din 498 impresii au apreciat Obzor, BurgasOferte Obzor
10/10
Hotel HVD Miramar Club, Obzor

Intrarea in apa se face abrupt in zona hotelului

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.7/10
Hotel Casablanca, Obzor

Foarte bine.

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.9/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Un complex de 4 clădiri foarte frumos, camere curate, aranjate cu bun gust. Am avut pAnă și zonă de gătit în interiorul apartamentului, mașină de spălat, televizor LCD. Baie curată, paturi confortabile. Piscine mari și curate, atAt pentru adulți cAt și pentru copii. Există și o zonă cu iaz, perfectă pentru stat la bronzat/relaxare. In fiecare zi sunt programe de animație și diverse întreceri între participanți. Parcare gratuită, singurul serviciu care a fost cu plată este cel de internet WiFi. Plaja este destul de aproape, cu șezlonguri gratuite. Personal amabil, mAncare diversificată. Recomand cu mare drag, cu siguranță vom mai reveni!

Nu am

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Obzor
Un orășel mic, dar am găsit ce aveam nevoie


9.6/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Camere spatioase, mancare excelenta, personal amabil si

Anul acesta, din pacate, curatenia din camere a lasat de dorit, singura operatiune efectuata zilnic fiind doar golirea cosului de gunoi. Iar prosoapele din baie nu au fost schimbate nici macar o data pe perioada intregului sejur.

Curatenie: 7, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Totul a fost perfect. MAncarea bună, diversificata și foarte multa, camere mari, curățenie, personal prietenos, liniste. Distanța pAnă la plaja de 5 min mers lejer.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9/10
Hotel Hvd Miramar Deluxe, Obzor

Hotelul este unul nou,facut cu foarte mult bun gust.Camerele sunt imense si foarte frumoase.Mancarea este foarte diversificata ,chiar aveau si lapte praf pt bebelusi,mancare la borcanele cu fructe,cu legume.La hvd miramar unde au accesul si cei de la delux mancarea este mai rea,dar mult mai multa distractie la piscine decat la delux,se fac activitati de tot felul pt adulti,pt copii.

Ce nu ne a placut a fost faptul ca nicio piscina nu era incalzita,defapt apa era gheata,cu toate ca pe site scrie ca sunt incalzite.Pt luna septembrie ar trebui macar una pt adulti sa fie si cele pt copii,ca sa nu mai zic ca nici cea interioara nu era incalzita.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

9/10
Hotel Hvd Miramar Deluxe, Obzor

Recomand! PlecAnd de la condițiile superioare existente, confortul locației, și pAnă la raportul calitate/ preț, totul este la un nivel foarte bun, dar mai sunt și scăpări inerente! Amplasarea foarte bună, pe malul mării, nisipul fin, locuri la plajă destule, nu se prea rezervă cu prosop pentru că găsești liber la orice oră, piscine destule atAt pentru copii cAt și pentru adulți, preparatele de la cele 4 restaurante sunt ok, ai posibilitatea tot timpul să găsești ceva ce poți mAnca, oricAt de pretențios ai fi! Resortul se extinde si mai este un santier in vecinatatea complexului, dar nu afecteaza turistii în vre-un fel, nici zgomot, nici praf!

Cu toate că sunt mulți turiști romAni, nu există niciun post de televiziune în limba romAnă, iar divertismentul nu este la cel mai înalt nivel, limba preferată a personalului fiind germana.

Curatenie: 10, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Obzor
Orașul in sine nu este foarte mare, iar dacă ieși din zona resortului întâlnești multe zone în construcție


7.1/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Pentru un sejur de 7 nopti allincl 2 ad+2copiii, apartament, la 555 euro cat am dat, per total a fost o vacanta ok

Curatenie in camere nu prea se facea.

Curatenie: 5, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Obzor
Statiunea este la ceva distanta de resort si nu am fost, dar mi s-a parut saracacios.


9.4/10
Hotel HVD Miramar Club, Obzor

A fost o vacanta reusita! Totul de nota 10!

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

9.3/10
Hotel Casablanca, Obzor

Foarte frumos. Ramane o locatie " de revenit "....Curatenie hotel / plaja / statiune ... impecabila ... Mancarea, la naiba, foarte buna....foarte gustoasa si diversificata: pui/porc/vita/peste si a fost chiar si o delicioasa fripturica de miel bestiala...bauturile fara termen de comparatie cu alte locatii, la dozator: ice tea/cirese/mere/portocale/bitter lemon, etc., cafeaua, la fel, foarte buna. Desi aveam rezervat studio, am primit apartament cu 2 camere, 2 grupuri sanitare, imens, cu un balcon ce tinea pe suprafata celor 2 camere. In fiecare zi se intra in camera si se faceau paturile se spala pe jos..cand doreai schimbate prosoapele le lasai pe gresie la baie.

apa cam rece la piscina...sejurul nostru a fost din 8 septembrie. Un miros neplacut de canalizare la baie. Nu sunt 100 m pana la plaja lor privata. Marea foarte agitata, steag rosu tot sejurul.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Obzor
O statiune foarte linistita. Nu stiu daca asa o fii si in full sezon.


8.9/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

foarte bine cam tot

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

9.3/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Personalul foarte amabil. Mancarea a fost multa si foarte buna, la fel si sucurile. Spatiul hotelului este foarte mare si ingrijit. Ar putea sa faca mai multe locuri de parcare. Pana la plaja poti merge pe doua parti, nu este mult de mers (cam 300m).

Curatenia lasa de dorit. In prima zi, doamnele de la curatenie au schimbat ce era de schimbat, dar curatenie nu au facut. A doua zi nu au venit deloc si am fost nevoita sa sun la receptie ca sa vina cineva sa ne schimbe prosoapele si sa faca curat.

Curatenie: 5, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.7/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Curatenia lasa de dorit...

Curatenie: 1, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.9/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

The hotel is nice, the room was big. They have everything you need there, even a doctor. Is like a City, not just a hotel. The sea is 5 min walking from the hotel. And it is a lot of food. The city center is only a few minutes away by car but you can walk also. The prices are good, the people are nice. I like the bulgarian people a lot. Thank you!

The hk should pay more attention. The room was clean, but they never put new shampoos, soap etc during our stay. And one day the hk did not cleaned the room. But is normal, the hotel is big and we are all people.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.9/10
Hotel Casablanca, Obzor

MINUNAT

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 9

9.6/10
Hotel Paraiso Beach, Obzor

exceptional

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

9.7/10
Hotel HVD Miramar Club, Obzor

Foarte buna alegere.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

8.7/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Ce s-a ofertat, am primit. Conditii de cazare bune - balcoane separate - piscine adulti si copii - mancare buna si destul de diversa (atentie la agitatia de la tavi, va poate determina sa puneti in farfurie mai mult decat e cazul :) Deserturi la fiecare masa, bauturi si inghetata la liber. - Multi romani (uneori nu e ceva pozitiv) - Loc de joaca pentru copii - Animatori copii/adulti - Plaja la 10 min (aprox. 1.8 km) pentru lenesi e ceva de nedescris... - Plaja curata, apa curata, atmosfera civilizata ( daca nu dai de romani cu JBL-uri wireless) Vodca buna, singura bautura, pe langa apa, care era ok. Poti face cocktailuri. Impresia generala foarte buna. Simti ca ai investit bine banii. Curat, civilizat, mult peste Romanica. Nu auzi "porumbelul" si "namol". Unde vezi seminte pe plaja inseamna ca un nesimtit roman s-a simtit prea ca acasa. Parcare pazita, ma rog, in curte interioara. E nevoie de o gestionare buna a timpului. Orele de masa te cam obliga sa alergi de colo-colo. Cel putin cu copil e cam ca la job. Program strict. :) Luati in calcul sacrificarea unei mese.

La receptie nu am primit nici o urare politicoasa, nici la venire, nici la plecare (nu mai aveau chef oamenii de urari la final de sezon) Cafeaua ( e solubila), vinul, berea, laptele (un lapte praf probabil, lungit cu multa apa), absolut deplorabile. Luati de acasa cate ceva, de siguranta! Putea fi ceva mai curat in camera (praf PE ICI PE COLO, pe jos)

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

9.3/10
Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Obzor

Amplasare foarte buna, soare la piscina si plaja pana tarziu, personalul amabil, curatenie zilnica, prosoape pt plaja - gratuit, sezlonguri la mare si piscina - gratuit.

Cele 2 lifturi sunt foarte aglomerate si le prinzi greu, mancare pt copii nu prea este, apa in piscina cam rece la inceputul lunii septembrie.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 10

9.3/10
Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Obzor

Nimic de reproșat.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

9.7/10
Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Obzor

Ne-a placut toate aspectele. Mancarea a fost buna, dar nimic special, nici macar o data nu am avut impresia ca este foarte bun un anumit fel de mancare. Personalul foarte amabil cu o singura exceptie pe care o voi povsti mai jos. Amplasarea foarte buna avand in vedere ca este foarte aproape de plaja.

Singura impresie negativa este legata de cel care se ocupa de sezlonguri si care intr-o zi a venit la noi si la un alt grup de romani destul de nervos ca ocupam umbrelele din fata baldachinelor. Acestea se pare ca erau rezervate pentru cei care plateau inchirierea baldachinelor. Problema este ca in loc sa ne explice frumos el a fost agresiv in limbaj si comportament.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

9/10
Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Obzor

Foarte curat, mancarea buna, hotelul dragut.

Barul de la piscina s-a inchis pe 01.09 desi hotelul era plin. Echipa de animatie aproape inexistenta in timpul zilei, desi aveau inca program. Ceva organizare doar seara, dar destul de slab.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Obzor
Foarte placuta statiunea, spatii largi si multa curatenie.


8/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Pret oferta peste asteptari,chelnerii draguti,amabili,mancarea destul de buna,camerele curate si spatioase!

Lipsa parcari suficiente( ajungi si trebuie sa vanezi o parcare),plaja putin cam departe dar frumoasa. WI-FI CONTRACOST!!!!

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 10

9/10
Hotel HVD Miramar Club, Obzor

Atu-ul principal a fost faptul ca existau multe locuri de joaca, atat pe plaja, cat si inauntru. Faptul ca resortul e fix langa plaja, mancarea super-ok (inclusiv baby friendly), aeribic pe plaja.

Noi am nimerit o camera la parter unde mirosea a umezeala si era gresie pe jos (am inteles ca in altele era covor) si ni s-a parut destul de rece in camera (la inceput de septembrie). De asemenea, rezervaseram o camera dubla si am primit una twin. Sunt sigura ca am fi putut s-o schimbam la receptie (personalul era foarte amabil), dar era mai complicat dupa ce ne-am mutat cu bagajele si copil mic.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 8

7.1/10
Hotel Sol Luna Bay, Obzor

.

Curățarea camerelor s-a făcut numai în timpul prAnzului cAnd copii erau la somn

Curatenie: 3, Confort: 4, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

9.3/10
Marina Sands Bijou Boutique, Obzor

excelent.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 8

Impresie despre Obzor
plaja intinsa.nisip fin


9.4/10
Hotel Hvd Miramar Deluxe, Obzor

Foarte bine! Camere mari,mAncare diversificată , personal prietenos!

Mai au de lucrat la partea cu divertismentul!

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

9.9/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Foarte ok.Nu ma asteptam,un hotel de nota 10,MAncare super,curățenie.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7.1/10
Marina Sands Bijou Boutique, Obzor

Camere spațioase. Aproape de plaja. Animatori foarte activi pentru cei ce stăteau la piscina.

Din puține camere este vedere la mare. MAncarea ok-nimic special, aceeași, după cAteva zile nu prea mai aveai chef de ea. All inclusive-dar doar pana la 22.30. Intervale scurte pentru masa. Restaurant mic, găseai greu masa libera.

Curatenie: 9, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 5, Pret: 6

Impresie despre Obzor
Hotelul e a ieșirea din statiune. Cca 0,5 - 1 ora de mers pe jos. Oraș - ok.


8/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Amplasare buna, aproape de plaja Personal amabil Camere mari

Fata de anul trecut a scazut calitatea mancarii, cat si diversitatea

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 6, Pret: 8

8.1/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

A fost o vacanta reușită. Marea este la 5-10 min de mers pe jos, șezlongurile sunt gratis și este liniște. Hotelul este intre de 4 stele, curățenia este zilnica.Internetul este contra cost , am plătit 30 de leva pe 7 zile.

Puneau foarte multe condimente în mAncare, mai ales în grill.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 10

9.6/10
Marina Sands Bijou Boutique, Obzor

excelent

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

9.6/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

peste asteptari! mancare excelenta, plaja super, camere curate si spatioase, personal amabil si foarte atent!

Dus fara cada/cadita, ramanea apa si nisip pe jos in baie. Locatie un pic izolata.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Obzor
Obzorul este o localitate/statiune modesta, ce nu poate constitui un punct de atractie.


5.4/10
Obzor Beach Resort, Obzor

Pozitia hotelului fata de plaja, si vederea pe care am avut-o noi catre mare. Hotelul este pe plaja.

Restaurant mic, nu au suficiente locuri nici pentru 40% din totalul clientilor cazati. Mancare de calitate medie catre proasta, si foarte foarte putine feluri de mancare (gandindu-te la 4* si bufet suedez). Foarte multe servicii extra-cost: sezlong plaja, umbrela plaja, prosop piscina, parcare auto. Personalul de la receptie nu este dispus la nicio discutie/maleabilitate/ajutor.

Curatenie: 5, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 3, Personal: 4, Mancare: 5, Pret: 6

Impresie despre Obzor
Statiunea ofera doar cazare/apa/plaja si mancare. Nu exista alte activitati ca: spectacole, magazine cadouri/suveniruri/haine/etc, parcuri de distractie, muzica/disco/club.


9.3/10
Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Obzor

Curatenie zilnica,mancare diversificata si gustoasa,personal amabil,locatia pe plaja,sezlonguri suficiente pe plaja

Asteptarea la lift,coada formata la barulde la piscina

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Obzor
Statiune micuta,fara prea multe posibilitati de distractie,mai mult cu magazine


9.9/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Hotel fantastic , curat , atenție la detalii , parcare ok , personal foarte atent cu nevoile turiștilor, restaurantul foarte bun ....Intr un cuvAnt o vacanta de vis

Nici un repros

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Obzor
Curat și civilizat cu oameni zambitori


8.9/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Multumit

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

8.6/10
SUNRISE ALL SUITES RESORT, Obzor

Camere mari spatioase, mancare buna nu deosebita, personal ok

drumul pe terenul viran catre plaja,curatenia deficitara pe plaja,,spatiul amenajat pentru spectacole f.urat

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 9

9.9/10
Marina Sands Bijou Boutique, Obzor

Am avut o vacanta minunata la acest hotel. Locatia este foarte frumoasa, de o parte padurea, de cealalta plaja - minunata, curata , cu nisip fin , intrare lina in apa, mai putin o portiune ingusta in dreptul hotelului care era bolovanoasa. Fiind ultimul hotel din statiune este situat cam la 2-3 km de Obzor, este cam izolat, recomandat pentru cei care nu cauta agitatia din statiuni si neaparat cu regim de masa pentru ca nu sunt magazine aproape. Mancarea excelenta pentru all inclusive, diversificata, erau si fructe gustoase, salate, deserturi ,toate bune. Camerele sunt moderne , curate, spatioase, eu recomand apartamentul 2+2, deoarece are 2 dormitoare separate , excelent pentru familie cu doi copii. Pozitia mai buna este in partea opusa piscinei, fiind mult mai liniste in timpul zilei. Raportul calitate - pret foarte foarte bun, sper sa nu scada in urmatorul sezon!

Nu este cazul

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Obzor

Totul la superlativ. Mancare foarte buna, piscina si toboganele excelente pentru copii, angajatii foarte amabili, plaja cu nisip fin si apa mica in mare, etc

Nimic negativ, exceptand poate cativa co-nationali needucati.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Obzor
Obzor e o statiune mica si frumoasa.