Cum sa mananci gratis la Disney World
» Oferte Franta

09.05.2018 Franta

Cum sa mananci gratis la Disney World

Cu Toy Story Land, mirajul Star Wars și o mulțime de atracții pe drum, parcurile Disney devin tot mai costisitoare. Prețul unui bilet de intrare la Disneyland a depășit 100-a de euro, iar pentru o familie cu copii, o zi în parcul de distracție costă mai mult ca o vacanță de 7 zile în Grecia. Însă, trebuie să recunoaștem: Disney este o atracție majoră atât pentru copii, cât și pentru părinți, bunici sau îndrăgostiți. Cum să fie mai ieftin? Ei bine, în următoarea vacanță la Disney poți economisi aproximativ 3000 de lei, cu ajutorul noii promoții „Free Dining”. O promoție de care poți beneficia dacă, până pe 7 iulie, rezervi un pachet de vacanță de cinci nopți într-un hotel Walt Disney World, la anumite date din august, septembrie și decembrie, cu date limitate pentru sfârșitul lunii noiembrie. 

Tipic, la un cost suplimentar, promoția „Free Dining” de la Disney adaugă o caracteristica nouă la programul „Disney Dining Plan” ce oferă o excursie gratuită pentru fiecare oaspete, permițând familiilor să se bucure de prânzuri în ambient cu caracter de prințesă, vederi stelare și de Magic Kingdom’s. Prevederile rezervării Free Dining, Disney Dining Plans și Magic Your Way pot deveni incredibil de confuze, așa că am descoperit fiecare element pe care trebuie să-l cunoști despre promoția anuală Walt Disney World, apoi să vezi dacă ți se potrivește. 

Ce este Disney Dining Plan?

Disney Dining Plan este un plan de masă preplătit, de care să beneficiezi în vacanțe la Walt Disney World. El poate fi achiziționat exclusiv de oaspeții cazați în hoteluri operate de Disney și convertește banii în „credite” de masă. Credite ce pot fi folosite în diferite restaurante și baruri din întreaga stațiune Walt Disney World.

Ce - și unde - pot mânca cu Disney Dining Plan?

Depinde. Există trei tipuri de Disney Dining Plan - Quick-Service, Dining și Deluxe Dining plans. Fiecare vine cu un pahar reîncărcabil în orice hotel Disney și două gustări (cum ar fi popcorn, înghețată Mickey sau o Coca-Cola) de persoană, pe zi. Planurile Quick-Service permit două mese pe zi de persoană, la restaurante în stil cafeterias (precum Sunshine Seasons sau Cantina Satu'li). Planul standard Disney Dining permite o masă pe zi, la un fast food și o masă/zi la un restaurant clasic, de persoană (în localuri precum Cina Prime Time Café 50 și Be our Guest). Planul Deluxe Disney Dining permite trei mese pe zi, la restaurante clasice sau fast food-uri, de persoană. Fiecare masă din fiecare plan include un aperitiv și băuturi, prânzurile și cina, care conține un aperitiv, un fel principal, un desert și o băutură pentru fiecare oaspete. Toate tipurile Disney Dining Plan sunt compatibile cu comenzile mobile, dar reține: restaurantele de nivel superior pot necesita credite „duble”.

Ce este Free Dining? 

Dining Free este o promoție specială sezonieră și anuală, în care participanții Disney Resort Hotels primesc gratuit planuri complementare de mese Disney atunci când rezervă un pachet la full price la Walt Disney World, cu bilete în parcurile de distracții + cazare.

Ce hoteluri oferă Free Dining? 

Doar hotelurile operate de Disney, iar locațiile și disponibilitatea variază. Mâncarea gratuită este oferită în funcție de planurile tarifare ale hotelului, iar programul variază. Disney Deluxe Villa și Deluxe Resort Resort oferă un Plan Disney Dining gratuit, în timp ce hotelurile Disney Moderate și Value Resort beneficiază de un Plan Disney Quick-Dining gratuit. (Oaspeții pot plăti pentru upgrade la Disney Deluxe Dining Plan.)

Care-i șiretlicul?

Promoția Disney Free Dining este disponibilă doar prin rezervarea unui pachet „Magic Your Way”, care nu include toate reducerile, obligând fiecare membru al familiei la un bilet pe minimum o zi la Park Hopper. Dacă cumperi bilete de intrare în parc din altă parte, plănuiești să vizitezi câte un parc unic pe zi sau ai abonament anual la parcurile de distracții Disney, nu vei fi eligibil pentru programul Free Dinning. Practic, fiecare membru al familiei este nevoit să viziteze Park Hopper.

De unde știu dacă e potrivit pentru mine?

Fă calculul. Dacă datele tale sunt flexibile, ar putea exista și alte promoții care să se plieze pe nevoile tale. Dacă, însă, ți-ai făcut planul pentru o vacanță la Disney în cele mai aglomerate perioade ale anului (de obicei de sărbători), atunci acest program chiar te ajută să economisești  câteva sute de euro. 

Cum fac rezervarea Free Dining?

Fie pe site-ul Walt Disney World, fie telefonic. Există un număr limitat de camere eligibile și se ocupă destul de repede. Cel mai recomandat, însă, este să vorbești cu o agenție de turism pentru planul de vacanță. Are experiență și știe procedurile pas cu pas, astfel că vei avea parte rapid de o rezervare fermă. 

Oamenii chiar economisesc cu Disney Dining Plan?

Da. La vizite dese, însă, depinde. Un beneficiu major al alegerii de a plăti pentru mese cu un Plan Disney Dining este că nu-ți mai faci griji privind rezervarea unei mese la restaurant, dar planurile cu mese multe s-ar putea să fie o risipă. Începând cu 2018, toate cele trei planuri de mese Disney includ și băuturi alcoolice, iar asta iar te ajută să economisești. Acum depinde. Pentru cei care abia se ating de alcool, în rare ocazii, nu merită. Pentru cei care preferă să bea un vin bun la cină, este recomandat. Depinde doar de stilul tăi și al familiei tale. Cât despre a opta sau nu pentru un Disney Dining Plan, gândește-te înainte cum ți-ai dori să-ți petreci mesele. dacă ești genul căruia îi place să guste din de toate deliciile din parcurile de distracții, nu îți recomandăm această variantă. Poate cea mai ieftină opțiune... Dacă, însă, preferi să stai la masă confortabil, într-un restaurant, îți recomandăm să optezi pentru un Disney Dining Plan mediu sau chiar high, depinde de buget.  

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii