8.3/10
Agrilia Hotel Adults Only , Laganas

hotelul este foarte curat si personalul amabil

1. Nu recomand acest hotel unui grup de prieteni sau vreunei familii cu copil mic, copilul va plange probabil si sigur va veni cineva din staff sa va zica sssttttt, e un hotel unde nici macar musca nu se aude, cred ca oamenii vorbesc telepatic acolo. 2. Mancarea este diversificata insa exagerat de putina, eu in general beau decat cafea dimineata insa cei din jurul meu abia apucau cate ceva. 3. Hotelul este foarte departe de plaja, circa 30 mins de mers pe jos, este f usor sa ajungi in centru, deci nu va rataciciti sigur pana in centru sau plaja. Inainte de a pleca la acest hotel am citit ca este voie cu bautura din afara, gresit, ai voie sa bei din afara insa numai in balconul personal nu la piscina unde totul este contra cost iar preturile destul de piperate, o halba de bere costa 4 ,40 euro centi iar cockteilurile .... huhhhh te lasi de baut ;)) , daca va este sete iesiti la o taverna unde o bere mare costa 3.50 euro si aveti si atmosfera .

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 5, Servicii: 7, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Laganas
Statiunea Laganas e un fel de Vama veche la noi insa e plina numai de tineri, beti, drogati , care nu stiu unde si de ce se afla acolo. Laganas cred ca este un sat, veti vedea cai, oi, gaste, gaini, veti simti miros de balega insa toate curtile sant pline cu flori si multi maslini, per total mi-a placut . Taverne ce va recomand este El Greco , nu este pe plaja insa au o mancare excelenta, servirea ireprosabila si preturi mici in comparatie cu alte taverne, urmatoarea este taverna Horizon care este pe plaja, noi am prins si un fel de seara greceasca unde au venit 2 dansatori insa programul artistic cel mai tare l-au facut barbatii din grupul nostru, care au fost invitati de catre cei doi dansatori sa participe la un show, s-a ras cu lacrimi.Ca plaja va recomand banana beach este in vasilikos, este cea mai lata si cea mai misto, sezlongurile sant la 6 euro setul iar in zona exista o terasa unde se mananca f bine la preturi rezonabile, despre plaja din laganas nu va pot spune nimic deoarece nu am stat acolo, ne-am miscat cu masinile la diferite plaje din statiunile vecine


9.7/10
Agrilia Hotel Adults Only , Laganas

-

-

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

7/10
Agrilia Hotel Adults Only , Laganas

Mi-a placut amplasarea hotelului, era ferit de nebunia din oras, piscina este frumoasa (dar nu asa de mare ca in poze)

Aerul conditionat se plateste separat, ceea ce nu s-a specificat dinainte, am facut rezervarea si am platit pentru pat dublu, insa am avut 2 paturi separate. In momentul in care le-am zis acest lucru, pur si simplu au zis ca nu mai au camere disponibile si nu avem ce face in aceasta situatie (ceea ce a fost deranjant, a fost tonul pe care ni s-a zis acest lucru, de insusi patronul hotelului)

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 5

Impresie despre Laganas
Statiunea Laganas este foarte aglomerata, plina de pusti si foarte galagioasa, multe cluburi...recomand cu drag insula Zakynthos, mai putin acest oras, restul insulei, oraselor sunt superbe.