Cum păstrăm amintirile de vacanță mai multă vreme
» Oferte

13.04.2020

Cum păstrăm amintirile de vacanță mai multă vreme

Cu toții avem diferite obiecte - suveniruri adunate de prin vacanțe. Unele sunt la vedere, altele uitate printr-un colț de casă, negăsindu-le utilitatea. Ne gândim cu drag la ele, însă aglomerația nu este tocmai plăcută. Ei bine, în această perioadă de stat acasă, ne-am gândit la câteva soluții și pentru ele. D asemenea, ne-am gândit la posibilități de luat în considerare pentru a păstra amintirile viitoarelor vcanțe într-un mod simplu, dar extrem de personal. Dacă aveți și alte idei, scrie-ne, suntem aici 😊

Ai avut parte de o vacanță uimitoare și vrei ca sentimentul de să dureze pentru totdeauna. Toți vrem asta. Din fericire, există numeroase modalități prin care o poți face. Fie că optezi pentru fotografii, de care să te bucur chiar și peste ani, fie că alegi o piesă de decor pentru acasă, toate te vor ajuta să-ți amintești momente aparte din fiecare vacanță petrecută cu familie. Imaginează-ți cum ar fi să ai acum în casă o vază tradițională din Egipt, un covor handmade din Turcia sau o ceașcă de cafea în stilul Greciei. Și de fiecare dată când le vei vedea prin casă, te vor entuziasma pentru următoarea escapadă. Hai să nu ne oprim aici totuși la nivel de imaginație și să descoperim cele mai bune modalități de a-ți păstra amintirile de vacanță în familie.

1. Înrămează elemente din vacanță

Fotografii, bilete și alte detalii din vacanță. Înrămează-le și pune-le un titlu care să-ți descrie destinația și care să-ți trezească amintirile din acea vacanță. Caută rame unice, realizate manual, la magazine de țesături și buticuri second-hand pentru a le face speciale. Imaginează-ți câte un tablou în fiecare cameră, în funcție de trăirile intense pe care ți le-a oferit acea vacanță. Vei găsi bucurie în fiecare colțișor.

2. Flytograf

Sigur, fotografiile iPhone sunt grozave. Dar pentru un suvenir cu adevărat special dintr-o vacanță de suflet, apelează la Flytographer. Serviciul conectează turiștii cu fotografi locali din peste 300 de destinații, pentru o ședință foto personalizată. Așadar, poți reveni acasă cu fotografii profesioniste ce ilustrează întreaga familie, pe plajele din Maui, pe străzile Londrei sau în mijlocul munților din Colorado. Vor arăta minunat în orice zonă a locuinței.

3. Lumânări parfumate

Aromele sunt modalități puternice de a evoca amintiri. Așadar, dacă nu vrei să uiți vreodată de o vacanță fabuloasă, lumânările parfumate din fiecare destinație te vor ajuta. Ai grijă să alegi lumânări parfumate din produse locale. Doar așa întreaga ta casă o să miroasă ca destinație preferată. Îți poți lua una care să-ți amintească de aroma unui cocktail savurat pe plajă sau cu aroma siropului de arțar, pe care l-ai încercat în călătoriile tale.

4. Marcaje pe o hartă

Oricând călătorim cu mașina, evidențiem traseul (traseele) pe care le urmăm, pe o hartă. În acest fel, dacă trecem din nou prin aceleași zone, putem încerca o cale diferită și admirăm noi locuri. Marchează și tu toate locurile prin care treci, pentru a vedea cât de mare este lumea! Pe măsură ce anii trec, poți folosi harta pentru a planifica excursii cu prietenii sau pentru a îți planifica vacanțe în locuri în care nu ai mai fost. Peste toate, poți face o copie, pe care să o agăți de perete. Așa vei vedea zilnic locurile pe care le-ai vizitat și locurile pe care le-ai mai avea de traversat. Așa îți va reveni cheful pentru o nouă vacanță.

5. Bijuterii cu iz de vacanță

Destinațiile de litoral sunt preferatele noastre. Iar nisipul fin este primul lucru pe care l-am dori să-l luăm cu noi acasă. Cum numărul sticluțelor crește considerabil, ne-am gândit să-l purtăm cu noi aproape zilnic, în bijuterii. Gândește-te că iei puțin nisip de pe plajele respective și le transformi într-un pandantiv? Unele sunt cu adevărat chic.

6. Jurnal de călătorie pentru copii

Lasă-i pe cei mici să își noteze aventurile în felul lor, cu ajutorul unui jurnal de călătorie pentru copii. Așa vă vei aminti împreună peste ani experiențele frumoase pe care le-ați trăit împreună și impactul lor asupra copilului. Copiii au o gândire mai puțin complicată decât a noastră și își va nota lucrurile care și-au pus amprenta supra lui. Lasă-l să scrie ce dorește. Privit peste luni sau ani împreună vă veți aminti de o călătorie dintr-o perspectivă altfel.

7. Set de magneți personalizați

Mulți oameni colectează magneți de frigider din călătoriile lor. De ce nu ai face-o și tu. Nu în mod exagerat, alegând doar magneții ce ilustrează obiecte cu adevărat tradiționale. Există magneți în care poți insera imagini din vacanța ta și pe care poți scrie una dintre experiențele trăite în destinația respectivă. Creează un soi de tablou din ele și agață-le într-o colț de casă. Când vei da cu ochii de ele, te vor relaxa chiar și în cea mai aglomerată și agitată zi. 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii