din 9 impresii au apreciat Hotel Golden Beach, HersonissosOferte Hotel Golden Beach
9/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Foarte ok pozitionat. Mancare foarte buna si mai mult decat suficienta. Curatenie impecabila. Personal foarte amabil.

Aparatele ac sunt pozitionate pe balconul fiecarei camere. Fac un zgomot teribil. Mai ales daca vrei sa dormi cu usa balconului deschisa. Camerele relativ mici. Ok pt 2 persoane.

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Hersonissos
Hersonissos este un oras foarte populat de tip statiune si cu preturi ok


6.4/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Punctul forte al hotelului este amplasarea pe plaja. Mancarea este destul de variata si foarte buna.

Hotelul nu este de 4 stele. Initial ne-au dat o camera in care efectiv nu puteai sta din cauza mirosului foarte puternic de mucegai. Dupa multe insistente si dupa ce am cerut sa discut cu managerul hotelului ne-au dat o alta camera (mult inferioara celei rezervate) in care nu mai mirosea a mucegai dar era foarte mica, un dus in care nu puteai sa te apleci sa te speli pe picioare. Prosoapele erau destul de uzate si erau schimbate la 2-3 zile. Aerul conditionat foarte zgomotos, daca vroiai sa dormi cu usa deschisa se auzea zgomotul de la unitatile externe de aer conditionat. Personalul din receptie foarte arogant (in contradictie totala cu cei din restaurant care erau de nota 10).

Curatenie: 5, Confort: 4, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 9, Pret: 6

Impresie despre Hersonissos
Un fel de Mamaia plin de toate chinezariile posibile si fake-uri ordinare (ochelari RayBan 5 euro, tricouri Tommy Hilfiger 5-10 euro). Pe partea cu plaja veti gasi doar restaurante cu preturi destul de ok. Cel mai sigur ar fi sa va inchiriati o masina si sa vizitati si altceva (ca oras recomand Rethymo), veti gasi multe plaje foarte frumoase.


7.1/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Amplasamentul super ok!

Hotelul cu siguranta nu este de 4 stele. Camerele sunt f mici . Curățenia? Cu porția! Am avut si mici divergențe cu femeia de servici. Din 7 zile , doar în 5 s-au făcut curățenie. Dacă am cerut prosoape curate, ni s-a spus că doar la 2 zile se schimbă prosoapele . Oare La 4 stele , nu ar trebui să fie curățenia impecabilă? Mâncarea? Pentru cele 4 stele se putea mai mult .. Am fost a șasea oară în Grecia , am stat si la 3 și la 5 stele. Și era mai diversificată. Dacă din poze rămâneți cu impresia că plaja este mare și wow, vă înșelați. Plaja hotelului este foarte mică, contra cost sezlongul și umbrelele, și sunt doar pietrii și stânci. Însă am găsit în apropiere o altă plajă la fel de mică, cu nisip .

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 5, Pret: 7

Impresie despre Hersonissos
Stațiunea este relativ mare , cu o grămadă de magazine si localuri însă dezavantajul e că nu găsiți o plajă frumoasă, mare , cu nisip .


8.1/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Personal amabil ,mancare excelenta.

Camera usor neingrijita cu cateva gauri in pereti, cu usa de la baie care nu se inchidea si usa de la dus defecta, desi par chestii banale pot lasa o imagine negativa asupra locatiei.

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Hersonissos
Statiunea este una frumoasa daca ceea ce cauti este relaxarea . Mancarea de la taverne gustoasa cu portii generoase, alcool ceva mai scump dar per total statiunea a fost excelenta pt incarcarea bateriilor.


9.3/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Totul a fost foarte bine.

Piscina foarte mica iar adancimea apei de 1,50m pune probleme familiilor cu copii.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Hersonissos
Stațiune foarte ok, pentru toate gusturile si toate vârstele. Plantele sunt o mica problema dar hotelul nostru a avut o plajă bună dar sezlonguri contra cost( 4 euro).


9/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Ospitalitate, personal profesionist, amplasare excelenta; curatenie si masa bogata si variata.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Hersonissos
O alegere foarte buna pentru cei care vor sa imbine beneficiile marii cu distractia.


9.1/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Foarte bună locatia

Micul dejun același in fiecare zi

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

5.9/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Curatenie in fiecare zi ! Personal ok.

Hotelul nu depaseste 3* Camere foarte mici Baile foarte mici, atentie: fara ventilatie! Lipsa AC la receptie, in camere sunt, dar foarte vechi si defecte Piscina foarte mica, maxim 10 persoane plaja din dreptul hotelului, cu pietre, sezlonguri, contra cost Mancare, aceiasi in fiecare zi, nimic interesant. Nu recomand!!!

Curatenie: 9, Confort: 5, Amplasare: 8, Servicii: 5, Personal: 7, Mancare: 3, Pret: 4

10/10
Hotel Golden Beach, Hersonissos

Hotelul foarte bine amplasat, in centrul statiunii, aproape de plaja, curat si cu personal foarte atent si saritor la nevoie (poate chiar prea atent). Camerele bine utilate cu TV, AC si minifrigider. Un mic impediment ar fi cabina de dus care este un pic cam mica si care ar putea crea probleme persoanelor supraponderale. Restaurantul de nota 10, ofera atat meniu international cat si tradional cretan (chiar nu isi mai are rost masa in oras).

Sucurile sunt ca peste tot in Grecia rele, dar sunt compensate de celelalte bauturi precum ceai, cafea, bere, uozo, raki, cocktail-uri, rum, etc.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Hersonissos
Hersonisson este o statiune animata plina de terase, baruri si magazine cu suveniruri.