Cele mai accesibile destinații de litoral din Europa
» Oferte

14.01.2020

Cele mai accesibile destinații de litoral din Europa

Vacanța de vis? Plaje întinse, ape cristaline, mâncare bună și accesibilă, hoteluri confortabile și prețuri pentru bugete medii și mici. Există pachete pentru toți, menite să asigure vacanțe reușite, în diferite zone ale lumii. Găsești oferte pentru vacanțe minunate în Franța, pentru vacanțe în Croația, Grecia sau Spania. Sau Turcia, de ce nu. Alege hotelul, vila sau pensiunea la cel mai bun preț garantat și descoperă cele mai bune destinații europene pentru un vacanta frumoasă pe litoral.
 
Rare sunt regiunile care pot fi la fel de mândre de atâtea soiuri naturale, precum Split. Lanțul montan, ce se mândrește cu unul dintre cei mai înalți munți ai Croației, separă continentala Zagora de atmosfera plajei mediteraneene. Această regiune este printre cele mai frumoase din lume. Găsești ape puțin adânci, insule mediteraneene, stânci dure cu specii endemice în mijlocul mării deschise, lacuri și bogăția încă neexplorată a peșterilor subterane.
 
2. Sainte-Maxime, Franța
Un paradis de liniște între mare și zone de țară. Așteaptă-te la emoții plăcute, arome, parfumuri, descoperiri. Ești într-o destinație unde se cultivă arta primirii. Bun venit în Sainte-Maxime! Orașul plin de viață tot anul și totodată o destinație de familie.  Situată ideal în inima Golfului Saint-Tropez, Sainte-Maxime este una dintre destinațiile de top ale rivierei franceze. La 11 km de țărmul Mediteranei, plajele sale nisipoase  sunt un mediu natural pe care autoritățile se străduiesc să îl păstreze. Angajamentul constant pentru protecția mediului și dezvoltarea rațională sunt principii răspândite din 1987, prin ilustrarea celebrului steag european privind calitatea mediului, „European Blue Flag”. Această etichetă recunoaște și garantează calitatea apei mării și mediul înconjurător curat, bine conservat.
 
Costa Brava este despre soare, plaje, golfuri înconjurate de natură, scufundări în zone cu apă cristalină, pace și calm, plimbări pe potecile de coastă sau prin sate fermecătoare de pescuit ... Cum îți sună toate acestea? Ei bine, scoate-ți agenda, vezi unde-s următoarele zile libere și pregătește-te să petreci o vacanță minunată la plajă.
 
Antalya poate fi vizitată în orice anotimp. Este o destinație turistică indispensabilă, în special în timpul verii. Acest oraș „albastru” își încântă oaspeții cu plajele sale frumoase și are cea mai lungă coastă din Turcia. Caracteristica principală a Antalyei sunt palmierii grozavi, care te adăpostesc în zilele arzătoare. Palmierii sunt un semn al climatului mediteranean blând al orașului. Fierbinte și uscat în timpul verii și blând și ploios în timpul iernii, Antalya îți dă întotdeauna senzația de „casă pimitoare”. Nu-i de mirare că mii de turiști o aleg în fiecare an.
 
Zákynthos este o insulă verde, înzestrată cu văi fertile și cu un climat temperat. Diversitatea peisajului său a dus la diferite tipuri de plaje de nisip. Le găsești în golfuri izolate, unde apele liniștite albastre sunt adânci în partea de sud-est a insulei. Dacă stâncile accidentate și o lume subacvatică interesantă sunt pe placul tău, organizează-ți vacanța în Zakynthos pe partea de vest a insulei

Gozo oferă un refugiu liniștit. Este locul ideal pentru schimbarea ritmului și a peisajelor. Față de sora ei, Malta, Insula Gozo este mai verde, mai rurală și mai mică, cu ritmuri dictate de anotimpuri, perioade de pescuit și agricultură. Biserici baroce și ferme vechi din piatră împodobesc peisaj, iar litoralul spectaculos te așteaptă pentru explorarea unora dintre cele mai bune situri de scufundare a Mediteranei.
 
Apele cristaline, deschise către vânturile ce bat de la est spre sud-est. Pune-le pe un fundal nisipos, adaugă bărci mici ancorate la mal și vei vrea să ajungi acolo. Mallorca este cea mai mare insulă spaniolă, cu zone perfecte pentru scufundări. Este o carte poștală clasică mediteraneană, un tablou greu de reprodus și o bijuterie a cărei atmosferă de cucerește treptat. Vedeta mereu populară a Mediteranei, Mallorca are o personalitate însorită datorită plajelor răpitoare, priveliștilor azurii, munților îndepărtați și orașelor de deal, pline de suflet.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii