din 43 impresii au apreciat Hotel Balada, SaturnOferte Hotel Balada
6.9/10
Hotel Balada, Saturn

piscina si locatia

personal putin si slab pregatit

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 5, Personal: 5, Mancare: 7, Pret: 6

5.9/10
Hotel Balada, Saturn

Foarte murdara camera.. Foarte..

Curatenie: 1, Confort: 4, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 6, Mancare: 10, Pret: 3

7.9/10
Hotel Balada, Saturn

Impresie buna.

Micul dejun destul de sarac.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 7

6.1/10
Hotel Balada, Saturn

Se află la 50 m de plajă și la 20m de piscină

Check in la ora18. Merită maxim 2 stele in baie doar tavita de dus fără cabină sau perdea, suportul de dus nu menține para de dus, in camere un televizor cu diagonală de 30cm tip portbagaj, prozele ieșite din perete patul suplimentar este un sertar aflat sub patul mare, saltele obosite ca si liftul, mâncarea bună dar meniu sărac. Precizez nu suntem pretențioși dar la banii aceștia și la 3 stele omul așteaptă ceva ce să inspire vacanța și relaxare.

Curatenie: 5, Confort: 2, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 9, Mancare: 6, Pret: 6

Impresie despre Saturn
Stațiunea curată și frumoasă cu plajă mare .


4.6/10
Hotel Balada, Saturn

Un hotel vechi...de cel mult o stea si jumatate.

Lifturile, păreau din epoca de piatra...si ziceai ca intrii in casa groazei... Micul dejun tip comunist...te băteau efectiv sa iti iei o furculița, cuțit sau cana...mâncarea aceeași in fiecare zi...compusă di ouă, omletă, si cateva felii de salam...parizer...

Curatenie: 4, Confort: 4, Amplasare: 7, Servicii: 4, Personal: 5, Mancare: 5, Pret: 3

Impresie despre Saturn
Stațiunea micuță...însă lasa de dorit spatiile din apropierea plantelor... Nu găsești un coș de gunoi decât după căutări minuțioase... O stațiune fara prea multe așteptări...


8/10
Hotel Balada, Saturn

Amplase pe plaja f.buna, servicii bune, personal amabil, mancare buna , pret acceptabil

curatenia si dotarile camerelor lasa de dorit

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 8

8.4/10
Hotel Balada, Saturn

Amplasare hotel. Camera curata. Piscina. Personalul binevoitor. Sala de mese si mancarea ok. Plaja mare .

Prosoapele nu au fost schimbate niciodata in 6 zile. Lifturile insuficiente. La piscina nu poti intra nici macar cu apa cumparata din afara ( apa borsec 1l , 7 ron. Bere numai la sticla 0.33 , 7 ron. Cafea 5 ron. Bauturile alcoolice 50ml de la 9 ron.

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 5, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

7.1/10
Hotel Balada, Saturn

Camera a fost ok, decenta dar cam scumpa pentru ceea ce este. In afara lifturilor hotelul este ok daca nu esti f. pretentios si dca te gandesti ca daca este vremea buna iti petreci fputin timp in camera.

Lifturile, coboratul si urcatul =adevarat cosmar. Daca stai mai sus de et 4 este problema mare. Trabuie sa ai rabdare multa ptr. ca lifturile circula fff. greu.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 4, Pret: 6

Impresie despre Saturn
Statiunea neangrijita, spatii verzi in paragina, drumuri de acces cu gropi


8.3/10
Hotel Balada, Saturn

Amplasare ideala

Dotarea camerei sub asteptari

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Saturn
Statiune neingrijita.


6.7/10
Hotel Balada, Saturn

Amplasarea excelenta,servicii slabe pentru prețul cerut.

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 4, Pret: 6

7.7/10
Hotel Balada, Saturn

personalul de la receptie ok,personalul de servire de la masa super.

scarile nu aveau covoare,lifturile porneau greoi ,taxarea locurilor de parcare desi nu era amenajata.

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 7

6.1/10
Hotel Balada, Saturn

Locatia buna: in centrul statiunii si aproape de plaja.

Hotelul are 3 lifturi , pe care este aproape imposibil sa le prinzi, mai ales in preajma orelor cand se servea masa. Am stat la etajul 9 si a fost un incomfort teribil sa folosim scarile. Am avut camera dubla cu pat suplimentar. Patul suplimentar a constat intr-o saltea pusa pe jos, cu lungimea de 1.5m, in care nu puteai sta intins normal, pt ca atarnau picioarele.

Curatenie: 7, Confort: 5, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 6, Mancare: 6, Pret: 5

Impresie despre Saturn
Statiunea mica, dar frumoasa.


7.7/10
Hotel Balada, Saturn

TIMPUL DE ASTEPTARE LA CAZARE LASA DE DORIT

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 5

7.4/10
Hotel Balada, Saturn

Am avut camera la et. 12 cu o priveliste superbă Mic dejun variat si suficient

Mobilierul vechi din holul de la intrare Doar trei lifturi pentru cele 14 etaje cu peste 20 de camere pe etaj Mocheta veche pe hol și în cameră Curățenia din baie lasă de dorit Lenjeria a fost schimbată după 5 din cele 8 zile, doar după ce am insistat la recepție, dar prosoapele nu.

Curatenie: 5, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Saturn
Stațiunea nu este îngrijită, in unele locuri ai impresia că ești intr-un oraș părăsit


7.3/10
Hotel Balada, Saturn

Lifturile f aglomerate,1/4 din concediu o petreci in lift si așteptând liftul,galagie mare pana târziu in noapte de la o terasa din apropiere unde stațiile sunt date la maxim,lenjeria nu a fost schimbată in cele 9 zile petrecute acolo

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 8

6.6/10
Hotel Balada, Saturn

Aproape de plaja.

Restaurantul si personalul acestuia nu merita nici macar o stea! Farfuriile cu zoaie, ospatarii pusi pe jecmaneala, furiosi daca ai curaj sa faci observatii! Micul dejun este ok daca ajungi pana in 8, mai tarziu s-ar putea sa ramai nemancat. La curatenie in general lasa de dosrit.

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 5, Pret: 7

7.4/10
Hotel Balada, Saturn

Piscina exterioara curată și bine întreținută.

Serviciul de servire a mesei "A la Carte" lasă mult de dorit, în condițiile în care erau puțini turiști în restaurant, timpul mare de așteptare pentru preluarea și executarea comenzii.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 7

8.7/10
Hotel Balada, Saturn

nu

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

7.3/10
Hotel Balada, Saturn

Hotelul este foarte bine poziționat , pe plaja, in centrul stațiuni , priveliștea a fost foarte spectaculoasa ( am fost cazați la etajul 11 ) . Mâncarea la restaurant a fost buna . Personalul amabil si drăguț . Cel mai mare plus este plaja care este foarte lata si intrarea in mare este lina perfect pentru familie cu copii .

in perioada de masa stateam destul de mult la lift .... si ar trebui sa se insiste mai mult la curățenie ...

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

7.6/10
Hotel Balada, Saturn

Un sejur acceptabil.

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

9.6/10
Hotel Balada, Saturn

Am fost la hotel Balada cazati in perioada 20-25 august. Am ajuns in parcarea hotelului la ora 14,unde am fost intampinati de catre paznicul parcarii. Ni s-a facut rost de catre un loc de parcare, am mers la receptie,am prezentat voucerul, ni s-a dat un nr de ordine , ni s-a spus ca vom fi cazati in aproximativ o ora, am rugat receptionera sa ne dea un etaj cat mai inferior iar la ora 14.50 am fost sunati sa ne prezentam pentru cazare. Am preluat cheia si ni s-a spus ca suntem la camera 207 etaj 2. Am urcat cu liftul, sunt trei la numar, si am ajuns la camera. Foarte frumos,foarte ingrijit .Apartamant cu doua camere,pat matrimonial, doua balcoane cu privire spre mare si spre piscina, televizor samsung plasma,cate unul in fiecare camera,aer conditionat functionabil, prosoape curate,baia curata. Totul era asa cum ni s-a spus de la agentia noastra de la Tg. NEAMT. Noi am luat cazare 5 nopti , apartament doar cu mic dejun, doi adulti si doi copii unul 15 si unul 8 in perioada 20-25 august la pretul de 2800 ron. Hotelul nu are plaja proprie insa are piscina unde este gratuit si foarte frumoasa, mare. La piscina pot sta incepand de la copii de 3 anisori inaltimea apei de 15 cm pana la cel mai inalt turist 1.80cm inaltimea apei. Foarte frumoaa piscina. Stand la etajul 2 nu am mai folosit lifturile . Intradevar sunt putin aglomerate,insa e normal 14 etaje inmultit cu 15 camere pe etaj inmultit cu cel putin 2 persoane pe camera va dati seama. Dar fac fata totusi. Nu pot sa va spun despre tratamente,deoarece nu am fost. Insa erau foarte multi turisti la tratamente. Referitor la masa. Noi nu am avut decat micul dejun care se servea incepand de la ora 07.30 pana la ora 09.00. Stil bufet suedez, puteai manca cat voiai,daca aveai un copil in camera puteai lua intr-o caserola nu era nici o problema. Deci micul dejun super. Cat despre pranz sau cina nu va pot spune ca nu am servit-o . Sunt si autoserviri in statiune, sunt si terase,nu multe dar sunt. Este si un super market aproape. Despre hotel v-am spus e ok. Daca intampinati probleme vorbiti la receptie, vorbiti cu domnul manager este un domn cum se cade,eu chiar am avut o problemuta cu un copil, am fost la camera de garda,in Mangalia, iar domnul manager chiar ar fi vrut sa imi intrerup concediul pentru binele copilului, spunand ca imi returneaza banii pe zilele care nu mai stam sau sa ne intrerupem concediul apoi sa revenim, insa din fericire a fost totul ok.Deci intelegere exista si bunavointa. Referitor la schimbatul lenjeriei, a prosoapelor, ce era de scimbat lasati frumos in cada baii si vi le schimba femeia de serviciu. Foarte de treaba . Cu bun simt, prea mult bun simt.deci referitor la hotel, cazare, masa ...v-am spus. La parcare nu a trebuit nici un leu( se zvonea 15 ron pe zi) i-am dat paznicului 20 ron pe cinci zile din bun simt, nu ca mi-a cerut dansul.. Referitor la plaja din saturn, aici cu parere de rau este sub orice critica. V-am spus hotelul nu are plaja proprie. La plaja era belea. 20 ron sezlongul mizerie,m apa foarte murdara cu alge. Drept pentru care, am mers in Mangalia care e la 1 km distanta. Acolo e si portul maritim aveti ce cauta , apoi am mers la plaja la Eforie Nord. Plaja curata, apa limpede. Consider ca a fost un concediu foarte placut si sincer m-as intoarce din nou cu mult drag la Hotel Balada. Este de 3 stele,dar le are,cu siguranta. O zi buna!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 7

7.9/10
Hotel Balada, Saturn

Per total a fost oarecum bine. Personalul amabil si receptiv, mancarea a fost suficienta si relativ buna. Hotelul este amplasat langa plaja si are o piscina frumoasa si curata.

Din pacate, nu s-a investit nimic in hotel, exista acelasi mobilier vechi ca si acum 12 ani, iar camerele si baile sunt mizerabile. Nici nu se pune problema sa revenim in acest hotel.

Curatenie: 5, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Saturn
Statiunea poate ar fi mai atractiva daca ar fi mai curata. Dar, asa-i romanul...


8/10
Hotel Balada, Saturn

Hotelul e ok si camerele frumos aranjate.

Nu a mers in camera aerul conditionat

Curatenie: 9, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Saturn
Ma lasat fara cuvinte.A fost superb.


7.4/10
Hotel Balada, Saturn

Hotel situat foarte aproape de plaja, cu piscina proprie, camera standard, cu balcon, aer conditionat si frigider (foarte apreciate pe timp de canicula). Restaurantul cu mancare buna, dar foarte aglomerat. Chelnerii, in schimb, muncesc din greu sa satisfaca pe toata lumea. O experienta agreabila.

Lipsa internetului in camere (greu de inteles in 2018), mirosul neplacut de canalizare din baie, apa rece de la piscina hotelului si lifturile lente si insuficiente. Pregatiti-va sa folositi scarile in fiecare zi daca nu doriti sa va petreceti vacanta asteptand liftul.

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 8, Pret: 7

Impresie despre Saturn
Plaja e larga si destul de curata, cu sezlonguri din plin (25 de lei bucata pe zi). Ar trebui totusi mai multe toalete, mai multi salvamari (am vazut unul singur, care era mai mult absent) si o prezenta medicala mai importanta. Unul dintre copii s-a taiat pe plaja si nu am gasit pe nimeni la punctul de prim ajutor. Domnii de acolo plecasera dimineata dupa cateva ore si nu au mai revenit decat a doua zi.


7.6/10
Hotel Balada, Saturn

Cu parere de rau in afara de amplasament concediul in Saturn mi -a lasat un gust amar !totusi e curat in camera gunoiul ridicat zilnic,

Lifturile, restaurantul cu meniu sarac si unde trebuie sa vanezi o masa apoi dupa masa o alta coada la calculator

Curatenie: 9, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 6

Impresie despre Saturn
Deprimant, mizerie multa ,absenta cosurilor de gunoi, intuneric pe alei, putina verdeata, am numarat doar 3 banci in partea de nord a statiunii !


9.3/10
Hotel Balada, Saturn

Personal de la Domnul Director pana la Personal pt curatenie foarte amabil , foarte politicosi ,deschisi !

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Saturn
Va rugam sa aveti in vedere stransul gunoiului menajer si tunsul spatiului verde !Aceste lucruri nu functioneaza inca bine!


8.6/10
Hotel Balada, Saturn

Se facea mereu curat in camere si se schimbau zilnic prosoapele. La restaurant, dimineata aveau meniu foarte variat si puteam manca orice, oricat.

Lifturile au un mod de functionare neadecvat numarului de solicitari si numarului de etaje, fiind nevoiti sa urcam zilnic pe scari (8 etaje din 14 -in cazul nostru). La restaurantul hotelului, turistii sunt pusi sa manance pe fete de masa murdarite de altii ( cu pete mari, umede si urat mirositoare), farfuriile nu se spala ci doar se sterg (si asta in fata clientului). Locul de parcare il gaseai ocupat, chiar daca il plateai anticipat, pe toata perioada rezervata. Pe holul etajului 8 mirosea a fum de tigara vechi.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Saturn
Ne-a placut Terasa Galbena, unde am mancat in conditii foarte bune, hrana variata si bine gatita, la preturi acceptabile.


9/10
Hotel Balada, Saturn

Impresie buna, peste asteptari !!! Incepand cu receptia unde am gasit personal amabil, apoi camerele care sunt curate, mocheta de pe jos este noua, usile la fel, lenjerie si prosoape curate. Cameristele ridica gunoiul zilnic iar lenjeria sau prosoapele murdare sunt schimbate la cerere (le lasi in cada de baie pe cele murdare) . Am avut si norocul sa primesc o camera cu vedere la mare si spre piscina hotelului care este superba. Un punct negativ este modul in care se face servitea la masa, ospatarii fiind foarte tineri si lipsiti de experienta in schimb mancarea este buna si pretul acceptabil.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 8

9.3/10
Hotel Balada, Saturn

+ personal profesionist și prietenos + aproape de plajă + aer condiționat + vedere frumoasă la mare + renovate recent + curățenie zilnică + prosoape proaspete la cerere + mancare buna + +piscina ,venim de mai multi ani la acest hotel si suntem multumiti.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

9.1/10
Hotel Balada, Saturn

Hotel frumos, aproape de plaja , ideal pt . familii cu copii. Camerele spatioase, dotate cu aier condiționat, ușile sunt noi, la fel și mocheta din camere și de pe hol. Personalul de la Recepție este foarte dragut, și serviabil. Hotelul dispune și de o piscina foarte frumoasa, cu bar. Singurul inconvenient este ca la lift uneori este aglomerat. Mâncarea este buna și la preț accesibil.Recomand cu încredere.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

10/10
Hotel Balada, Saturn

Camere frumoase cu vedere la mare , curatenie , personalul hotelului este amabil in special cei de la receptie. Mancarea este buna si la preturi normale.Recomand cu incredere aceasta locatie !!!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7.7/10
Hotel Balada, Saturn

Frumos,ne am simțit bine,personalul amabil

Curățenia lasă de dorit,in noua zile nu s au schimbat lenjeriile,s a aspirat o singura data la cererea noastră,aglomerație mare la cele trei lifturi se pierde destul timp PTR așteptare,

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 9

Impresie despre Saturn
Frumos,mult mai liniștita si mai puțin aglomerata fata de alte stațiuni;lipsa coșurilor de gunoi de pe strada te face sa lași gunoiul pe unde nu trebuie,cei cu umbrelele de pa plaja s au extins f mult ingradind persoanele care vor sa stea aproape de malul marii


7/10
Hotel Balada, Saturn

Camerele curate,personalul atent valabil si pentru baza de tratament.

Ooooo.masa sub orice critica,slab diversificata si dimineata dar mai ales pranzul si cina.personal depasit de situatie cereai una si iti aduceau alta,pana iti aduceau o bere terminai masa dar o regaseai pe nota ...apa calda la dozatoare,nici o bucata de gheata in tot barul etc...merita totusi sa mergi dar doar mic dejun si sa mananci in alta parte!

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 1, Pret: 5

Impresie despre Saturn
Neingrijit,buruieni,gunoaie asfalt sarit sau inexistent.strada principala e oarecum amenajata...in rest...


8.1/10
Hotel Balada, Saturn

Camera mare, curata, balcon mare, piscina, hotel situat pe plaja, priveliște superba

In baie ar trebui schimbate obiectele sanitare, miros urât in baie

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Saturn
Plaja frumoasă


8.9/10
Hotel Balada, Saturn

De la intrare in hotel totul a fost ok,am fost preluati pentru cazare imediat,ni s-a predat cardul de mic dejun si cina(lucru ce mi se pare extraordinar de folositor dat fiind faptul ca iti alegeai orice voiai din meniu).Lenjeria a fost curata la sosire [fara pete] si schimbata la 2 zile,precum si prosoapele.Cosul de gunoi era luat zilnic.Din punctul meu de vedere a fost un concediu si o locatie foarte buna si cu siguranta ma voi intoarce si la anul deoarece si copiilor (3) le-a placut si s-au simtit bine.Cine vorbeste negativ despre acest hotel sa se duca la 5 stele sa plateasca o caruta de bani!!!

Lifturile ar trebui imbunatatite deoarece nu sunt capabile sa ia comenzi si sunt foarte incete!

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 8

8/10
Hotel Balada, Saturn

Camere curate, zilnic se lua gunoiul, la 3 zile s-a schimbat lenjeria. Meniul pentru mic dejun a fost acceptabil.

Cele 3 lifturi sunt insuficiente pentru capacitatea hotelului, funcționează foarte prost. Ușa de la cameră este cam veche ... cheia s-a blocat în yala ... părerea mea este ca nu prea merită 3* La mic dejun, laptele a fost "apos", mi s-a părut foarte diluat.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Saturn
Saturn rămâne o stațiune accesibilă.


9.3/10
Hotel Balada, Saturn

Camera super,curățenie, personal ok, mâncare buna. Ne-am simțit bine și cu siguranta voi reveni.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 9

8.6/10
Hotel Balada, Saturn

Cazarea s-a facut foarte repede si am primit toate indrumarile si tichetele pe loc.

Lifturile sunt cam solicitate si in orele de varf mai bine o iei pe scari.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Saturn
Statiunea are o plaja mare si frumoasa si ai unde sa te plimbi si sa faci aerosoli.


9.4/10
Hotel Balada, Saturn

Cele 3 stele afișate sunt conforme cu serviciile oferite , am observat de la intrarea in hol un miros plăcut de nou ( mocheta ) , camerele sunt primitoare ( pat cu saltea ffbuna , ac funcțional , televizor ok , frigiderul de mare ajutor ) , am fost întâmpinat cu caldura de personalul hotelului ( inclusiv femeia de servici ) . Lifturile funcționale . Cine spune ca nu este mulțumit sa meargă la 4,5 stele

Nu am

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

8.9/10
Hotel Balada, Saturn

Am fost multumiti,un concediu perfect.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Saturn
Ar trebiu sa mai puna niste cosuri prntru gunoi pt.nu sunt suficiente.Pacat ca nu se mentine curatenia in statiune