din 3 impresii au apreciat Hotel Mendi, KalandraOferte Hotel Mendi
9.1/10
Hotel Mendi, Kalandra

-Vedere superba din camera cu vedere la mare, gradina frumos amenajata si ingrijita - locatie mai retrasa, ideala pentru cei care nu doresc agitatia din statiuni, dar cu masina se poate ajunge repede la cele mai frumoase plaje (Posidi, Koursaros, Golden, Sani). - camera spatioasa, baie renovata, curatenie zilnica

- WiFi contra cost - Atat dimineata cat si seara, completau destul de greu felurile de mancare consumate si cand completau, aduceau cantitati mici care evident, dispareau foarte repede. -Nu se mai putea beneficia de diverse servicii dupa ora 10 seara (biliard, tenis de masa).

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 9

3/10
Hotel Mendi, Kalandra

Nu

Hotelul este situat lângă Kalandra în drumul spre. Nea Skioni. Internetul nu este gratis.Costa 1 euro pe zi. Oferta la mâncare este foarte sărăcăcioasa. La hotel nu sunt activități seara de amuzament pentru copii sau jocuri sau orice altceva. Locul unde este amplasat hotelul este izolat.Nici magazine, nici alimentari nimic.In incinta hotelului exista un mic magazinas unde îți poți lua o apa, salam sau o bere. Noi am denumit locul TECHIRGHIOL. Prietenii știu de ce. Dacă veniți cu avionul NU alegeți acest hotel.Doar dacă nu vreți sa mai ieșiți din el sa vizitați și altceva. Plaja este și cu pietre.Noi am luat la copii papuci din aceia cu talpa siliconata ca nu poți intra altfel în mare. La cei cu all inclusiv doar anumite băuturi sunt free, altele se plătesc. La sala de mese nu ai voie sa scoți sa duci la cineva în camera nici măcar un unt mic, de mâncare sa nici nu vorbim. Pentru cei care nu au all inclusiv seara dacă vrei un pahar de apa nu se da doar dacă cumperi o sticla cu 1,60 euro. Într-un cuvânt CATASTROFA Nu merita 4 stele nici pe departe.

Curatenie: 9, Confort: 7, Amplasare: 1, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 1

7.1/10
Hotel Mendi, Kalandra

Locatia este super ok

Personalul lasa de dorit...

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 5, Personal: 2, Mancare: 5, Pret: 8