din 112 impresii au apreciat Aheloy, BurgasOferte Aheloy
9.7/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Costea Cosmin, familie cu copii mici, 09.09.2020
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Un resort linistit unde ai toate conditile asigurate. Recomand tuturor celor care vor liniste si relaxare.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Aheloy
Resortul se afla la aproximativ 10 km de Nesebar, unde recomand o vizita in orasul vechi, si la aproximativ 5 km de aqua park unde de asemenea este obligatoriu de mers cu copii.


8/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Marius, familie cu copii mici, 31.07.2020
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Mi-a placut : Liniștea din resort, Personalul cu bun simț și zAmbitor ,MAncarea gustoasă,se putea si mai bine(lipsa inghetata) Piscine mari și curate. În contextul pandemiei COVID-19 ești în siguranță, Personalul poartă mască, cel puțin în zona de luat masa, băuturile se servesc în pahare de unică folosință.

Plaja ingusta

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Aheloy
Preturi acceptabile


5.7/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

istvan, grup de prieteni, 16.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 4, Personal: 4, Mancare: 2, Pret: 6

10/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Eduard Hint, familie cu copii mici, 15.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Totul e superb

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7.4/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Iuliana, grup de prieteni, 10.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Camere mari și spațioase, curățenie, poziționarea hotelului, plaja liniștită și intrarea în apă lină.

Inexistența unui bar pe plajă, șezlonguri incomode, sucuri și cafea slabe calitativ, mAncare puțină și nediversificata, lipsa dulciurilor, existența unei cartele pe care trebuie să o prezinți la intrarea în restaurant chiar dacă ai brățară, plajă neîngrijita.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 7, Mancare: 5, Pret: 8

8.4/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Stela, grup de prieteni, 09.08.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Ne-am simtit foarte bine pe tot parcursul sejurului .Liniste , verdeata , curatenie , piscina mare si curata .

Nimeni nu vorbeste romaneste .

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Aheloy
Orasul mic si saracut , chiar nu aveai ce sa vezi .


8.6/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Sanda, cuplu, 24.07.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Am revenit după doi ani la acest hotel datorită prețului foarte mic. Pot spune că am constatat o evoluție pozitivă a serviciilor oferite: 1. copiii din tabere au restaurantele lor, nu se mai amestecă cu ceilalți turiști în restaurantul Midia; 2. mAncarea puțin mai variată (5-6 feluri de fructe, 4 feluri de preparate cu carne, 4 feluri de garnituri, o gamă variată de salate ...) Ai ce mAnca, chiar dacă ești pretențios, dar nu vă așteptați la grătare și specialități culinare! Preț mic = mAncare simplă. Cine vrea să se îmbuibe va trebui să aleagă alt hotel, la preț dublu. 3. curățenie zilnic în cameră, așternuturi schimbate la 3 zile 4. semnal wi-fi aproape în tot hotelul

1. tăvile din restaurant au același miros urAt, dar nu ne-am atins de ele, am preferat să ne plimbăm de 2-3 ori pentru a ne aduce mAncarea la masă 2. scările centrale de acces la mare au fost închise (probabil pentru că după-masa apa ajungea pAnă pe prima scară și se făcuseră niște ierburi alunecoase pe ea). Dar turiștii tot pe acolo intrau :D

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 10

9.3/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Iustina , familie cu copii mici, 21.07.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

O locatie superba ...linistită...curata...si mancare destul de buna si diversificată....recomand acest hotel cu mare drag unde am sa revin cu placere si in urmatorii ani...

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Aheloy
In Aheloy nu ai ce face ...adica nu ai ce face nimic...nimic...nimic


9.4/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

MIHAILESCU EUGENIA, cuplu, 20.06.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

IMPRESIE POZITIVA

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 10

9/10
Hotel Vineyards, Aheloy

Tutoveanu Razvan, cuplu, 19.06.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Raport calitate/pret, excelent. Hotel frumos, servicii bune, Spa minunat.

Nu este pentru cei care doresc sa faca baie in mare. Cea mai apropiata plaja decenta se afla la Pomorie(12 km) Am stat 10 zile si am mancat acelasi mic dejun. La cina a fost ceva mai bine.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 10

Impresie despre Aheloy
Nu ai ce face la Aheloy.


7.3/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Andreea, familie cu copii mici, 03.09.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatia este foarte ok,pe faleza marii,este un resort mare,curat ,intretinut exterior cat si interior.Apartamentul spatios,curat si aerisit,dotat cu tot ce este necesar(mai putin uscator de par,dar este un lucru optional oricum).Am avut vedere la mare,foarte frumoasa.Foarte ok

Pfff....minusuri. Locatia este foarte frumoasa,dar ca si organizare nu este ok,lobby bar este undeva la etaj separat de toate hoteluriile(4 la numar), daca vrei sa bei apa sau altceva ai de mers.Restaurantul .... vesela ciobita (cam toata) ,si dozatoarele de (apa,suc,cafea ) in conditii insalubre.Mancarea putina ca si feluri dar nu neaparat ca este o problema majora dar pentru copii mici gen 2-4ani nu ai ce servi.Untul ,gemul etc servite in boluri foarte mari neigienic mai ales ca toata lumea se plimba pe acolo.Mancarea a fost sub nivelul locatie clar.Personalul ok doar ca neadecvat din punct de vedere al tinutei etc.Restaurantul a foat clar genul impinge tava din Costinesti.Pacat (nu sunt pretentioasa doar vrea sa evidentie ca locatia are potential iar servirea o strica).Plajaaa ....ingusta in unele locuri cam deloc dar este ok ai unde te balacii.In linii mari a foat un concediu reusit si pt locatie as revenii dar nu si pentru servire;).

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 5, Mancare: 3, Pret: 6

7.6/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Violeta, familie cu copii mici, 28.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Complex frumos, ingrijit, piscine mari si curate. Apartamentul mare, curatenie zilnica, bucataria insa neutitlata nu exista nici macar o plita (eu nu folosesc oricum). Raport bun calitate-pret.

Restaurantul suficient de mare personalul era atent si nu lipseau niciodata farfuriile sau mancarea. Problema este calitatea foarte slaba a mancarii, desi puteai gasi ceva sa mananaci daca nu esti pretentitos, felurile se repetau. Bauturile la AI erau numai la restaurant in timpul meselor sau la lobby bar si acolo cu program. Plaja ingusta, aproape lipsa.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 8

5.1/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Mirela Culea, grup de prieteni, 23.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatia faina,piscine mari,verdeata multa,apartamente mari si curate.

Cantina,asa zisul restaurant a fost o dezamagire totala,mancare proasta,nu desert ,nu inghetata ,vesela ,toata ciobita,tavile,ti se lipeau mainile de ele,per ansamblu a fost rau (sa nu folosesc alte cuvinte).Barul,unul singur in holul receptiei unde normal ,trebuia sa te imbraci pentru a lua ceva de baut,nu era alta optiunet,(mint,scuze,mai era unul la "cantina"),asa zisele gustari constau in cascaval,paine ,unt,gem si niste cornuri pe care le primeai de la personalul foarte bine instruit,cate unul de persoana asezat frumos pe cate un servetel.Am uitat sa va spun,hotelul era plin de copii in tabara(super liniste),animatie nu exista.In concluzie ,un concediu ratat!

Curatenie: 7, Confort: 5, Amplasare: 6, Servicii: 4, Personal: 4, Mancare: 4, Pret: 6

8.4/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Vali, grup de prieteni, 19.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Amplasarea hotelului este minunata,este un complex foarte bine ingrijit,am fost impresionata in mod placut.Camerele sunt foarte mari, curate.Piscinele sunt mari,apa este incalzita in piscina si foarte curata.Parcarea este gratuita si este pazita,suficiente locuri de parcare. As reveni oricand cu mare drag.

Restaurantul foarte mare si spatios dar cu un miros puternic si ciudat de ulei ranced.Tavile aveau acelasi miros,nu am folosit.Vesela era toata ciobita,asta probabil si din cauza copiilor din tabara care servesc si ei masa in restaurant.Mancarea foarte gustoasa,proaspata dar putin diversificata,prajiturile au lipsit, am primit doar fructe ca si desert. Calitate pret oricum este in regula.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 9

5.4/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Ionut, familie cu copii mici, 16.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Camerele mari, cazarea foarte buna. Apropierea de mare, si o plaja salbatica cu un fel de delta. Piscine si loc de joaca pt copii care ne-au ajutat f mult in petrecerea timpului celor mici.

Mancarea a fost proasta (ciorbe 2 feluri fara gust, rosiile din salata aproape alterate unele din ele, carnea prajita avea un gust ciudat, ca peste ne-a dat macrou si șprot, iar odata hamsie). Farfuriile majoritatea ciobite. Sucurile facute cu prafurisi apa la dozator, si cafeaua solubila la dozator cu o aroma mai degraba de cauciuc decat cafea. Alt punct negativ este lipsa plajei. Acest hotel nu are plaja la apa, decat foarte putin si nu este amenajata. Acolo unde este amenajat cu umbrele si sezlonguri nu ai acces facil la apa, mai bine stai la piscina. All inclusive-ul a fost numai cu bauturi , si alea departe de plaja (in receptia hotelului). Prosoape schimbate la 4 zile! Personal care nu vb engleza.

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 6, Servicii: 5, Personal: 4, Mancare: 4, Pret: 7

9.3/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Ciprian, grup de prieteni, 15.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Un loc bun pentru relaxare cu conditii de cazare si masa accetabile .

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

8/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Eliza Mursa, familie cu copii mici, 13.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatie foarte frumoasa chiar pe malul marii, camere mari, piscine frumoase si curate, locuri de joaca pentru copii

Personalul nu stie engleza, nu este prea amabil. La restaurant ar putea fi mai multa curatenie, un bar la piscina pentru AI. Nu este o lista cu bauturi la AI. Mancarea gustoasa si proaspata. Am fost cu copii si nu am avut probleme

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Aheloy
un loc frumos si linistit, Nessebar care este foarte aproape este de vis


6.1/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Stroe Cristian, grup de prieteni, 08.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Camere mari si curate.

Foarte putine feluri de mAncare,5 maxim,si de foarte proastă calitate.In fiecare zi cam aceleasi mai ales la micul dejun.La gustarea de la ora 4 aveam pAine cu gem,nu a fost nici un fel de prăjituri in nici o zi si ca fructe au fost corcodușe si piersici.Un dezastru total.Dupa ora 22 Nu te mai lăsau nici pe terasa sa stai,nu mai vorbesc ca nu mai primeam nimic de la bar.Nici un fel de divertisment sau muzica.Nu recomand acest hotel nimănui mai ales daca aveti copii!

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 4, Personal: 6, Mancare: 1, Pret: 7

8/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Catalin , grup de prieteni, 30.07.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Camere, plaja, piscina și locația destul de OK!

MAncarea și băuturile slab calitativ

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 3, Pret: 8

Impresie despre Aheloy
Stațiune mica și foarte liniștită


6.9/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Palade Daniel, familie cu copii mici, 28.07.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Hotelul și împrejurimile arată foarte bine, mAncarea destul de bună

Plaja era aproape inexistentă,un petec de 2 m, la care trebuia să cobori scări și să sari peste bolovani că sa ajungi. Tot resort ul era plin de copii în tabăra cu spectacole în fiecare seară deci gălăgie mare.

Curatenie: 5, Confort: 5, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 8, Pret: 9

7.7/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Daniel C. , grup de prieteni, 27.07.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Complexul arata foarte bine. Camerele incredibil de spatioase. Mancarea este rezonabila , nici master chef ... nici de aruncat. Ai ce manca, daca nu ai mofturi exagerate. :)

Plaja cam putin amenajata si mica. Amestecarea turiștilor cu acei copii din tabere la masa este o greseala. Ideea ca este un complex, izolat, linistit este afectata negativ de copii aceia.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 6, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Aheloy
Izolat, nimic de facut in afara plajei/bailor in piscina sau in mare .


6/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Suciu Adina, familie cu copii mici, 19.07.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Piscinele mari si privelistea spre mare de pe terasa restaurantului!

Este un hotel in care cred ca 90% din turisti sunt copii, veniti in tabere. Camerele sunt spatioase, in schimb nu era uscator de par in fiecare camera, iar bucataria nu este utilata asa cum apare la descriere. Restaurantul, mic pentru capacitatea hotelului, mancarea era amplasata chiar in fundul restaurantului, trebuia sa traversezi tot restaurantul pentru mancare, apa sau cafea riscand in orice moment sa fi dat jos de copiii care veneau la masa buluc. Tavile miroseau ingrozitor, tacamurile si farfuriile (majoritatea ciobite) nu erau de ajuns, trebuia sa asteptam sa le spele si sa aduca altele si erau ude. Mancarea era buna dar nu foarte multe feluri, la fructe dezamagire totala, iar singurul desert, daca il poti numi asa era un fel de budinca, in fiecare zi de alta culoare. Gustari, cu portia, nu primeai mai mult de o bucata. Personalul era format mai mult din tineri, care nu erau bine platiti si la care urla zilnic un fel de manager, asa ca de unde amabilitate din partea lor ( sa nu mai zic ca lucrau in fiecare zi). Nu stiau limba engleza (sau au fost invatati sa spuna ca nu stiu), pentru ca turistii straini sa nu ceara prea multe si sa nu puna prea multe intrebari! In timpul mesei, bauturile erau servite doar in restaurant iar in afara meselor doar la lobby-bar, care era departe de plaja. Seara la 22:00 ne dadeau afara de pe terasa lobby-barului. In 5 din cele 7 zile cat am stat acolo, berea s-a terminat si au adus doar dupa 2-3 ore bune. Plaja e foarte ingusta, nu recomand pentru familii cu copii mici, iar in apa am vazut si serpi! Programul de seara era destinat copiilor din tabere, era ok pentru copii dar pentru turistii din camerele amplaste langa piscina cu topogane era nasol pentru ca era galagie pana pe la ora 23:00! Topoganele functionau in fiecare zi intre 11:00-12:00 si 16:00-17:00. Noi am fost 7 familii cu copii, a trecut cumva, dar nu recomand acest hotel. Cireasa de pe tort a fost in ziua cand plecam, la receptie, cand receptionerele ne-au spus ca trebuie sa platim 2 prosoape de picioare (acelea care sunt pe jos la iesirea din dus) pentru ca lipsesc. Le-am spus ca in fiecare din camerele noastre, era un singur prosop din acela, nu 3 cum pretindeau ele. Au chemat o doamna care face curatenie, iar dupa ce aceasta le-a spus ca in fiecare camera e un singur prosop de picioare, si-au cerut scuze. Per total, Hotel Midia Grand Resort, Aheloy ne-a lasat un gust AMAR! Imi cer scuze ca am scris atat de mult, dar va sfatuiesc sa va ganditi bine, inainte sa faceti rezervare la acest hotel.

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 4, Servicii: 3, Personal: 5, Mancare: 7, Pret: 8

7.9/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

catalin ionut, grup de prieteni, 10.07.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Pro: camerele mari, spatioase, curate, AC, frigider, in camera. pe balcon masa plastic + scaune, suport pt rufe. Cele doua piscine, mari, curate (curatarea lor se facea la doua zile), ambele piscine aveau si spatiul amenajat pt copii mici. a doua piscina avea tobogane, scena amplasata langa, cu minibar extra. Curatenia in camera se facea zilnic. Ingrijirea spatiului verde, plaja, se facea zilnic - caratenie, tomberoane. Mancarea comestibila.

Dintre toti angajatii intalniti pe acolo (in jur de 10) doar 2 stiau limba engleza. Nu s-a schimbat prosoapele sau asternuturile. Mancarea nu arata grozav, doar 2 feluri de ciorba care se repetau. Tavile pe care se puneau vasele - IMPUTITE/miroseau ingrozitor. Nu ne-au lasat sa parcam in complex, a trebuit sa parcam afara. Nu este semnal la internet decat la receptie. Seamana mai mult a tabara de copii.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 5, Personal: 5, Mancare: 7, Pret: 10

10/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Bucataru Vasile , familie cu copii mici, 23.06.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Foarte bună

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7.9/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Alexnadra, familie cu copii mici, 16.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Hotel curat, piscine imense potrivite si pentru copii, plaja privata, micuta dar perfecta pentru familii cu copii. Un spatiu minunat pentru relaxare

Mancarea de la micul dejun absolut oribila. In afara de oua, rosii, castraveti nu se putea manca nimic. Mezeluri care nu cred ca aveau vreun procent de carne, branza fara lapte, margarina....Chiar si laptele avea un gust foarte ciudat, probil era amestecat cu lapte praf. La pranz si la cina am avut insa de unde alege, meniu variat si mancare chiar buna.

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 5, Pret: 7

Impresie despre Aheloy
Orasel mic, situat aproape de Nessebar.


8.7/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

VIOLETA, grup de prieteni, 13.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatie excelenta, camere mari, aproape de plaja. Mancare diversificata si raport excelent pret calitate

Curatenie: 6, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Aheloy
Apoape de Nesebar iar centru istoric trebuie vizitat


8.7/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Robert, grup de prieteni, 13.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatia este foarte buna pentru familii care vor liniste si un hotel amplasat foarte aproape de plaja.In perioada in care am fost noi au fost foarte putini turisti, asa ca nu au fost probleme cu sezlongurile pe plaja si aglomeratie la masa.Mancarea nu este foarte diversificata, deci nu recomand celor care sunt pretentiosi si asteapta sa aiba multe feluri de mancare si multe fructe si prajituri.Raportat la pretul platit, eu zic ca mAncarea este acceptabila de aceea am acordat si nota 7.Nu recomand folosirea tavilor de la restaurant care au un miros neplacut.Spatiile de cazare sunt foarte mari, cu balcoane mari.

Este destul de departe de localitate, este putin izolat pe plaja marii, pana la primul restaurant din localitate ai de mers cam 2 km aproximez eu.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 10

6.1/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Varga Ioan, grup de prieteni, 05.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Foarte bine ingrijit complexul. Camere mari si spatioase. Aer conditionat, pe malul marii.

All incusive cam slabut. Nu mori de foame, dar cam aceleasi mancari in fiecare zi. Nu su fost prajituri (fursecuri si ceva chec). Bautura all inclusive strategic amplasata - in cel mai indepartat loc de plaja si piscina.

Curatenie: 6, Confort: 9, Amplasare: 4, Servicii: 4, Personal: 8, Mancare: 3, Pret: 9

Impresie despre Aheloy
Mica si departe de resort.


8.1/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Stefan Biji, familie cu copii mici, 05.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Liniste, curatenie, personal amabil

Mancarea lasa de dorit

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 3, Pret: 9

Impresie despre Aheloy
Linistita, chiar daca in apropiere erau constructii majore in derulare acestea etrau stopate pe perioada estivala


9.4/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Florentin, grup de prieteni, 03.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Foarte frumos recomand dar nu pentru pretențioși mai ales în ceea ce privește mAncarea.Dar per total nota 9.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 10

7/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

George, grup de prieteni, 01.09.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Locatia este foarte frumoasa, camerele spatioase, curatenia buna si mancarea acceptabila.

Evitati acest hotel chiar daca nu mai mergeti deloc in concediu din cauza comportamentului deplorabil al angajatiilor de la receptie si management. Vreau sa va povestesc ce am patit in ultima zi a sejurului meu, luni 28.08.2017. In momentul in care am ajuns la receptie pentru a-mi face check-out-ul, am predat cheia si, intr-o engleza "de balta", mi s-a spus sa astept 5 minute, timp in care receptionera a dat un telefon (probabil pentru a fii verificata camera, nu stiu sigur, pt ca vorbea in bulgara). Dupa 15-20 de minute de asteptare, pierzandu-mi rabdarea pt ca eram ignorat total, m-am dus sa intreb daca pot pleca. In acel moment, receptionera, foarte agresiva, mi-a spus "You broke the dryer, you pay. Don't pay, don't leave." Stiind ca nu am stricat si nu am rupt nimic in camera, in primul moment nu am inteles despre ce e vorba, i-am spus doar ca nu am rupt nimic si nu am ce sa platesc. In acel moment a dat un telefon si a aparut o alta angajata, care parea mai in masura sa ia decizii. Eu am crezut ca e un fel de manager si am incercat sa ii explic ca nu aveam habar despre ce se intampla, ca mi se imputa un lucru pe care nu l-am facut. Dar aceasta angajata, pe care o cheama Krstina Coleva, mult mai agresiva decat prima si cu o atitudine care sfida orice regula a bunului simt si a politetii profesionale, nici nu m-a lasat sa deschid gura sa imi spun parerea. Singura ei fraza era: "Don't pay, don't leave. Stay here day, night, day, night..." Am incercat sa ies cu masina din parcarea complexului dar angajatul de la poarta primise ordine stricte sa nu imi ridice barierele. Si acolo a fost chemata aceeasi Krstina Coleva, care in acelasi mod incalificabil, repeta ostentativ fraza de mai sus. Am lasat masina la bariera, si m-am intors la receptie unde a aparut o a treia angajata care a spus ca e manager, cand defapt pe ecuson scria "Assistent Manager" si care mi-a repetat exact aceleasi cuvinte. Am cerut sa vorbesc cu Managerul General, patronul sau proprietarul, in speranta ca voi gasi pe cineva cu care pot rezolva amiabil si rezonabil aceasta problema, dar am fost refuzat categoric spunandu-mi ca nu am ce sa discut cu nimeni, ca ele hotarasc. Le-am cerut sa cheme politia. Au refuzat spunandu-mi ca nu am ce sa fac si daca vreau sa plec, trebuie sa platesc. Le-am cerut dovezi asupra faptului ca as fi stricat ceva, pentru ca din principiu, nu este corect sa fii pus sa platesti un obiect care ar fii putut fi stricat sau rupt dinnainte, avand in vedere faptul ca atat primirea cat si predarea camerei s-au facut fara un proces verbal de predare-primire si fara un angajat al hotelului de fata. Aceasta atitudine a angajatelor de la receptie, dar mai ales faptul ca, cetatean roman fiind, eram realmente sechestrat, tinut prizonier in afara vointei mele, dupa expirarea sejurului, pe o proprietate privata in Bulgaria, nu mi-au dat de ales decat sa sun la ambasada Romaniei din Sofia pentru a-mi apara drepturile. Mi-a raspuns o doamna secretara care m-a sfatuit sa sun la politia locala sa anunt incidentul si care, mi-a spus ca o sa ia legatura cu domnul consul care ma va contacta in cel mai scurt timp. Am sunat la politie (112) si un echipaj, care ulterior am aflat ca era din Pomorie, a ajuns in cca 10-15 minute la fata locului. Din cei patru membrii ai echipajului doar unul din ei vorbea foarte prost engleza, fapt pentru care nu am putut sa ne facem intelesi, singura varianta a intamplarii fiindu-le relatata, in bulgara de angajata Krstina Coleva, probabil in favoarea ei. Pentru ca, desi dorinta mea era sa pot pleca, retinerea/sechestrul meu s-au prelungit, probabil, pana cand politistii urmau sa clarifice situatia de la care eu eram exclus pentru ca nu intelegeam ce se vorbeste. Salvarea mea a fost domnul Ministru Consul General Florentin Daniel Mazilu, caruia ii multumesc si pe aceasta cale, care m-a sunat si a facut pe intermediarul intre mine si politistii bulgari. Tot dansul a sunat si la Consulatul Principal din Burgas si la seful politiei din Pomorie, inlesnindu-mi, intr-un final, iesirea din complex si deplasarea spre sectia de politie pentru a da niste declaratii. Aici o noua surpriza !!! Nu exista traducator. Dupa mai multe ore de asteptare, timp in care domnul Consul Mazilu a continuat sa faca pe intermediarul intre mine si politia bulgara, oferindu-se chiar sa traduca dumnealui declaratia mea din romana in bulgara, "s-a gasit" un interpret, dar nu de romana-bulgara ci doar de engleza-bulgara. Asta in conditiile in care, domnul Consul le-a oferit politistilor alternativa de a chema un angajat al politiei romane din Burgas care sa serveasca drept interpret. Doamna interpret, pentru ca era o doamna, in loc sa scrie declaratia dupa cum vroiam eu, incerca sa-mi impuna sa fie scrisa dupa cum vroiau politistii, cu care comenta tot timpul in bulgara ceea ce eu ii dictam in engleza. In final a fost facuta o "semi-declaratie", pentru ca se terminase foaia si nu mai avea unde sa scrie ce mai aveam eu de declarat, iar cand am solicitat sa fac si alte declaratii in care sa-mi explim toate nemultumirile, precum si o plangere penala pentru sechestrare de persoane, interpreta a fost oprita, in limba bulgara de catre polititsti, sa mai scrie ceva, aceasta trantind pixul, vociferand ceva in bulgara si iesind nervoasa din incapere. Am ramas consternat. Politistul care vorbea foarte putin engleza, dintre cei patru care au venit la solicitarea mea telefonica si care a fost singurul care a acceptat sa comunice telefonic cu domnul consul, mi-a spus ca nu mai au de unde sa aduca alt interpret si, ca daca vreau sa depun vreo plangere sa vin a doua zi cu ea scrisa si tradusa. I-am solicitat stampila de registratura pentru "semi-declaratia" scrisa si mi-au spus ca la ei nu se practica asa ceva si ca ei nu dau numar de inregistrare. Acestea fiind spuse, m-au poftit afara din sectie, ridicand din umeri si spunandu-mi ca au si alte treburi mai importatnte de facut. Nestiind daca sunt liber sa plec sau nu, pentru ca nu ma lamurea nimeni, am apelat din nou la domnul Consul Mazilu, care cu un profesionalism exemplar, a vorbit din nou cu seful politiei si m-a anuntat si ca nu mai sunt retinut, asigurandu-mi astfel intoarcerea in siguranta in tara. Stiind foarte bine ca dreptatea era de partea mea si cunoscandu-mi drepturile, m-am simtit ingradit, neavand cu cine si cum sa comunic, nepunadu-mi-se la dispozitie un interpret care sa medieze discutiile dintre mine si politia bulgara, sau care sa-mi aduca la cunostiinta ce fel de acuzatii mi se aduc (acuzatii scrise de catre Krstina Coleva la dictarea politistilor). Este inadmisibil ca in 2017 sa se incalce toate drepturile internationale ale unui cetatean strain si, tin sa mentionez, ca probabil si acum as fi fost "retinut" de doamna Krstina Coleva pe proprietatea Midia Grand Resort, daca nu era domnul Ministru Consul General Florentin Daniel Mazilu care sa-si sacrifice aproape o zi intreaga pentru siguranta si drepturile mele ca cetatean roman. Sau aveam de ales sa platesc orice mi-ar fi imputat cei de la hotel ca as fi stricat, chiar daca nu eram vinovat de nimic, pentru a putea pleca. (TV, dulap, masa, pat, etc.) ! Datorita excesului neavenit de zel al unor angajati care se cred stapanii hotelului si ai lumii am facut din acest sejur care a inceput promitator, un cosmar ca in filmele thriller (cu sechestru, politie, urmariri, ambasade, consulat, etc.) , astfel incat in venea sa pup pamantul cand m-am vazut trecut granita in Romania. Daca totusi, netinand cont de sfatul meu :) , ajungeti vreodata la Midia Grand Resort si dati peste "stapana resortului" Krstina Coleva, fugiti mancand pamantul daca nu vreti, ori sa platiti ce nu ati stricat, ori sa va putrezeasca oasele pe la Midia. :):):)

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 1, Mancare: 7, Pret: 9

9.4/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Bagoly Attila, grup de prieteni, 28.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Este foarte linistit pentru familii este excelent preti bun

nu am

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 10

7.6/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Vlasceanu Elena, grup de prieteni, 24.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Cazare, locatie linistita, piscina

Mancare, pozitia barului, plaja cu pietre si sezlonguri incomode

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 6, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 3, Pret: 9

8.9/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Mirela, cuplu, 21.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Amplasare excelenta, facilitati de nota 10: distanta de la hotel la plaja si la piscina foarte mica, curatenie, spatii verzi bine intretinute. Camerele curate, presiune foarte buna la apa, toate sanitarele functionau perfect, AC de asemenea. Parcarea este un mare plus, mai als ca este si gratuita. Apa marii a fost curata, plajele curate iar piscinele au fost grozave.

Restaurantul pentru all inclusive are aspect de cantina de liceu; lipsesc fetele de masa, tavile aveau un miros insuportabil, nu exista cesti de cafea, cani de ceai si nici pahare de sticla iar farfuriile sunt ciobite. Mancarea a fost acceptabila, se gaseau la fiecare masa variante convenabile, dar tavile cu mancare erau mai tot timpul aproape goale, iar dulciurile in cantitati foarte mici, se terminau foarte repede si nu se mai completau, astfel incat daca voiai sa mananci ceva dulce trebuia sa-ti iei din timp. Cea mai mare problema a fost lipsa solnitelor de pe mese, cred ca erau vreo 5 in tot restaurantul care se plimbau de la o masa a alta. Si mai cred ca grupurile de copii trebuie sa aiba fie o cantina separata fie o alta ora de masa. Singura observatie in ceea ce priveste cazarea este legata de lipsa mobiierului de baie: e obligatoriu sa existe macar o etajera. Este normal sa functioneze in incinta resortului un oficiu de schimb valutar si sa se poata plati cu card-ul la toate magazinele care exista acolo.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 6, Pret: 9

Impresie despre Aheloy
Resortul mi-a facut o impresie buna, statiunea in schimb nu m-a impresionat; probabil ca peste cativa ani va arata foarte bine, deocamdata nu sunt prea multe atractii.


9.7/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Marian, grup de prieteni, 20.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Peste asteparii...la comentariile care sunt comentate...

Este mancarea...dar asa se prepara in Bulgaria..codimentata...nu condimentata din punct de vedere picanta....dar este ok

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 10

9.1/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Amariucai Iulian, familie cu copii mici, 18.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Liniste , curatenie si o amplasare foarte buna

Plaja mica si neîngrijita

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 10

7.6/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

BARABÁS TÜNDE, familie cu copii mici, 16.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Camera a fost frumoasă, curătenie a făcut în fiecare zi la baie. Am stat 5 zile si în ziua a treia a schimbat prosoapele si lenjeria de pat. Piscinele sunt mare si curate. Plaja este bun,cu nisip fin.

MAncarea lasă de dorit, nu ai ce să mănAnci. Am citit comentările înainte de plecare despre hotel,aici la directbooking si în alte pagini.Au scris că mAncarea este slabă, cAtva a scris că a fost bună....eu spun că poti să mAnînci dar nu ai din ce să alegi. În fiecare zi aceasi de mAncare. MAncarea după amiază de la ora 15,50 pAnă la 16,50 era numai niste chifle cu gem, pîine,margarină si cascaval care nu pot să spun are gust de cascaval. Nu are mustar sau ketchup pentru cremvusti, nu are murături numai rosii, varză si castraveti.Nu au prăjituri,odată am văzut niste foi de prăjitură cu gem,asta a fost prăjitura.Dacă vrei să mănînci înghetată merg la barul pool lîngă piscină si cumperi pentru banii.Pentru mAncare dau tichete ca la cantină.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 5

6.9/10
Hotel Vineyards, Aheloy

Doina Craciun, cuplu, 14.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

este un loc linistit, frumos aranjat. Iti ofera intimitate intr-un cadru amenajat cu gust. Da, il recomand.

acelasi tip de mancarea pe care ne-au servit-o timp de 7 zile, pe viitor poate se straduiesc la o varitatea mai mare

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 6, Mancare: 6, Pret: 7

Impresie despre Aheloy
este o locatie care iti ofera intr-un cadru familiar relaxare si voie buna


6.7/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Andreea , familie cu copii mici, 07.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Localizare perfecta, langa mare, zona linistita, perfecta pentru odihna( prea linistita pentru cei ce doresc distractie ). Initial am considerat ca nu este prea curat apartamentul si am solicitat managerului sa se faca curatenie mai bine, lucru ce s-a si intamplat. Ni s-au schimbat prosoapele si lenjeria de 2 ori intr-in sejur de 8 nopti.

Am mers pentru al doilea an la acest hote, asadar am ales in cunostinta de cauza.( si anul trecut a fost la fel, noi am ales hotelul pentru pozitionarea sa si linistea ce il inconjoara) Mancarea este ORIBILA. Restaurantul este cea mai infecta cantina de impinge tava. Tavile se lua de pe masa, nu se curatau, se puneau unele peste altele murdare. Personalul de la bucatarie arata foare neingrijit. Era de asteptat ca mancarea va fi refolosita dar cand se pun aceleasi pulpe in sos timp de 3 zile pare prea mult ! Supa, aceeasi in fiecare zi. Mancarea gatita in muuuuulta grasime. Gasesti un fel- doua pe care sa le alegi. Desertul - un singur fel ! Se terminau fursecurile cu vanilie, se aduceau cu cacaua, se terminau si ele , se aducea halva si tot asa. Aparatele de cafea serveau apa cu aroma si nu exagerez cu nimic. In 9 zile, numai in 2 dimineti cafeau ( care e solubila) a avut gust de cafea. La bar, poti comanda cafea boabe conta 1,5 leva.

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 5, Personal: 3, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Aheloy
Liniste totala


9.1/10
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Radulescu gheorghe , grup de prieteni, 05.08.2017
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Peste toate așteptările. Raportul calitate preț excelent.este pt prima data cAnd mergem în bulgaria ,în rest mergind În Turcia și Grecia. A fost foarte bine.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 10