Muntenegru
» Oferte Muntenegru

18.02.2015 Muntenegru

Muntenegru

Nefiind o destinație îndepărtată de România, transportul spre Muntenegru se poate face cu ușurință cu mașina proprie, având astfel ocazia de a vă bucura de peisaje unice în lume. Înainte de orice criteriu de selecție pentru vacanța, Muntenegru oferă principalul avantaj de a-i împăca depotrivă pe iubitorii de munte și de mare, astfel că eternele dezbateri în cuplu sau în grupul de prieteni excursioniști nu-și mai au brusc locul, odată ales ca destinație de vacanță.

Dincolo de avantajul cazării la prețuri avantajoase, Muntenegru oferă experiențe inedite la malul Mării Adriatice, apele limpezi ale acestei mări care vă interconectează senzorial cu coasta de pe țărmul vestic al Italiei. Plajele generoase, precum cea din Mogren și Budva, spectaculoase prin coloritul nisipului și stâncilor, unic în Europa. De asemenea, plaja Jazz, cu nisip în dreapta și pietriș în stânga este una dintre preferatele turiștilor, fiind mai puțin aglomerată decât celelalte plaje, în special pentru relaxarea la care îmbie.

Nu trebuie să ratați cetatea Kotor, unde ajungeți cu transport propriu sau cu o navetă, în schimbul a câțiva euro. Pregătiți-vă pentru o vizită încărcată de istorie, dar și de ... efort fizic, întrucât aveți de urcat 1400 de trepte până la nivelul acesteia.

Romanticilor sau călătorilor aflați în căutarea unei liniști meditative le recomandăm o vizită în stațiunea Perast, unde se pot plimba de-a lungul pontoanelor sau face o excursie cu barca pe o insulă artficială.

Se mai pot vizita obiective precum mănăstirea Ostrog, unde numai drumul până la destinație face toți banii, peisajele par desprinse din basme.

Insula Sveti Stefan este de asemenea renumită în rândul turiștilor, unde se poate ajunge foarte ușor și cu un autobuz local, iar odată ajunși acolo vă puteți oglindi chipul în apele mării, într-atât de cristalină e apa.

Muntenegru se înscrie în rândul destinațiilor în trend de pe listele turiștilor români, în primul rând datorită împletirii muntelui cu mare în peisaje unice, nu foarte departe de țară, la prețuri accesibile.

 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii