din 79 impresii au apreciat Kranevo Resort, VarnaOferte Kranevo Resort
8.1/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Locația este intr-o zona linistita, spatii verzi pe o suprafața mare, plaja curată și neaglomerata, intrarea lina in mare, camerele moderne foarte frumos amenajate, personal amabil.

Mâncarea este aceeasi, Wifi slab in complex iar in camera inexistent, la TV trebuie făcute setari la fiecare pornire, șezlongurile din poze sunt pt. Ultra All inclusive cu nr. de camera iar jumătate din ele sunt de închiriat, Atenție la cele doua mese a la carte incluse, trebuie rezervare din timp, noi nu am știut am crezut ca ne programează ei și cu doua zile înainte sa plecam au zis ca nu mai sunt locuri

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Kranevo Resort
Orășel micuț in centru exista tarabe cu suveniruri și restaurante


9.6/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Nota 10

Nu este cazul

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Kranevo Resort
Statiune este din ani 90'


6.3/10
Therma Eco Village, Kranevo Resort

Hotelul , piscinele si locurile de joaca pentru copii,plaja.

Mancarea stilul bulgaresc de proasta calitate si nediversificata acompaniata de disperarea unora din neamul nostru de a se comporta animalic , un mare minus este pe plaja pentru all inclusiv ca nu sunt bauturi gratuite (ca de aia ii spune all inclusiv ) , este posibil in schimb sa achizitionezi din fonduri proprii si era sa uit am vazut seara la masa carne de porc din conserva direct varsata pe farfurie cu forma aferenta cat si pateu de porc in aceiasi forma iar bufetul de la copii este cel mai slab existent vazut vreodata totul congelat si prajit mai bine comandau de la MC DONALD'S , parcare gratuita dar neiluminata pe timp de noapte (totusi 5* ai pretentii) , in decursul a 4 zile nimeni din sectia curatenie nu s-a apropiat de camera , trist .

Curatenie: 5, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 2, Pret: 5

Impresie despre Kranevo Resort
Statiune invechita si plina de ierburi


9.6/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Totul a fost bine

Nu am

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Plaja curata, apa curata, fara alge, sezlonguri disponibile pentru toata lumea, parcare pazita, mancare proaspata si gustoasa, deserturi diversificate. Dispune de teren de sport: tenis, fotbal,baschet.

Lipsa entertaiment-ului in incinta resortului si pe plaja. In cazul unei ploi restaurantul nu dispune de suficiente locuri de luat masa si se fac cozi la intrarea in restaurant. Apa din piscina rece.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Kranevo Resort
Statiune invechita.


9.7/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

EXCELENT

Nu e cazul

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

10/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Excelent!!! Totul a fost minunat: cazare, mâncare, plaja, personal, stațiune, etc.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.4/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Hotelul este foarte frumos , situat pe malul marii .

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 9

7.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Complexul este superb, parcul plin de verdeata, acces imediat la plaja privata cu nisip fin si apa limpede. Totul foarte curat si bine intretinut.

Camera rezervata (royal double) era indisponibila la check-in si drept "compensatie" ne-a fost oferita o beach villa care pana la urma s-a dovedit o alegere mult mai buna pentru o familie cu 2 copii (curte spatioasa delimitata cu gard viu inalt).

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 5

Impresie despre Kranevo Resort
Daca iesi din complex care pare un colt de rai, statiunea arata horror, pare un fel de Costinesti de acum 20 de ani plina cu tarabe si indivizi dubiosi, gunoaie si localuri abandontate pe marginea drumului.


9.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Curățenie, mâncarea proaspăta și diversificata

La Recepție ne-au încurcat cu alta familie. Camera noastră era data când am ajuns.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

9/10
Veramar Beach, Kranevo Resort

Buna

Nu au loc de joaca pt copii amenajat. Nu au o pompa cu apa sa te speli pe picioare dupa ce te întorci de la mare, sa nu intrigi cu nisip in hotel si in camere, sau dus, ceva afara

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Kranevo Resort
Stațiunea e praf...haos boscheti peste tot


8.1/10
Hotel Sunny Castle, Kranevo Resort

Hotelul este foarte frumos si curat, zona linistita. Ospitalieri si empatici pentru ca din cauza unui deces in familie am intarziat cu o zi iar ei au fost draguti si la solicitarea noastra ne-am prelungit sederea cu o zi.

Trebuie imbunatatit meniul in restaurant. Este multa mancare reciclata.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Kranevo Resort
Nu prea buna. Slab dezvoltata.


6.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Sunt multe de spus...plajă îngustă si pentru sezlonguri au prioritate clienții royal club.Ramane regula cu trezitul dimineața pentru a prinde un sezlong...mâncarea e aceeași in fiecare zi.personalul nu e amabil si zâmbitor ca in alte părți;parcă te obligă să pleci cât mai repede.pentru o scrumieră ciobita care era pe balcon a trebuit sa platesc 5 leva. Uitasem să vă zic ce am pățit la check in: după ce ne-am cazat cu greu ne suna si ne anunță ca peste 2 zile trebuie sa schimbăm camera.camera noastră nu era inca disponibilă la momentul venirii noastre. Nu sunt schimbate prosoapele decât dacă le ceri. Așternutul doar la plecare.nu se aspiră,ci doar se mătură,nu sunt dezinfectate băile. Optiunea noastra initiala a fost pentru Miramar Resort din Obzor unde am mai fost dar,am ales aici deoarece am vazut ca e proaspăt renovat si au un domeniu mare care nu este valorificat in niciun fel. Distracție piscină pt copii nu există. Piscina nu este nici ea valorificată...ar mai fi multe de spus...parerea nu este doar a mea ci si a multor romani cazați aici .păcat...

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 4, Mancare: 7, Pret: 7

7.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Locația este frumoasa,pe malul mari.Curatat in camera

Foarte puține feluri de mâncare,nu suntem mofturosi dar nu prea aveai din ce sa alegi si aceiasi toata saptamana,desertul,,,a fost ok si in plus trebuia sa astepti pana sa se elibereze o masa O parere negativă despre comportamentul unui șef de sala,iar acolo nu se zâmbește, toți nervoși,triști ,,,, La plaja nu au sezlonguri suficiente,trebuia sa te trezești sa ocupi de dimineata,să fi sigur ca ai unde sa stai,prosoape pentru plaja de la receptie in fiecare zi curate,de fapt aceștia au fost singuri amabili si zambeau cand iti vorbeau,,,in rest,,,

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 5, Mancare: 6, Pret: 8

8.4/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Amplasament. Curatenie.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

9.4/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Am fost placut impresionati de hotel, camere locatie, mancare. Ne-am simtit foarte bine. Ai tot ce iti trebuie pentru un concediu linistit. Ne gandim sa revenim.

Singurele lucruri cu mici minusuri sunt cele legate de mirosul de la canalizare care se simte uneori in bai cu toate ca acestea sunt nou renovate (probabil ar trebui facut un tratament pt canalizare), atitudinea posaca a personalului care nu comunica in nici un fel sau semi malitioasa a barmanilor de la barul Mirage

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 10

8.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

La sejurul de minim 4 zile poti lua cina la restaurant bulgăresc si mediteranean- mâncarea si servirea de nota 10.(din pacate nu se face promovarea de către personalul hotelului si turiștii nu stiu ca pot beneficia de oferta lor) Mâncare buna, dulciuri și torturi diferite in fiecare zi la masa de prânz și cină. Camera mare, cu mobila nouă. Echipa de animatori este veselă.

Piscina si dusurile sunt vechi.(nu este apa termala, asa cum a fost prezentat în oferta de le site) Barmanii sunt foarte plictisiți Aparatul de Suc acidul dimineata era inchis.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 7, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Kranevo Resort
Orașul este urât si murdar.


10/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

O locatie de nota 10+ ..Am avut un sejur extraordinar! Minunat amplasamentul...de pe balconul nostru se vedea muntele iar de pe geamul lateral aveam o priveliste minunata catre plaja...camere mari,curate,plaja privata curata,mancare multa si diversificata...locuri de joaca pt copii,petrecerii pentru copii..piscina,terenuri de tenis si fotbal...intr-un cuvant FABULOS

Nu este cazul

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Kranevo Resort
Statiunea este jalnica ..Cand iesi pe poarta resortului parca intrii in alta lume


8.3/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Da

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Kranevo Resort
Are nevoie de îmbunătățire, dar locatia este pitorească


9.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Amplasare excelenta, plaja curata, apa curata, cu nisip pe fundul apei si ideal pentru familii cu copii, avand in vedere ca nu se adanceste brusc, la 30 m abia de ajunge la braul unui copil de 10 ani. Camere mari, spatioase, pe langa doi adulti incap doi copii minori fara probleme. Curatenie este exemplara, Mancare foarte buna, destul de divesificata, cele mai diversificate deserturi am intalnit la acest hotel. Fructele nu lipseau niciodata. Cel mai important ca nu trebuia sa stai niciodata la coada. Pe plaja ai posibilitatea de a lua un snack, o inghetata sau o bautura. Parcare suficienta, pazita, pe teritoriul complexului, la circa 40-45 m fata de hotel. In fata hotelului este contra cost (10 leva/zi). Personal amabil. Htelul se afla intr-o zona linistita, verde, cu copaci inalti care ofera si umbra doritorilor,

Ar fi bine sa mai amplaseze cateva sezlonguri pe plaja (loc este) sa nu fi obligat sa stai la sezlongurile de la piscina, care este inconjurat cu plasa de sarma si trebuie ocolit de fiecare data cand vrei sa intri in mare.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Kranevo Resort
Se vede saracia si neputinta oficialilor (frumos spus)


9.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Fara cusur la toate capitolele

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

8.1/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Totul este cel putin la nivelul unor asteptari realiste. Locatia excelenta chiar pe malul marii si plaja foarte bine ingrijita plaseaza resortul peste medie. Tot ce se promite pe siteul lor oficial e adevarat.

Localitatea in sine nu lasa cea mai buna impresie, dar asta nu afecteaza calitatea serviciilor din incinta hotelului. Aici as mai pomeni pretul, care e realist pentru ce se ofera, dar totusi e printre cele mai ridicate la 4 stele in zona.

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 6

Impresie despre Kranevo Resort
Mediocru, dar se vad eforturi de imbunatatire, din pacate asta inseamna santiere, mizerie etc.


9.1/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Potrivit pentru familiile cu copii mici si care doresc liniste!

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Kranevo Resort
Drumurile extrem de proste fara trotuare!


8/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Am fost cazati la casutele din parc. Mirosul de canalizare care venea de la baie a fost foarte deranjant. Restul ok.

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Kranevo Resort
Nimic de vizitat iar statiunea arata ingrozitor.


9.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Hotel nou intr-un resort reabilitat. Toate (plaja/restaurant/piscina) sunt la indemana. Programe dragute pentru copii - animatori foarte inimosi. A fost un sejur foarte placut pentru intreaga familie.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

9.1/10
Hotel Palace , Kranevo Resort

Hotel nou amplasat la 200-300 m de plaja. Camera spatioasa, Ac, frigider, TV . Piscina medie. Mic dejun bufet, cina indestulatoare si bine pregatita.

La plaja, pretul pentru umbrela si sezlong cam piperat( 6 lv umbrela 5 Lv sezlong). Este loc destul pentru umbrele si cearceafuri, nisip fin si destul de curat

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Kranevo Resort
Statiune asemanatoare cu Eforie, modesta , cateva restaurante destul de bune, multi copii in tabere. Nueste prea ingrijita din punct de vedere al spatiilor verzi.


10/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Serviciile de All-inclusiv sunt foarte bune: o gamă foarte variată de băuturi alcoolice și nealcoolice. Barul de pe plajă perfect funcțional, curățenie. Toalete curate, dotate cu dozatoare de săpun funcționale și prosoape de hârtie la discreție. Curățenia în cameră este foarte bună, iar barul din cameră a fost aprovizionat zilnic cu bere Kromberg la doză, Coca-Cola și apă plată. La recepție personalul vorbește limba engleză iar personalul hotelului răspunde pozitiv tuturor solicitărilor. Mâncare diversificată, gustoasă și la discreție. Pe plajă sunt șezlonguri și umbrele suficiente, iar parcarea este suficientă pentru toate mașinile și este păzită non-stop.

Amenajarea Resortului nu este în totalitate terminată, lipsește o promenadă pe malul mării iar o parte din spațiul deținut nu este încă valorificat.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Kranevo Resort
Kranevo este o localitate neîngrijită care te duce cu gândul la anii '90 plină de taverne și buticuri. Aspect de mahala și gusturi îndoielnice. Frapează discrepanța dintre serviciile oferite și serviciile oferite de hotelurile noi din Kranevo. Drumuri proaste în localitate


8/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Prima impresie pozitiva: camera. De când am intrat:OUAU. Camera de 5 stele, nu de 4. Parcare gratuita închisă, șezlonguri gratuite pe plaja, unele din ratan, altele din plastic, dar ok. . Animație în fiecare seara pt copii. Mâncarea din restaurant bună, ai ce sa mananci, deserturile f. bune. Vinul foarte bun, recomand(roze). De regula încercăm alte hoteluri de fiecare data, dar ne gândim serios sa revenim aici.

Restaurant aglomerat, câteodată fără mese libere,astepti sa se elibereze. Într o seara, un bătrân s a așezat la masa cu noi, ca nu avea masa, nu mi a plăcut sa asiste la discuții private cu soția. Urat. Prima data cauți masa libera și după, treci la mancare, dar unii romani de la tara nu mai țin cont. Angajații din restaurant nu i am văzut în 7 zile sa zâmbească,conteaza în service.Unora nu le pasa, dar pt alții crezi ca ii deranjezi cu ceva. Șezlongurile de pe plaja se rezerva de la 5:30 dim. Cine merge de la 7:00 nu mai are loc. După 3 zile de trezit de dim. mi se transmite ca șezlongurile din fata barului sunt rezervate toate de catre cei de la royal club, decizie manageriala, restul la șezlongurile de la 50m. Astfel, dacă vrei un suc, o bere, un snack, o toaleta pt cel mic/adult pe plaja alergai. Asta după 2 zile normale. Consider lipsa de respect fata de clienți. Diferențele astea se fac la camere, la unele servicii, poate, dar nu plaja privata în fata barului pt ei, restul la 50m.si mai rău era ca nu se ocupau nici jumătate în fata barului.M am simțit umilit și noi și nemții de lângă noi. Angajații barului de pe plaja fără chef, lipsiți de profesionalism, orice cereai era prea mult(parca îți spuneau:iar ai venit?). Unul mi a spus:ce pretentie(ceva de genul asta în bulgara când am comandat cocktail din meniu pt cel mic. Și nici nu a pus toate ingredientele). Pacat: serviciile oferite de unii dintre staff sunt praf.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 4, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Kranevo Resort
Stațiune mica nu prea multe deschise. Ca și cuplu nu prea ai unde sa ieși, dar pt familii e ok, aproape de granița.


9.6/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Curățenia atât în camere cât și în întregul hotel și în jurul lui, camerele spațioase, distanța mică până la plajă, mâncarea diversificată și multe feluri de prăjituri, torturi, fructe.

Nu te poți plimba seara prin resort din cauza țânțarilor, nu au un loc de joaca pentru copii in interior, iar animațiile pentru copii de afară nu sunt atractive pentru copii. Nu este doctor în hotel. Dacă ai nevoie de ajutor medical trebuie să aștepți să vină salvarea de la Nisipurile de Aur. De vreo câteva ori am văzut muște pe mâncare. Plaja și intrarea în apă este puțin abruptă pentru copii mici.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

9.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

foarte frumos, aproape de plaja.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

9.9/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Foarte buna! Hotel foarte curat! Personal de exceptie

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

9.4/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Foarte frumoasa experienta

Nu e cazul

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Kranevo Resort
Resortul este frumos


10/10
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Este minunat totul, mai ales pentru cei mici!

Nu am

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7.3/10
Therma Eco Village, Kranevo Resort

Camera spatioasa,baia atat cu cada cat si cu cabina de dus,apa plata in camera la sticle de 1/2litri,halaye si papuci de buna calitate

Apa la piscina interioata putin cam rece,la baia turceasca lipsea recipientul cu care sa torni apa,robineti lipsa,jacuzzi de afara cate era cu apa super buna este de dimensiuni mici si functiona cu intermitente,restaurant de 4 stele cu mancare de 3 stele.iIn restaurantul principal avea loc o intalnire a persoanelor care participau la o conferinta si nu am avut acces,deci am fost redirectionati catre un alt restaurant mult mai mic.Divertisment nu exista,consumatia din loby bar si din barul de pe plaja este contra cost,desi nu mi se pare normal la un hotel de 5 stele.Acum doi ani am fost la Therma palace si a fost mai bine:mancare mult mai buna:rata,spagheti cu fructe de mare,etc,plus ca in facilitati gratuite intra si salina,sauna cu arome,etc

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 6, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 7

Impresie despre Kranevo Resort
Un satuc lipsit de viata


7/10
Hotel Sunny Castle, Kranevo Resort

Extrem de multa galagie in hotel, singurul interval de liniste era intre 12 noaptea si 6 dimineata. Usi trintite incontinuu, turisti necivilizati, foarte multi copii mici, extrem de galagiosi. Femeile de serviciu faceau extrem de multa galagie pina dupa amiaza tirziu. Niciun afis care sa solicite linistea in anumite intervale.

Curatenie: 9, Confort: 4, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 10, Mancare: 6, Pret: 5

Impresie despre Kranevo Resort
Oras destul de murdar. Serviciile de salubritate slabe.


6.7/10
Therma Eco Village, Kranevo Resort

Resort foarte frumos , plaja privata la mare, piscine foarte frumoase, camere de 5 stele, mult spatiu verde si terenuri de sport. Pozitie foarte buna la 15 minute de mers pe jos pe plaja la Albena si 10 min de mers cu masina pina in Nisipuri. Plaja superba foarte libera, intima, curata.

Mancare foarte proasta de maxim 3 stele, in fiecare zi aceeasi mancare, se poate manca maxim 2 zile . Bauturi foarte proaste diluate . Plaja privata la mare cu bar dar contracost. Piscina mare cu topogane dar cu program de 2h pe zi de functionare a topoganelor. La ora 22.30 inchide lumina in tot resortul afara si te trimite la culcare. Personalul bulgar foarte plictisit si ne pregatit profesional. Tratament adecvat foarte prost doar pentru turistii romani. Un singur restaurant cu foarte putine mese afara si foarte aglomerat.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 5, Mancare: 3, Pret: 7

Impresie despre Kranevo Resort
Kranevo un satuc in care nu ai nimic de facut nu exista nici un punct de atractie/ distractie seara. Mizerie maxima iar la maxim ora 21...nu mai este nimeni pe strada. Supermarketuri cu produse foarte scumpe si foarte proaste calitativ.


7.1/10
Hotel Belle View, Kranevo Resort

Super panoramă de la balconul hotelului

Aceeași mâncare în fiecare dimineață

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 7

7.9/10
Hotel Therma Palace, Kranevo Resort

SPA-ul merita vizitat (nu pentru masaje!) ci pentru piscina.

Distanta mare fata de plaja este un minus (cam 10-15 min de mers pe jos / 5 min cu masina). Drumul pana la plaja nu este asfaltat, e plin de gropi, e mai salbatic asa, printre caini fara stapan, vegetatie neingrijita. Hotelul pune la dispozitia turistilor un mini-bus pentru accesul la plaja, dar cu un bebelus dupa noi, nu voiam sa depindem de altii la dus / intors si am ales sa mergem 7 zile din 7 cu masina personala pana la plaja. Un alt minus este ca NIMENI (da, chiar nimeni) nu este vorbitor de limba engleza in hotel. Nici macar managerul. Ne-am enervat ingrozitor cand am avut nevoie ca cineva sa ne incalzeasca apa pentru biberon si tot personalul vorbea cu noi in bulgareste ca si cum ar fi trebuit sa intelegem ceva. Si dadeau ochii peste cap ca nu intelegem. WTF?! Socant pentru un hotel de 5*.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 5, Servicii: 9, Personal: 7, Mancare: 8, Pret: 8

5.3/10
Hotel Kristel Park, Kranevo Resort

pretul mic

mancarea este proasta, repetitiva si putina. personalul nu se inghesuie sa suplimenteze felurile de mancarea terminate curatenia(mai ales in camere) este un mare minus parcarea este f. mica si superinghesuita atitudinea personalului lasa de dorit(copilul a avut o problema de sanatate si cei din staff nu s-au interesat decat superficial - a trebuit sa plec la un medic din statiune) personalul(in afara de cei de la bar, disponibil numai in perioade limitate de timp) nu stie decat bulgareste

Curatenie: 4, Confort: 5, Amplasare: 6, Servicii: 5, Personal: 6, Mancare: 3, Pret: 8

Impresie despre Kranevo Resort
statiunea este mica, murdara, cu putine locuri de distractie sau de petrecere altfel a timpului la plaja ajungi printr-o zona neamenajata, plina de stuf, unde te mananca tantarii trotuarele sint f. mici si ocupate in parte de terase, de multe ori trebuie sa mergi pe strada, in conditiile unui trafic destul de aglomerat


6/10
Hotel Kristel Park, Kranevo Resort

Fără gândaci țânțari sau muste!

Cam gălăgie mâncarea cam aceeași in fiecare zi.Sala de mese avea un aparat de aer condiționat doar sa fie,curgeau apele de pe tine cand mâncăi!Piscina nu a fost curățata sau schimbată apa in 7 zile de sejur!

Curatenie: 5, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 5, Personal: 6, Mancare: 5, Pret: 7

Impresie despre Kranevo Resort
Frumos situată înconjurată de verdeața.