Optiuni de vacanta din Bodrum
» Oferte Bodrum

03.11.2014 Turcia

Optiuni de vacanta din Bodrum

Dacă sunteți încântați la gândul că urmează să petreceți o vacanță de neuitat în stațiunea Bodrum și multitudinea de oferte de cazare vă face cu ochiul, decizia vă va fi cu siguranță ușurată la aflarea veștii că turiștii cazați în Bodrum au la dispoziție, pe lângă sejurul relaxant mult râvnit și o serie de opțiuni de excursii în :

Orașul Bodrum, unde puteți vizita și castelul contra unei taxe de intrare.
 
Aqua Park-ul din Bodrum, puteți face diving și safari.
 
Kos – La nici o jumătate de oră cu ferryboatul ajungeți în insula grecească. Aici puteți vizita Kos Town (orașul vechi), cu obiectivele sale, platanul lui Hipocrate și castelul Neratia. Kosul se bucură și de o zonă comercială, cu suficiente magazine de haine și suveniruri, restaurante și terase. De asemenea, în Kos turiștii au posibilitatea tratamentului cu ape sulfuroase la izvoarele termale, accesibile cu un bus care circulă din oră în oră. Kefalo Paradise Beach, plaja cu o priveliște panoramică deosebită, este accesibilă pe jos din Kos Town, urcând pe străduțe și lăsând în urmă Biserica Sfânta Paraschiva (Ayia Paraskevi). Plaja cu nisip auriu și apă limpede azurie, străjuită de palmieri falnici este foarte frumos amenajată și dispune și de o serie de terase și taverne este reputată a fi cea mai frumoasă plajă de pe insula Kos.
 
Efes – unul dintre cel mai bine păstrate orașe antice in lume, cu bijuterii arheologice extraordinare. Una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, Templul lui Artemis poate fi admirat, alături de alte obiective de interes pentru pasionații de călătorii. Excursia în Efes se poate achiziționa la pachet cu Pamukkale.
 
Pamukkale – cunoscut pentru băile termale în travertinele naturale formate din apa izvorâtă din pământ, care se scurge pe munte, la o temperatură de 35°C și în piscina Cleopatrei. În orașul antic Hierapolis din Pamukkale veți vizita amfiteatrul roman, gimnaziul și Templul lui Apollo.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii