din 7 impresii au apreciat Borsa, MaramuresOferte Borsa
10/10
Hotel Roman, Borsa

Fara cuvinte

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.1/10
Hotel Roman, Borsa

Pretul bauturilor alcoolice mi s-a parut exagerat.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 5

7.3/10
Hotel Victoria, Borsa

-mAncarea, exagerat de multa si gustoasă! -personal amabil

- Nu exista aer conditionat(am fost cazați la mansarda, a fost f cald, a trebuit să stăm cu geamul deschis si au intrat multi tantari) - mai multa atentie la curățenie,mini -draperiile de la geam erau pline de praf iar semi-noptierele suspendate de pat nu erau curățate de praf in interior

Curatenie: 5, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 8, Pret: 6

Impresie despre Borsa
-o stațiune minunata!splendida!


10/10
Hotel Roman, Borsa

Serviciile impecabile. Hotelul foarte curat, camerele spatioase si confortabile. In ciuda vremii reci de afara, temperatura de la piscina a fost perfecta. Personalul amabil si foarte bine pregatit.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.7/10
Hotel Roman, Borsa

Da

-

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Borsa
Foarte frumos.


8.4/10
Hotel Cerbul, Borsa

Cazare foarte buna

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 7

8/10
Hotel Paltinis, Borsa

Am fost cazat la acest hotel saptamana trecuta , si pot spune ca m-am simtit bine . Hotelul nu era aglomerat, liniste multa, mancarea foarte buna(pastravii sunt luati direct din pastravaria hotelului), personalul dragut, discret,serviabil. Puncte negative despre acesta locatie , ar fi in primul rand indicatoarele mici si neobservabile cum sa ajungi la acest hotel, si faptul ca personalul de aici nu isi promoveaza aceasta zona deosebit de frumoasa . Marketingul de aici lipseste , si daca cei de aici si-ar schimba putin optica ( depinde de seful de acolo ) cu siguranta altfel s-ar vedea acesta zona si bineinteles hotelul. Am fost cu mocanita pe valea Vaserului , superb , peisaje de o frumusete coplesitoare, recomand tuturor! Am urcat la Cascada Cailor pe jos ( nu cu telescaunul, doar am fost la munte si trebuie sa facem miscare) si spre norocul nostru am intalnit 2 localnici veniti la cautat de ciuperci , care au fost niste ghizi deosebiti, explicand tot drumul fiecare colt de munte , cum se numeste , ce s-a intaplat in trecut, cariere de marmura inchise , mine inchise etc. ce mai, informatii direct de la sursa.Concluzionand , zona este deosebit de frumoasa, dar cei de aici nu stiu sa-si promoveze valorile. Poate ii ajuta cineva, poate...........!

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8