din 5 impresii au apreciat Benalmadena, Costa Del SolOferte Benalmadena
10/10
Hotel Best Siroco, Benalmadena

Superb,tot ce ai nevoie intr-un singur loc,de vis

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9/10
Hotel Best Benalmadena, Benalmadena

AM FOST F MULTUMITI , TOTUL A FOST OK

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Benalmadena
O STATIUNE , CARE MERITA VIZITATA , LA FEL INTREAGA COASTA DEL SOL


8.9/10
Hotel Ibersol Alay, Benalmadena

Amplasarea hotelului, "in buricul targului" sa zic asa, Amabilitatea personalului, vorbitori de limba engleza si romana (unii :)) Curatenie se facea zilnic, cu aprovizionarea celor necesare la baie. Paturi mari, lenjeria se schimba de cate ori era nevoie. Privelistea. Mancarea buna, in mare parte din peste si fructe de mare.

Vesela si tacAmurile uneori cu urme de mAncare. Locuri pe șezlong la piscina puține, piscina cam micuța pentru nr de persoane.. Necesitatea unei grupe de animatori, pentru a destinde atmosfera. Doar cate un fel de pui, porc si vita. Se folosește principiul nimic nu se pierde totul se transforma, din aceasta cauza unele preparate aveau un gust .... sa zicem ciudat, unele compoturi acidulate. La full board nu aveam decat dimineata cafea, sucuri, apa, in restul timpului orice contra cost 2 E o apa la 1l si 2,5 o bere la 330ml. Macar la masa sa puna un dozator de apa. Pretul cu early booking 2800E, 7 nopti cu avion Blue-Air si transport la hotel.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Benalmadena
Benalmadena din "Costa del Sol" minunata, multe lucruri de vazut si facut, o masina este necesara pentru a acoperi distantele mari. Se gasesc magazinele de pe la noi, Lidl, Carrefur, etc, preturi OK pentru toate gusturile. Si cam toate se deschid in jur de orele 10.00, 11.00. Pentru 63E de persoana excursia la Gibraltar, pentru mine a fost dezamagitoare, totul este marketing, vezi cateva maimute, care au voie sa-ti faca ce doresc ca sunt protejate, o pestera transformata in sala de concerte si Europa Point. Zona fara taxe nu este pentru noi romanii, sunt produse cu preturi mari.


7.7/10
Hotel San Fermin, Benalmadena

Partea buna a acestui hotel este indiscutabil calitatea si diversitatea meniului si modul de organizare pentru primirea turistilor. De asemenea de apreciat este modul in care au organizata si intretinuta parte de peluza pentru plaja si cele 2 piscine, precum si preocuparea pentru antrenarea oaspetilor in tot felul de activitati, evenimente, spectacole de muzica si dans pe scena amenajata pe terasa de la piscina.

Ne-a deranjat faptul ca la receptia hotelului personalul nu este amabil si nu vorbeste limba engleza.aici nu ti se dau informatii referitoare la facilitatile hotelului: parcare, obtinere sezlong piscina, etc.Totul este cam de tipul self service. Desi am fost dipusa sa platescu pentru minifrigider in camera nu au avut unul sa-mi puna la dispozitie, in conditiile in care afara erau 38 de grade. De asemenea hotelul nu este izolat fonic, iar usile au un sistem in care se inchid facand un zgomot incredibil.

Curatenie: 9, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 6, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Benalmadena
Benalmadena este o statiune frumoasa, foarte bine amenajata, cu posibilitati de plimbare, distractie: teleferic, parc de distractii-TIVOLI, portul de ambarcatiuni de agrement, etc.


10/10
Medplaya Hotel Bali, Benalmadena

am fost in vacanta in perioada 09-16.05.2015 si am fost foarte multumiti de conditiile de la Hotel Bali;cazarea este buna,la all inclusive este totul o.k;meniul este de calitate si raportul calitate-pret este bun;recomandam acest hotel si mentionez ca programul de divertisment pentru copii este deosebit.

nu avem comentarii negative

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Benalmadena
tot ce am vizitat este deosebit de frumos,curat:Malaga,Marbella,Sevilla,Toremolinos;portul din Benalmadena si mai ales cel din Marbella sunt minunate