Early Booking Revelion Cuba 2020
Filtre: Categorie: Revelion× (2 oferte, 89.2EUR - 89.2EUR)
Paradisus Varadero Resort & Spa, Varadero

Paradisus Varadero Resort & Spa

Varadero, Cuba, Cuba

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (07.04 - 03.11.2019)
  • Fara transport
Melia Cohiba, Havana

Melia Cohiba

Havana, Cuba, Cuba

  • Hotel de lux  
  • Fara transport

Early Booking Revelion Cuba

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice Revelion din Cuba puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Revelion din Cuba

Ofertele turistice Early Booking Revelion Cuba 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Revelion Cuba pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii pentru Revelion Cuba este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Cuba.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Revelion Cuba au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Revelion Cuba scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Revelion Cuba cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Cuba in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Revelion Cuba sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Revelion Cuba prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Cuba si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Cuba si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Revelion Cuba 2020 - Oferte Inscrieri timpurii Revelion Cuba. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro! Cele mai bune Preturi!