Top reduceri Early Booking la vacantele verii!
» Oferte

27.03.2018

Top reduceri Early Booking la vacantele verii!

Mii de vacanțe, mii de reduceri Early Booking. Dacă nu ți-ai ales vacanța de vară până acum, este momentul să te grăbești. Suntem pe ultima sută de metri cu reducerile Early Booking, iar procentul de discount este de până la 40%. Cele mai populare destinații rămân și anul acesta litoralul românesc, Grecia, Bulgaria și Turcia, însă te poți bucura și de Spania, Croația, Italia și chiar de zone exotice accesibile precum Egipt sau Republica Dominicană. Și în astfel de destinații reducerile curg, iar procentele sunt semnificative. Astfel, dacă tânjești de mult la o vacanță pe tărâmuri exotice sau în locuri ceva mai greu accesibile (financiar vorbind), acum este cel mai bun moment pentru o rezervare. Bineînțeles, poți opta întotdeauna și pentru revers – ofertele Last Minute – însă, la acestea, posibilitatea de a-ți alege destinația sau hotelul, precum și stabilirea unei perioade de concediu, este aproape imposibilă. cel mai bine, fă-ți planurile de vacanță în avans. Iată câteva dintre cele mai populare destinații și ofertele lor tari😊 Enjoy!

Reduceri Early Booking pentru vacanțe pe litoralul românesc

Este aproape de casă, oferă relaxare, distracții, locuri prielnice de joacă pentru copii și, mai noi, servicii all inclusive. Cu reducerile Early Booking, sejururile pe litoralul românesc nu mai par atât de scumpe. Cât despre servicii, există multe hoteluri de calitate. Trebuie doar să știi pe care să îl alegi. Câteva dintre cele mai populare hoteluri de pe litoralul românesc sunt Mera Resort și Turqoise din Venus, Club Tismana din Jupiter, Club Dunărea din Eforie, Hotel Perla și Complex Mediteranean din Mamaia și Majestic din Olimp. Lista mai poate continua cu multe alte hoteluri în locații bune și cu servicii de calitate. Așa că, dacă te gândeai la o vacanță pe litoralul românesc, alege unul dintre hoteluri și bucură-te de reducerile Early Booking. Dacă nu, ia în considerare destinația pentru la vară. Merită, credem noi.

Reduceri Early Booking pentru vacanțe în Bulgaria

Plajă, soare, mare, hoteluri de 4* sau 5* și servicii all inclusive... de ce să nu alegi litoralul bulgăresc pentru vacanțele de vară. Și anul acesta Bulgaria îți oferă toate serviciile și facilitățile cu care te-a cucerit de-a lungul anilor. Cât despre prețuri, sunt mai mult decât accesibile, dacă le privind sub plapuma reducerilor Early Booking. Spre exemplu, câteva zile prin Bulgaria, la  Sol Nessebar Palace 5* - all inclusive - te costă acum doar 140 € - vezi oferta aici. O altă ofertă bună o regăsești pentru Park Hotel Golden Beach 4*, acum cu 96 € reducere. Ai cazare 2 adulți, 7 nopti, all inclusive, cu 287 € - vezi oferta aici.  Și lIsta poate continua cu o mulțime de variante. Intră pe site și alege-o pe cea mai potrivită pentru tine.

Reduceri Early Booking pentru vacanțe în Grecia

Când spunem vară, spunem vacanțe în Grecia! Cu toții visăm să ajungem pe tărâm grecesc, să ne bucurăm de soare, de mare, de varietatea peisajelor țării și de gastronomia ei fresh și super variată. Ei bine, dacă tot visăm la ea, de ce să nu mergem și în vacanțe. În cât mai multe vacanțe. Cu reducerile Early Booking, multe dintre prețurile sejururilor în Grecia aproape că s-au înjumătățit. Poți petrece o săptămână în Halkidiki cu doar 320 euro – două persoane, cu demipensiune. Și prețurile pentru Thassos, Corfu și chiar Zakynthos sau Rhodos sunt mai mici. Le poți vedea aici, pe site. Asta pentru că procentul de discount la vacanțe în Grecia este de până la 40%. La Zakynthos cu avionul, ai acum 223 € reducere la Hotel Merlis Studio 2* :). 2 adulti, cazare 7 nopti, cu doar 667 € - vezi aici  Așa că, grăbește-te și profită de ultimele zile de reduceri Early Booking.

Reduceri Early Booking pentru vacanțe în Turcia

Bazaruri, piscine, aquapark, parc de distracții pentru copii, kebab, Kofte, pide, baclava...  😀 Le găsești pe toate în Turcia. Iar dacă optezi și pentru un hotel bun, cu reducere substanțială la sejururile de vară, atunci chiar te poți declara un turist fericit! primul exemplu care îmi vine în minte este 👉Sherwood Dreams 5* din Belek. Ai transport cu avionul, cazare 7 nopți, all inclusive, chiar la început de vară, cu 1392€. Totul pentru două persoane – vezi aici

Cum suntem la finele lui martie, iar pragul de discount este pe cale să se sfârșească, îți recomandăm cu drag să-ți grăbești căutarea. Intră pe site și alege-ți varianta optimă de vacanță, profitând de reduceri Early Booking substanțiale.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii