinaţie de vacanţă neobişnuită în care amestecul între vestigiile istorice, una dintre cele mai frumoase plaje din Antalya, peisajul  montan din vecinătate, excelentele terenuri de golf împreună cu climatul sănătos al zonei fac ca oraşul să fie foarte atractiv pentru toate categoriile de turişti.

Belek

 Principala atracţie turistică a oraşului Belek o reprezintă cele 6 superbe terenuri de golf, staţiunea fiind special destinată iubitorilor acestui sport. Pe lângă golf aveţi posibilitatea practicării altor sporturi cum ar fi surfing, schi nautic, rafting, sailing, alpinism montan, vânătoare sau a petrecerii unei vacanţe relaxante pe plajele întinse cu ape limpezi şi liniştite.

 
Aceasta statiune cosmopolita si exclusivista a fost amenajata pe un spatiu viran, nu are legatura cu nici o localitate si reprezinta un concept nou pentru vacantele de lux: confort deosebit, dezvoltare respectand principiile ecologice, turisti elitisti, facilitate speciale. Cu timpul aceste plantatii s-au transformat in paduri bogate, marginind plajele largi, cu nisip granulat de un galben aprins. 
Microclimatul unic, datorat lipsei muntilor, avantajeaza statiunea: primavera si toamna serile sunt calde, ziua adie o briza usoara iar timpul de expunere la soare este mai lung. Un alt avantaj il reprezinta si transferul scurt de la aeroport, distant fiind doar de 25 de km.
Cele peste 36 de hoteluri de lux, foarte moderne, construite in ultimii ani in Belek, au devenit noua imagine a ospitalitatii turcesti. 
 

terenuri golf

 In aceasta locatie nu exista obiective turistice istorice, dar se poate ajunge pe jos la ruinele oraselor antice Perge si Selge si la grandiosul amfiteatru Aspendos. De asemenea, in apropiere se afla superbul parc national Köprülü Kanyon, un adevarat paradis al celor peste o suta de specii de pasari, printre care si simbolul Belek-ului: bufnita Tyto Alba. 

Pentru pasionati, viata culturala are atractiile ei:  foarte apreciate sunt festivalurile de opera si balet, care se desfasoara in fiecare an pe Aspendos Arena.
„In zilele noastre este la moda sa fii tanar, sanatos, activ si de succes”, astfel par sa afirme hotelierii din Belek, creand conditii ca turistii sa se simta astfel pe parcursul vacantelor. Chiar si variatele concepte de masa all inclusive (ultra, super etc.) nu sunt create ca turistii sa manance continuu de dimineata pana seara, ci cu scopul de a facilita alegerea unei diete personale si a unui interval optim de luat masa. Turistii pot alege intre programe unice de talaso terapie si activitati sportive distractive, cum ar fi escaladari pe stanci, rafting si diverse sporturi nautice. 
 
Belek este una dintre cele mai noi statiuni cu plaje lungi, sate de vacanta, hoteluri moderne, paduri, terenuri de golf.
Este locul ideal pentru vacantele de relaxare, dar si pentru cele active.
Plajele din Belek sunt curate, au primit Steagul Albastru european. Există sezlonguri, umbrele, paturi de plajă și bungalouri confortabile. Totul depinde de preferințele turistice. Peplajă, puteți cumpăra fără teama apă și hrană. 
 

Plaja Belek

 Cluburile de 5 stele de un lux deosebit si in regim de "ultra all inclusive" va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante moderne in acest paradis al nisipului si al marii.

 
Acesta este cel mai bun loc în Turcia, pentru familiile cu copii mici. O trăsătură distinctivă a plajelor este un aer curat care are proprietăți curative datorită aromei pădurilor de pin si eucalypt.
 
Nu e de mirare ca dupa vacant petrecuta in Belek, turistii se intorc acasa plini de energie si cu forte proaspete!
 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii