din 55 impresii au apreciat Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie NordOferte Complex Hotelier Club Dunarea


9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Personal ok, piscina super in interiorul complexului, teatru, karaoke, muzica...foarte bune seara la cina.

Camerele prea mici, baia extraordinar de mica, nu stiu ce ar face un turist la peste 120 de kg, nu ar incapea nici in cabina, nici in fata oglinzii si nici pe toaleta.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

foarte tare

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

8.7/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Perfect pentru familiile cu copii.Este al II-lea an când mergem.

Ar trebui sa se acorde putin mai multa atentie la curatenie...Mai ales când dau camera in primire turistului.

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

2.3/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Personal tanar si fara experienta iar doamnele cu curetenia ar trebuii sa mai invete cum se face curatenie , nu ca in epoca Ceausista !!! Am schimbat 3 camere pana sa gasesc una sa nu miroasa a mucegai sau canal . Nu stiu unde sunt camerele alea de lux la care se face reclama si mancarea aproape dubla la pret fata de statiune . Nu recomand , nu voi mai revenii niciodata .

Curatenie: 1, Confort: 1, Amplasare: 5, Servicii: 4, Personal: 1, Mancare: 3, Pret: 1

9.3/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

bun pentru familisti cu copii

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 7

8.1/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Apreciem in mod deosebit curatenia camerei. ( am fost cazati in corpul C1) Tot complexul este curat, aranjat , se vede preocuparea pentru a oferi servicii bune. Piscina este un mare atu al locatiei. Din pacate e greu sa gasesti sezlonguri disponibile fiindca unii turisti isi ocupa locurile si lasa prosoapele pe sezlonguri cu orele. Restaurantul este incapator, mincarea variata si buna, preturi rezonabile. Un alt atu este plaja privata unde am gasit mereu sezlonguri , fara probleme

Avind in vedere ca plaja este la oarece distanta de hotel, ar fi binevenita prelungirea programului pentru maxi -taxiuri. Ultimul care pleaca de la plaja este la ora 16.40 deci daca vrei plaja dupa-amiaza singura optiune este sa te intorci pe jos . Plaja privata nu cred ca se curata. Si dimineata la prima ora gasesti coceni de porumb, doze de bere si alte resturi din ziua precedenta. Poate ar fi utila amplasarea unor cosuri de gunoi fiindca nu toti turistii isi aduna resturile ca sa le arunce la cosurile de la marginea plajei.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Eforie Nord
Eforie Nord incepe sa redevina o statiune cautata. Din pacate curatenia lasa mult de dorit. Trotuarele pe care trebuia sa mergem catre plaja erau ca dupa bombardament. Cred ca nu au fost reparate de 20 de ani (pline de gropi , denivelate) . Zona lacului Belona plina de gunoaie, neamenajata.


6.9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

- piscina, mancare, curte. Raportul calitate pret este bun, se poate reveni la acest hotel, daca nu ai pretentii mari la curatenie si daca nu esti o persoana supraponderala (baia este extrem de mica)

Camera este cam mica, dar baia este de-a dreptul miniona. Nu exagerez deloc daca spun ca o persoana mai grasa nu incape efectiv in ea. Curatenie nu se face deloc, cred ca ar trebui angajate mai mute persoane la curatenie, (probabil ca cele existente nu fac fata) cu riscul de a creste pretul la cazare.

Curatenie: 4, Confort: 6, Amplasare: 6, Servicii: 8, Personal: 6, Mancare: 8, Pret: 10

Impresie despre Eforie Nord
Statiunea nu ne place, nu este ingrijita, de aceea nu vom mai reveni deloc aici.


7.7/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Un concediu perfect , Cazare , mancare ok !

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 7

6.9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Camera foarte mică. Toaleta extrem de mică.

Curatenie: 8, Confort: 4, Amplasare: 6, Servicii: 4, Personal: 7, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Eforie Nord
Un loc minunat pt concediu


4.1/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

1.Camera: miros inchis,daca vrei sa lasi geamul deschis intra toate insectele posibile(nu exista plasa),patul aproape ti l ai fct singur, mobilier cam deteriorat. 2.Baia: miros oribil (scurgere defecta),placile de faianta crapate si lipite cu adeziv provizoriu,cabina de dus de 1pe1 cam jegoasa desi totul este "dezinfectat",f.mica. 3.Mancare: Micul dejun: cantitati mari de mancare...proasta. Dejunul si cina: ai nevoie de noroc. Total: la pretul cerut conditiile sunt mediocre ,iar daca platesti minunatul pret de 500lei camera ("deluxe") obtii doar niste conditii mai bunicele ale camerei...ATAT.

Curatenie: 3, Confort: 5, Amplasare: 6, Servicii: 4, Personal: 3, Mancare: 4, Pret: 4

2.7/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Se poate si mai bine,.....serios

Foarte putini angajati pt curatenie

Curatenie: 1, Confort: 1, Amplasare: 1, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Eforie Nord
Strazile sunt ca acum 30 de ani in urma,de cand eram copil


6.9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Totul a fost ok.

-

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Eforie Nord
Are o Promenada frumoasa.


4.4/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Piscina frumoasa,transport asigurat pana la plaja, plaja privata,md diversificat...ok.

Camera infecta, plina de furnici, wc defect, cabina de dus pe sub care curge apa, mobikier f f vechi, camere mici si joase( am fistt cazati in corpul c15 cam2-ORIBILAAAA)

Curatenie: 1, Confort: 1, Amplasare: 1, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

6.1/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Piscină foarte ok

Curățenie precară făcută de ochii lumii,la camerele triple băile sunt foarte mici,obiectele sanitare foarte vechi,foarte mult mucegai.La camera dubla superioara am gasit frigiderul infect.Foarte multe insecte în csmera (păianjeni si urechelnite la câteva ore după ce am rugat personalul sa ne facă curatenie).Noaptea a trebuit sa ne mutăm din camera din cauza paienjenilor si a urechelnitelor care erau peste tot.Am vizitat încă trei camere pana am gasit una in care sa putem sta

Curatenie: 1, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

2.7/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Jalnic ! M-am mutat din camere in doua zile consecutiv, intrucat am avut parte , de nici mai mult sau mai putin , de şoareci in camera, mai intai in cea in care m-am cazat si apoi si in cea de-a doua in care am fost mutat.Mancare destula la.mic dejun , dar proasta si amestecata cu cea din ziua precedenta. Curatenie "ocazionala" si, bomboana de pe coliva intr-una din serile sejurului au organizat, cu invitati din exterior, o petrecere la piscina complexului unde a bubuit muzica pana tarziu in noapte, fara 4 tina cont ca noi, cei care platisem sejurul (si credeti-ma , era plin de turisti complexul)aveam copii mici care nu s-au putut odihni . Dezgustatoare atitudine fata de noi " pulimea" , exact ca cei din guvernul actual.Ca doar ne luasera banii, nu mai contam.

Curatenie: 2, Confort: 2, Amplasare: 2, Servicii: 2, Personal: 4, Mancare: 2, Pret: 5

9.7/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Recomand !

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

3.4/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

1.au avut nunta în complex... și un eveniment cu Alexandrion nu s-a putut dormi pana la 4....exact la piscina muzica pana la 4dimineata, mai era și un grup de turiști "civilizati" din Cluj care aveau o boxa portabila destul de mare și băgau muzica la piscina.... mai dădeau și dedicații ca ultimii mârlănie. Hotelul nu a luat nici un fel de atitudine... 2.Micul dejun nu a fost bufet suedez ci îți aduceau din spate ce voiau ei... pe zi ce trece era mai mic, ca doar deh era Mic dejun. 3. am stat în camera superioara... ușile nu stau închise, la întrare la terasa si la baie; Baia cu mucegai, fără oglina... 4. am stat 3 nopți nu au intrat o zi în camera... ne-am cumpărat singuri hârtie igienica... 5. apa din piscina era plina de gaze și chestii... a trebuit sa le atragem noi atenția sa dea drumu la filtrare... nu mai zic ca piscina avea dune de nisip pe fund 6.la plaja privata erau "turist de etnie romai" care nu aveau brățări de club dunarea care dădeau o atenție celui care administra sezlongurile.

Curatenie: 5, Confort: 5, Amplasare: 1, Servicii: 4, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 7

9.9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

este cel mai frumos loc unde poti sa ai si liniste si mancare buna difersificata si o gradina ingrijita... si bineinteles pentru famiile care au copilasi mergeti cu toata increderea activitatile pentru ei sunt la ordinea zilei

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

excelent

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 10

3.1/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

fara

preturi mari pt nimic din ceea ce este acolo o spelunca comunista fosta tabara in care camerele triple sunt de fapt fostele bai comune care inca put a urina, mobilier vechi , scandaluri cu refularea dejectiilor in bungalow-uri, controale anpc doar la multiplele cereri ale clientilor, piscina doar pt cei favorizati , cei de langa ea isi rezerva locurile restul stau si se uita leitmotiv ''in limita locurilor disponibile '' deci niciodata , mancare slabuta si scumpa , nimic nu se pierde ramasitele sunt transformate in tocanite sau pizza , plaja este impartita cu alta locatie doar bratara nu-ti garanteaza sezlong de baldachin nu mai vorbesc il ai doar daca dai spaga pustiului care are in grija obiectivul , intr-un final poti muri asfixiat din cauza electrocasnicelor vchi si de calitate proasta.... si nu va bazati pe ce vorbiti la agentie sau la telefon de acasa cu personalul hotelier.... altceva se intampla la fata locului. deci pt cine vrea sa scape de niste bbani , nu putini , si sa fie si bataia de joc a acestor penali va recomand aceasta locatie ..... cu toate ca la banii astia poti gasi un resort cu stele adevarate nu ca asta doar pe hartie !

Curatenie: 4, Confort: 4, Amplasare: 3, Servicii: 4, Personal: 4, Mancare: 2, Pret: 1

Impresie despre Eforie Nord
in nota sub mediocra a litoralului romanesc


10/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

totul Ok

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Felicitari personalului, am avut emotii citind despre locatie, dar este de nota 10. Am stat la apartament, totul a fost ok, baia mare cu vana cu hidromasaj.Mancare f gustoasa si variata, felicitari bucatarilor. VOM REVENI CU DRAG LA ACEST COMPLEX.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Eforie Nord
Statiunea este f frumoasa!


7.9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Piscina mare, gradina ingrijita si cu multa vegetatie, zona linistita, personalul amabil, evenimete divertisment pentru copii si adulti

Camerele mici, obiecte sanitare cam deteriorate

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Eforie Nord
Trotuare deformate parca sunt dupa bombardament


4.4/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Camera, piscină.

Mâncarea de proasta calitate, sezlong la mare il optineam doar cu bacșiș în condițiile în care era inclus in pret! Foarte departe de mare!

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 1, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 1, Pret: 1

3.4/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Micul dejun destul de variat.

MIZERIE in camere! Apa calda intrerupta in doua randuri, fara a fi anuntat in prealabil! Miros extrem de urat in baie (canalizare deficitara)! Clanţa defecta. Lenjeria schimbata la cerere. Singura substanta utilizata pentru curatenie era Domestos-superdiluat! Vreo doua camere de la parter au avut probleme cu rozatoarele! Nu exista plase antiinsecte!

Curatenie: 1, Confort: 2, Amplasare: 4, Servicii: 2, Personal: 2, Mancare: 9, Pret: 4

Impresie despre Eforie Nord
Ca orice statiune din România, cu bune şi cu rele...


7.6/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Vacanta a fost om pentru noi, care avem 2 copii. Activitățile pentru copilași sunt perfecte, cei mici au cântat și dansat in fiecare zi. Mâncarea a fost buna si proaspata. In camere se face curățenie zilnic.

Camere mici si Baia nerenovata (gresie faianță veche)

Curatenie: 8, Confort: 6, Amplasare: 7, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Eforie Nord
Eforie Nord la fel de aglomerată dar frumoasa.


9.1/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Personal ok ,mancare aproape ok mai putin micul dejun,locatie frumoasa ,curatenie in camere in fiecare zi .deci intregul compex este ok.

Oameni care se cazeaza la acest complex ,vor curatenie dar nu strang dupa ei chiar daca la plaja impreuna cu salteaua pt. sezlong primesc si un sac pt. a pune gunoiul ,char am vazut sacul agatat de umbrela si gunoiul aruncat pe nisip dupa plecarea lor ,vorbesc foarte urat cu personalul chiar daca majoritatea care lucreaza acolo sunt cu mult peste ei, iar fi multe de povestit ,pacat de locatie ca vin astfel de oameni .

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

4/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Mancare buna, activitati pentru copii distractive, dar intotdeauna aceleasi - copiii se cam plictiseau.

Nu se face curatenie deloc in camere. Nu se schimba lenjeria si prosoapele (vechi, murdare, patate). Baile sunt foarte mici si incomode. Pe terasa restaurantului sefa isi sterge doar masa la care isi serveste dumneaei cafeaua - totul este slinos. In jurul piscinei gresia se spala cu mopul - se foloseste o galeata cu apa pt toata suprafata - de pe sub sezlonguri nu se aduna gunoiul si nu se spala - bere, sucuri... strat de mizerie zdravan.

Curatenie: 1, Confort: 3, Amplasare: 5, Servicii: 2, Personal: 2, Mancare: 8, Pret: 7

Impresie despre Eforie Nord
Trotuare decopertate, pentru a ajunge la plaja trebuie sa mergi pe sosea, prin praf, ocolind masinile parcate. Locuri de parcare insuficiente.


6.4/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Mâncarea bună, diversificată; activitățile pentru copii au fost distractive;

Curățenia lasă de dorit, prosoapele nu ne-au fost schimbate deloc pe toată durata sejurului (de lenjeria de pat nici nu mai poate fi vorba), uscatorul de par nu functiona (au zis ca il schimba după ce am insistat 3 zile la rând, dar nici vorbă...la plecare era tot defect) plaja, desi privată, era plina de mizerii (pahare de plastic, doze, țigări). Camera si baia erau foarte înghesuite pentru 2 adulti si 2 copii mici

Curatenie: 5, Confort: 6, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 6, Mancare: 9, Pret: 5

9/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Totul este gandit pentru familiile cu copii

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Eforie Nord
Plin de indieni de pe la noi


8/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

locatie frumoasa, curatenie in exterior, facilitati: transport la plaja cu microbuze f. des, sezlonguri asigurate gratuit, piscina mare, programe divertisment pt. copii, noaptea liniste...

ar trebui o curatenie mai riguroasa in camere si bai-in special- pete de mucegai la cabina de dus; baile si camerele sunt f. mici.

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Eforie Nord
o statiune mai curata fata de acum 2 ani, plaja extinsa, faleza frumoasa


9.3/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Foarte frumos

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

2.6/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Foarte prost hotelul.mancare execrabila.servire proaste.nu recomand sub nici o forma acest hotel

Curatenie: 6, Confort: 3, Amplasare: 1, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 5

Impresie despre Eforie Nord
Impresie proasta.multa mizerie,multa agitatie.nerecomandat pentru familii cu copii


8/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Am fost si anul trecut de aceea am ales di anul acesta acest hotel Este un complex mare cu spații de joaca si piscina mare si mica este f frumoasa E Ok ca asigura transportul spre plaja dar ar trebui sa fie si după masa de ex pana la 18

Prima zi la rest supa d pui cu tăieței a fost fff buna am luat pt copil iar ultimele zile a fost groaznica eu zic ca au "lărgit o" si nu era buna Iar la ciorba de burta burta era nefiarta Personalul de la Recepție e un pic aerian, posibil sunt începători sau au prea multe sarcini si e f aglomerat la Check in Însă e bine ca cumva cumva se rezolva orice situație Am primit si camera mai devreme

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 8

6.6/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

A fost foarte bine .

nu am fost mulțumiți cu schimbarea de prosoape si lenjerie de pat.

Curatenie: 8, Confort: 5, Amplasare: 7, Servicii: 4, Personal: 6, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Eforie Nord
Plaja foarte frumoasa.dar stațiunea urata....


7.7/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Hotel ideal pentru o familie.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 9

9.6/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Servicii foarte bune, personal amabil, profesionist, curatenie in camera, spatii de relaxare intretinute, curate, verdeata multa, liniste.

Toaleta de la Receptie nu foarte curata, cu unele obiecte sanitare defecte.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Eforie Nord
In general Statiunea NU este bine intretinuta - Faleza si strazile de acces la plaja lasa mult de dorit, plaja nu este foarte curata.


9.3/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

lidl aproape, transport asigurat la plaja privata, animatie pt copii aproate toata ziua.

nici una

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 7

9.6/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

Mi-a placut totul si sigur voi reveni la caest complex

camera a fost cam mica, iar baia foarte mica

Curatenie: 10, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7.7/10
Complex Hotelier Club Dunarea, Eforie Nord

ok

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Eforie Nord
destul de monotona statiunea, infrastructura este praf