din 4 impresii au apreciat Malgrat De Mar, Costa BravaOferte Malgrat De Mar
8.4/10
Hotel Tropic Park, Malgrat De Mar

KONCSAG KAROLY, cuplu, 23.09.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Hotel frumos, spațios și confortabil. MAncarea a fost foarte bună, diversificată pentru toate gusturile. Curățenie exemplară în restaurant.

Deși la momentul lansării comenzii am ales "all inclusiv", la confirmarea acesteia la asigurarea mesei a apărut "full board". Agenția mi-a asigurat că full board înseamnă: mic dejun +prAnz +cină, plus băuturi în timpul meselor. Surpriza a venit la fața locului unde dimineața am putut servi cafea, răcoritoare și apă de la aparate, dar la prAnz nu a fost asigurat nici un fel de băuturi nici măcar apă doar contra cost. De vinuri sau bere nici nu vorbesc. Am rămas stupefiat de această abordare a servirii clienților de către BOOKING COM, care nu știu din ce motiv ne-a indus în eroare. Plaja este neîgrijită și pustie cu clădiri abandonate și dărAmate. Nisipul nu este unul fin chiar seamănă a pietriș mai fin. Marea este foarte furioasă cu valuri puternice care de dărAmă de pe picioare, fiind foarte periculos mai ales pentru copii și oameni în vArstă. În cele 7 zile am făcut baie în mare o singură dată dar și atunci abia am reușit să ies întreg și nevătămat.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 7

4.6/10
Hotel H·TOP Planamar, Malgrat De Mar

Daniel Gruia , grup de prieteni, 20.08.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Doar stațiunea și Poziționarea fata de mare/plaja buna

Acces la serviciile de masa/bar de toată rușinea, mAncare decenta dar varietate slaba lipsa acces la frigider in camera aer condiționat cam cAt un ventilator mediocru și mai ales orar redus la ceea ce tine de bar: 10-23 timp in care ai acces la băuturi și cafea in afara acestor ore doar contracost , iar sistemul de acces la sala de mese mai rău decAt la cantine sociale cu coada infinita și timpi de servire relativ scurt i, NU AS REXOMANDA NIMĂNUI ACEST SERVICIU, in ceea ce tine de cazare camere mici modeste dar curate și personal de serviciu foarte Ok, cu mult bun simt

Curatenie: 7, Confort: 3, Amplasare: 8, Servicii: 1, Personal: 6, Mancare: 1, Pret: 6

Impresie despre Malgrat De Mar
Oraș frumos, plaja aproape


8.9/10
Hotel Tropic Park, Malgrat De Mar

Constantin, grup de prieteni, 21.06.2022
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Forate bun hotelul , camere nu foarte mari dar curate si aranjate cu gust, mancare diversificata , angajatii ok. Aproape de plaja 100 m cred , se trecea printr-un tunel .

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Malgrat De Mar
Statiune nu prea animata , dar ok , mai animata este Santa Sussana .


8.4/10
Hotel Iris, Malgrat De Mar

valent, familie cu copii mici, 16.08.2014
Comentariu turist DIRECT BOOKING

E un hotel mic si cochet, foarte curat; camera este zilnic curatata de cameriste( toate au fost amabile fara sa le dai bacsis), prosoapele schimbate la 2 zile, peretii curati, fara urme de mizerie. Receptionerele extrem de amabile si primitoare! Au o gradina superba cu flori frumos ornamentate unde te poti delecta seara, la o masa sau pe o bancuta. Stilul hotelului- specific turcesc. DRAGUT- intr-un cuvant!

Minusuri: camera este cam mica pt. fam. cu un copil, nu are balcon, nu ai unde sa-ti usuci prosoapele, slipii, etc.; dulapul pt. haine f. mic si in el este bagat si ,,racitorul” care se incinge rau daca nu tii usa dulapului deschisa. Nu sunt fotolii ci doar niste taburete incomode . La tv trebuie sa te uiti dintr-o parte ca e pozitionat aiurea si n-ai cum sta decat cu gatul stramb. Lenjeria nu a fost schimbata niciodata in 6 zile.

Curatenie: 9, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Malgrat De Mar
Jupiter este o statiune mai aerisita decat toate celelalte, mai putin aglomerata si kitchoasa, curatica, potrivita pt. familistii dornici de o vacanta linistita, fara vacarmul statiunilor ,,cautate”!...chestie de gusturi...