din 3 impresii au apreciat Hotel Arora, KusadasiOferte Hotel Arora
7.7/10
Hotel Arora, Kusadasi

Foarte bine amplasat, pe malul marii, cu 4 piscine (1 mica pt bebelusi, 1cu tobogan pt copii si 2 piscine de 1.40 din care una chiar pe malul marii). Am apreciat ca la beach bar este foarte multa verdeata si au perne mari pe care poti sa dormi linistit in timpul amiezii

plaja ingusta- incap 2 randuri de sezlonguri si apa marii in dreptul hotelului este plina de vegetatie- nu cred ca au curatat, dat fiind faptul ca la toate celelalte plaje apa este impecabila!

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 8, Pret: 6

8.4/10
Hotel Arora, Kusadasi

Multumitor,

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 7

6.1/10
Hotel Arora, Kusadasi

Suntem nemultumiti de conditiile privind plaja privata a hotelului Arora din Kusadasi. Am dorit sa mergem la mare, nu sa stam la piscina. Stiam ca plaja era mica, dar macar sa fi fost curata, nu cu munti de gunoaie, alge de un an necuratate, dar poate asa isi vor pierde clientii cei de la Christian Tour. Poate pe viitor nu se va promova acest hotel, pentru ca politica sa este vin clientii, sunt nemultumiti, pleaca dar vin altii. Pacat pentru ca este un hotel destul de ingrijit, acum in plin sezon se modernizeaza, se lucreaza de dimineata pana seara.

Curatenie: 5, Confort: 7, Amplasare: 5, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 5