5.6/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

Un hotel de 3 stele cu mare îngăduință. Nisipul prezent pretutindeni: în camera, în restaurant si la piscină, doar in receptie era mai puțin prezent.

Curatenie: 4, Confort: 5, Amplasare: 7, Servicii: 5, Personal: 7, Mancare: 5, Pret: 6

8.1/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

Pozitia Hotelului, vedere spre Insula Kos foarte pitoreasca. Mancarea excelenta si variata, cu exceptia fructelor (doar mere tari si fara gust, pepene si portocale foarte gustoase).

Camerele cam micute, pernele inalte si tari, nu am putut dormi cu capul pe ele. Instalatii electrice si sanitare cu probleme. Plaja nu era curatata de alge. Mirosuri neplalcute de la toaletele din zona restaurantului si a plajei. Gresia de la terase si piscine patata si mucegaita. Mini Aqua Park invechit, bazinul cu mucegai pe marginea prin care se scurge apa. Plaja jumatate cu pietris, care frige, jumatatea (din dreapta) cu nisip. Hotelul se pare ca a fost declasificat din cauza lipsei investitiilor si degradarilor vizibile. Drumul de la aeroport, aprox 70 km, destul de lung pentru copiii care au rau de masina, intrucat sunt urcusuri si coborasuri, curbe stranse, insa panorama este splendida. Multi turisti turci si rusi, toti foarte zgomotosi.

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Bodrum
Zona este spectaculoasa, case albe cu doua etaje, specifice mai mult Greciei insulare. Alegerea hotelului trebuie sa fie facuta cu mare atentie, intrucat pot fi cocotate pe pante lungi cu plaje dubioase, apa agitata si adanca la mal, langa sosea, insa prezentate frumos pe siteurile de promovare (ex Hotelul Woxie).


4.7/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

Personal amabil

Groaznic. Hotel de cel mult 3 stele. Hotel vechi, cu wc plin de calcar, dale sparte in baie, miros de canalizare in camera, chiar si cu usa de la baie închisă. Luminile de pe noptiere nefuncționale, fara becuri. Mini bar gol, cu doar doua sticle de apa. Personal puțin si amabil, dar vizibil depășit de nr de clienți, mereu murdar, in uniforme pătate de câteva zile si mirosind a transpirație. Mâncare. Mic dejun același pe parcursul celor 5 zile de ședere ale noastre. Prânzul si cina, practic aceeași masa deoarece servesc aceleași preparate, doar ca la cina mai prăjesc cate ceva. Cozi infernale la masa, piscina mica, seif contracost. prețurile nu se justifica. Repet, ok pt un hotel de 3 stele, deloc ok pt unul de 5 din Turcia.

Curatenie: 4, Confort: 3, Amplasare: 6, Servicii: 2, Personal: 10, Mancare: 3, Pret: 5

Impresie despre Bodrum
Foarte frumos. Multe lucruri d revizitat, castel, una dintre cele 7 minuni ale lumii, avion scufundat pt scubadiving


9.6/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

Amplasamentul este superb, mancarea si bautura sunt foarte bune, piscinele superbe...

Camerele un pic cam vechi, arata mai bine in poze decat in realitate...

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

5/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

amplasare prosta vedere la boscheti,am platit cu vedere la mare.

Curatenie: 7, Confort: 3, Amplasare: 3, Servicii: 5, Personal: 5, Mancare: 7, Pret: 5

9.3/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

totul a fost ok,recomand pentru familii cu copii

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.1/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

Un hotel cât de cât ok....raportul servicii oferite-preț plătit a fost corect.

O chestie f.urâtă care mi s-a intamplat:mi-au luat cheia de la mașină din camera de pe noptiera și mi-au mutat mașina fără sa mă anunțe nimeni...era sa fac infarct când am constatat ca mașină nu mai e în parcare și ca mi-a dispărut cheia din camera...Am făcut scandal...au bâlbâit ceva de genul ca trebuie rearanjarea mașinile în parcare ca sa încapă mai multe dar nici o scuza....repet:toate ăsta fără sa fiu anunțat. ..așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată pe unde am umblat.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 7, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Bodrum
Stațiunea Turgutreis unde e hotelul se afla la capătul peninsulei Bosrum-e o zona mai puțin aglomerata decât nebunia din Bodrum-mie mi-a plăcut acest lucru.


9.6/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

-

-

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

Foarte, foarte buna.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.3/10
Armonia Holiday Village, Bodrum

Very friendly staff , very clean evetything&everytime.the food was fantastic.directly by the sea..thanks a lot for directbooking.ro!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 6, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9