7.4/10
The Bay Hotel  Suites, Vassilikos

locatia

- wi-fi nu merge aproape deloc - camerele foarte mici si prost izolate fonic - nu au presiune la apa dupa-amiaza - micul dejun mai mult English breakfast - preturi mari la bauturile extra, dar calitatea proasta

Curatenie: 8, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 6

9.9/10
The Bay Hotel  Suites, Vassilikos

Servicii de curatenie foarte bune (schimbat prosoape zilnic, aranjat patul, sters pe jos, gunoiul, etc), am avut DP iar masa a fost diversificata. Ospatarii prompti la sosirea la masa pt a servi un vin, apa, dar si la degajarea mesei de farfuriile de mancare la final. Plaja proprie de nisip, intrare lina in apa, piscina situata langa plaja, copaci f mari pt cei ce vor la umbra pe iarba, restaurant la piscina cu vedere la mare, in apropiere la 200 metri pe plaja este situata Banana Beach, unde seajunge in cateva minute. Clientela selecta, liniste, servicii premium, isi merita stelele.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Vassilikos
O insula mare ce poate fi vizitata numai inchiriind o masina, pt mai multe zile. Am facut o plimbare de 7 ore cu un vas Top Cruiser, prin agentia My Tours (are puncte peste tot in insula, in localitati si port) ,in jurul insulei, pt 23 euro de persoana, unde am vizitat toate obiectivele turistice, Navagio, blue cave, si cu ghid in limba romana, etc. Am facut si 3 opriri pe plaje pentru aprox 30-60 min. Ar mai fi de vizitat Laganas noaptea, pt viata de noapte a orasului, etc.


9.3/10
The Bay Hotel  Suites, Vassilikos

Hotelul este perfect pentru familii care au copii mici, totul este la îndemâna, plaja proprie intr-un mic golf, cu apa foarte liniștita și limpede, nisip. Mâncarea buna, piscinele curate și situate la câțiva metri de plaja cu nisip. Hotelul amenajat cu bun gust, multă vegetație, umbra sub pini, șezlonguri la plaja cu nisip, dar și pe iarba, un minimarket bine aprovizionat și cu prețuri decente.

Putine variante pentru masa de prânz. Barul de la piscina oferea mâncare foarte buna, cu ingrediente proaspete (ierburi aromatice de pe proprietate), dar foarte putine feluri.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Vassilikos
Zona Vasilikos este superba, totuși puțin izolata. In apropiere este un sat mic care are cateva taverne (cel mult mediocre, dacă nu chiar proaste). În schimb, plajele minunate (Banana și Nikolas la câțiva metri de plaja hotelului), livezile de măslini din jurul hotelului, linistea și accesul facil spre orice parte a insulei (cu mașina închiriată), fac din localitate o alegere f buna.


9/10
The Bay Hotel  Suites, Vassilikos

lipsa wi fi in camera...

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 8