Early Booking Revelion Maldive 2023
Filtre: Categorie: Revelion×Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 115.7EUR - 135.6EUR)

Afiseaza harta
Riu Palace Maldivas, Dhaalu Atoll

Riu Palace Maldivas  

Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 19.04.2023)
  • Fara transport
Riu Atoll Maldive, Dhaalu Atoll

Riu Atoll Maldive  

Dhaalu Atoll, Maldive, Maldive

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 19.04.2023)
  • Fara transport

Black Friday Revelion Maldive

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice Revelion din Maldive puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Revelion din Maldive

Ofertele turistice Early Booking Revelion Maldive 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Revelion Maldive pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii pentru Revelion Maldive este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Maldive.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Revelion Maldive au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Revelion Maldive scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Revelion Maldive cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Maldive in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Revelion Maldive sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Revelion Maldive prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Maldive si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Maldive si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Revelion Maldive 2023 - Peste 10 Oferte Inscrieri timpurii Revelion Maldive. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro! Cele mai bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Maldive

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Maldive?

Meeru Island Resort Spa, Plumeria Hotels Resorts, The Barefoot Eco Hotel, Sun Island Resort Spa, Adaaran Select Meedhupparu sunt cele mai populare hoteluri din Maldive

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Maldive?

Plumeria Hotels Resorts, The Barefoot Eco Hotel, Sun Island Resort Spa, Adaaran Select Meedhupparu, Kurumba Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Maldive ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Maldive.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Maldive?

Meeru Island Resort Spa, Plumeria Hotels Resorts, The Barefoot Eco Hotel, Sun Island Resort Spa, Adaaran Select Meedhupparu sunt cele mai apreciate hoteluri din Maldive cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Maldive.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Maldive?

Arena Beach Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Maldive ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Maldive.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Maldive?

Meeru Island Resort Spa, Sun Island Resort Spa, Sheraton Maldives Full Moon Resort Spa, Centara Grand Island Resort Spa Maldives, Hard Rock Hotel Maldives sunt cele mai apreciate hoteluri din Maldive cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Maldive.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Maldive?

Plumeria Hotels Resorts sunt cele mai apreciate hoteluri din Maldive ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Maldive.