din 213 impresii au apreciat Olimp, Litoralul RomanescOferte Olimp
9.1/10
Hotel Pam Beach, Olimp

Hotel excelent, curatenie de nota 10, personal la fel...

Mancarea cam scumpa si nu toate produsele bune

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 7

9/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

M-am intors de o zi din acest hotel. Am mers cu emotii datorita recenziilor, insa acolo nu a fost chiar asa. Camera frumoasa, spatioasa, curata. Mancarea super buna pentru pofticiosi ( sunt din Ardeal), asa ca apreciez mancarea buna, este drept nu extrem de variata, dar gaseai pentru toate gusturile.Oamenii de acolo chiar si-au dat interesul sa multumeasca turistul. Piscine curate, intretinute, plaja aproape

Minusuri in baie nu era uscator de par, in camera nu era seif. Holurile destul de neintretinute, la fel si in exterior. Dar am vazut lucruri mai urate si in strainatate. Inca un minus mare turistii romani, am venit pe litoralul romanesc dupa 5 ani. Turisti nesimtiti, obraznici si hoti. Sa nu spun ca mi-au luat uleiul de plaja, vecinul de sezlonguri ( a vrut sa il ia amintire sau i s-a terminat), la mese risipa de mancare, nerabdare, luau cu farfuriile unt, gem.. puneau si la pachet pt frigiderul de acasa....fratilor in strainatate nici cu apa, nu iesi de la restaurant..d-apoi cu farfuriile burdusite si sa mai fii si nemultumit. Deci un minus mare pentru turisti

Curatenie: 7, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

4/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

piscine , camera mare

curatenie, mancare, plaja

Curatenie: 2, Confort: 5, Amplasare: 6, Servicii: 2, Personal: 5, Mancare: 4, Pret: 4

8.7/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

A fost foarte bine,cazarea este OK, masa OK, marea superbă. O locatie unde merita sa te întorci. Mulțumim personalului, foarte prietenos.

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

9.6/10
Hotel Cocor, Olimp

na

na

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

4.3/10
Hotel Majestic, Olimp

Masa

de la statiune la camere totul vechi si neingrijit

Curatenie: 3, Confort: 3, Amplasare: 4, Servicii: 3, Personal: 3, Mancare: 7, Pret: 7

7/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

Ospatarii ,chiar putini la numar si-au facut din plin datoria. Mai ales la pool bar unde chiar era de munca . Am remarcat un domn Andrei din Arges (ospatar) care chiar si-a facut datoria fata de turisti. Tot respectul pt el si echipa lui !!!!

Managementtul lipseste cu desavarsire.

Curatenie: 5, Confort: 5, Amplasare: 9, Servicii: 4, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 7

4/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

-mancare proasta -servire proasta

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 5, Servicii: 2, Personal: 2, Mancare: 1, Pret: 6

6.7/10
Hotel Majestic, Olimp

Camere curate.

Bufet suedez, la mic dejun, cuprins din prea puține sortimente de alimente și de proasta calitate fata de anii trecuți. Se așteaptă foarte mult la lifturi din cauza ca sunt doar două. Televizorul în camera funcționează prost. Câini vagabonzi în jurul hotelului

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 5, Pret: 6

Impresie despre Olimp
Stațiunea este în paragina, deși ar avea potential


8.9/10
Hotel Majestic, Olimp

ok

Patul un dezastru la mijloc era mai ridicat si cadeai din pat daca te intorceai de multe ori

Curatenie: 10, Confort: 5, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Olimp
olimp aceasi mizerie si lipsa de infrastructura


3.1/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

Camerele arată foarte bine

Mâncarea - ZERO, putina și la fel in fiecare zi Băuturi - ZERO, nu puteai sa-ți iei un cocktail pentru ca duceau lipsa de ingrediente sau nu erai la Ultra All Inclusive. Personalul foarte tânăr și cam depășiți de situație (NU VA MAI LUATI DE EI LA BUCĂTĂRIE, VIITORI TURIȘTI, CA NU E VINA LOR CA NU E MÂNCARE ȘI CA SUNT DE RAHAT SERVICIILE, E VINA CONDUCERII). Foarte multe viespi. Cam neîngrijit hotelul. Lenjeria nu a fost schimbată deloc in 4 zile cât am stat. Prosoapele au fost schimbate o singura data și am primit un prosop in minus. Aspectul camerelor - nota 10 Servicii - nota 0

Curatenie: 2, Confort: 8, Amplasare: 2, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 7

8.9/10
Hotel Majestic, Olimp

Super fain

Nu exista plase de tantari la ferestre.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Olimp
Departe de centru.


8.1/10
Hotel Slatina, Olimp

Daca doresti sa te bucuri de mare la un pret rezonabil, e un hotel super, pozitionare super. Ajungi in 3 minute la rasarit, ai cea mai faina plaja din Olimp, nisip super fin. Nu mai zic de piscina! E foarte faina, intretinuta, dusuri calde la piscina. Atmsfera ne-a placut in hotel, e de vacanta, litoral, muzica, la piscina minunat. Citeste si aspectele negative!

E cu hotel de fix 2 stele, mobilierul e vechi, usile vechi, miroase tare a naftalina pe hol, chiar si calciul de pe pereti e de cand hotelul, ferestre de lemn. Patul e vechi, dar ok, asternuturi apretate, curate, paturi curate, mocheta ok. Daca vii cu pretentii de 2 stele, te poti bucura de mare f fain. Daca ai pretentii de 3, mergi in alta parte. Nu cred e ok sa dai mai mult de 150 lei pe noapte. Nu sunt conditii de mai mult totusi. Noi ne-am simtit f bn ptr ca iubim marea si ptr ca a fost ieftin. Ca pozitionare e MINUNAT!

Curatenie: 7, Confort: 6, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 10

Impresie despre Olimp
Orasul e ok, legat de Neptun. Noi preferam mai mult statiunea Olimp - Neptun decat oricare alta.


1/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

Singurele lucruri care m - au impresionat au fost gradina hotelului, faptul ca serveau sucuri, nu la dozator, ci din sticla(pepsi,prigat, fanta etc.), seara se tinea in amfiteatru un mic spectacol cu diversi artisti necunoscuti.

Mancarea a fost foarte putin variata si nu de foarte buna calitate, mizeria era la ea acasa, atat in camera, cat si in restaurantul in care luam masa. Inca de la receptie te intampinau pânzele de păianjeni si se continua cu mochetele patate de cafea si alte bauturi. Am stat 3 nopți la acest hotel si nu am vazut marea din mai multe motive: sezlongurile erau insuficiente pt turistii cazati la hotel, iar plaja era plina cu alge, si mirosul irespirabil.

Curatenie: 1, Confort: 1, Amplasare: 1, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 1

Impresie despre Olimp
Statiunea nu am vazut-o, deoarece hotelul era amplasat pe un câmp, departe de statiunea Olimp.


4.3/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

Camera frumoasa, mobilier modern, posibilitatea de a dispune de patut pentru copil, in camera.

Experienta la acest hotel a fost cu mult sub asteptarile noastre (familie cu un copil mic) legate de un hotel de 4 stele AI. Locatia: hotelul este izolat de restul statiunii, astfel incat daca se doreste iesirea din aria hotelului este necesara masina. Drumul spre hotel are o singura banda. In jurul hotelului sunt doar maracini si o vegetatie uscata (daca nu beneficiezi de o camera cu vedere la piscina/ mare), peisajul e deprimant. Pentru a ajunge la plaja este necesara traversarea caii ferate. Mancarea: pentru un adult e ok, dar pentru copil am fost nevoiti sa facem cumparaturi (fructe) din Mangalia. De fiecare data cand am mers la masa am avut de asteptat dupa: farfurii, tacamuri, pahare etc. De cele mai multe ori debarasam si curatam noi masa ca sa putem lua loc (nu ne-a cazut mana, dar daca ai pretentii si preturi de 4 stele...). In frigiderul din camera nu exista nimic (apa, sucuri), asa ca ni le-am achizitionat noi, tot din Mangalia. Dozatoarele de cafea/ suc nu functionau de cele mai multe ori. Ca diversitate: 2 tipuri de ciorbe, 4-6 preparate de baza pentru felul doi, 3 tipuri de salate, desert saracacios (si daca nu te miscai repede, riscai sa nu mai prinzi). Curatenie: per ansamblu, in hotel, ok si camera curata la receptie. Pe parcursul sejurului (7 nopti) n-a venit nimeni sa faca un pic de curatenie in camera - lenjeria de pat nu s-a schimbat niciodata, prosoapele au fost schimbate de 2 ori la solicitarea noastra. Plaja: numar de sezlonguri insuficiente, la care s-a adaugat si nesimtirea unor turisti. La prima ora a diminetii, sezlongurile erau deja "ocupate" - turistii isi legau/ lasau prosoape pe sezlong din ziua precedenta. Asadar, chiar daca era sezlongul gratuit, nu prea puteai beneficia de el (administratorii nu trebuiau sa permita "marcarea" locurilor pe plaja). Piscina: umbrele insuficiente. Pentru ca se aruncau resturi menajere imediat dupa gardul hotelului, s-au adunat pescarusi care murdareau locurile de stat la piscina. Muzica de la piscina era cand prea tare, cand imperceptibila, fara a se respecta intervalele de odihna. Personal: putin, necalificat, suprasolicitat, nemotivat. Per ansamblu: multe minusuri care sterg stralucirea celor 4 stele si confortul pe care il astepti pentru pretul platit. PS: teoretic au si servicii de Ultra All inclusiv , dar practic nu se justifica sub nici o forma sa platiti suplimentar.

Curatenie: 6, Confort: 7, Amplasare: 2, Servicii: 1, Personal: 3, Mancare: 7, Pret: 4

Impresie despre Olimp
Hotelul este izolat de statiune, iar statiunea Olimp este mai mult inexistenta (un biet magnet de frigider am reusit sa achizitionam abia din Neptun).


9.9/10
Hotel Cocor, Olimp

OK

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

3.6/10
Hotel Pam Beach, Olimp

Stațiune in paragine,fără super marketuri,hotel curat si atat,mâncarea aceeași în fiecare zi,intr-un cuvânt nu vom reveni.

Curatenie: 6, Confort: 5, Amplasare: 2, Servicii: 2, Personal: 2, Mancare: 1, Pret: 7

6.7/10
Hotel Cocor, Olimp

Mâncare foarte bună, diversificata.

Camera cu suprafața mica. Nu este de 4*

Curatenie: 6, Confort: 4, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 6, Mancare: 9, Pret: 7

8.7/10
Hotel Pam Beach, Olimp

Foarte multumiti de conditiile de cazare si curatenia din camera. Prosoapele schimbate zilnic iar asternuturile la doua zile. Personalul foarte amabil si serviabil.

Pretul la mancarea de la restaurantul hotelului exagerat de mare

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 4

Impresie despre Olimp
Statiunea este perfecta daca cauti liniste. Pacat de hotelurile in paragina...Nevoie mare de cosuri de gunoi.


9.3/10
Hotel Banat, Olimp

Fparte bine pozitionat... Lenjerie impecabila... Camera curata

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Olimp
Foarte, foarte multa liniste...


9.6/10
Hotel Pam Beach, Olimp

A fost foarte frumos. Curat si amplasat într-o zonă buna. Personalul super si mâncarea buna. Piscina nu e f mica

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 8

7.7/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

Camera spatioase, mâncarea nu foarte variată dar gustoasă, spectacole in fiecare seara ,amplasarea este Ok aproape de plaja

Organizarea lasa de dorit nu personalul este de vina ci managamentul

Curatenie: 6, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 7, Mancare: 9, Pret: 9

10/10
Hotel Banat, Olimp

Incantat sa vad cum intr-o statiune ca si parasita exista o oaza de rezistenta, normalitate. Dna de la receptie a fost foarte amabila!, si multumesc mult.

Am fost surprins neplacut de ideea comunista de a face balcoanele ca o extensie a camerei, nici, neinchise, doar sa stai si sa vezi vecinii. Enervant. Nu stiu cum sunt hotelurile renovate, de 3 stele, cu acelasi tipic al constructiei. Probabil le-a facut un sistem mai solid de prindere a perdelei...o zona unde sa usuce un tricou spalat...

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Olimp
Statiunea este foarte linistita. Are un potential deosebit. Pacat ca sunt multe hoteluri vechi parasite, cumparate si nerenovate. E o tristete mare sa vezi ca nu nutem zugravi ce au facut altii.


9/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

O locatie frumoasa,liniste,personal tanar si amabil.Camera mare si frumoasa,piscine curate si mari,pentru toate categoriile de persoane.Liniste si relaxant.Un drum frumos pana la plaja,printr-o padurice de pini,acolo fiind si o mini zoo cu iepurasi,gaste,rate,porumbei,bibilici si un ponei.Intr-un cuvant relexare.Mancare buna si diversificata.

Din pacate noi oamenii(romanii) suntem needucati si harlavi.De ce nu putem sa pastram cum gasim,adica curatenia care exista.Vi cu un pahar pe plaja,cand pleci i-al,ca nu e greu.Fumezi,pune chistocul in tomberon,nu pe plaja.De ce in alte tari se poate si la noi, nu!Tot noi,sunt nemultumiti dupa,din pacate.Tot noi facem jaf la mancare,ne punem cat nu putem manca.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

9.3/10
Hotel Slatina, Olimp

Hotel aproape de plajă cu o piscină super.

Aer condiționat lipsă, mobilier vechi, baie nerenovată

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Olimp
O stațiune extrem de liniștită, fără activitate


9.4/10
Hotel Majestic, Olimp

Curățenie, personal amabil

Lipsă balcon

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

2.3/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

Nu recomand, feriti va de teparii astia, in afara de piscinile care ar putea sa va atraga nimic nu este ca in oferta. De la curatenie, plaja barul si masa toate sunt de cel mult doua stele., mancarea este foarte proasta, in afara de piure, paste si orez altceva nu poti manca. Lasa de dorit o impresie foarte proasta imi lasa mijeria asta de hotel

Curatenie: 1, Confort: 3, Amplasare: 1, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 8

5.9/10
Hotel Majestic, Olimp

Inregistrarea sosirii la hotel s-a facut rapid, am avut posibilitatea sa petrecem timp la piscina hotelului pana vom primi camera.

Curatenie: 7, Confort: 6, Amplasare: 6, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 6, Pret: 4

Impresie despre Olimp
Statiunea este neingrijita, pustie chiar, doua magazine, restaurante putine, trebuie sa mergi cam 20-30 minute pe jos pana in neptun unde strada este mai animata. Pentru plaja si liniste este perfecta, mai dificil cu mancarea daca nu este luata la hotel in pachet all inclusive.


7.6/10
Hotel Majestic, Olimp

Curatenie. Personal ok.

NU este balcon, Camerele cam mici, Clima este pozitionata destul de rau, este cam deranjant.

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 7

Impresie despre Olimp
Are potential dar nu este folosit. Hoteluri lasate in paragina. Pacat. O statiune linistita.


2.6/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

Locatie frumoasa, camerele ok, plaja aproape si faptul ca se trece printr-o padurice de pini este un plus (nu esti expus la soare), plaja frumoasa. Piscinele hotelului curate si ingrijite, salvamar present la piscina, dar pe plaja nu exista.

Servicii mizerabile : In 7 zile nu au facut niciodata curatenie in camera desi am solicitata asta in repetate randuri, schimbau prosoapele in fiecare zi si daca solicitai ii lasau si produse de toaleta, nu au aspirat niciodata in camera si nici nu au schimbat asternuturile in 7 zile. Mancarea super proasta, dimineata aceleasi feluri de mancare, la pranz si seara mancare oribila, prost gatita si veche, putine sortimente si de cele mai multe ori era rece. Personalul putin si foarte tineri (copii de 16-17 ani). Hotelul pentru serviciile oferite nu merita nici macar 2 stele.

Curatenie: 1, Confort: 4, Amplasare: 6, Servicii: 1, Personal: 2, Mancare: 1, Pret: 3

3.1/10
Hotel Atrium by the Beach Ex. Blaxy Premium Resort , Olimp

Dimensiunea camerei super ok. Liniște și piscinele super bine gandite

Sincer hotelul nu face 4 stele.Mancarea se refolosea la cina daca nu era consumată la prânz.plaja extrem de murdară nu se ocupa nimeni de ea.iar curățenia din camera de hotel la fel lasa de dorit.Dusul murdar , geamurile de la camera zoite

Curatenie: 2, Confort: 3, Amplasare: 5, Servicii: 3, Personal: 3, Mancare: 2, Pret: 4

Impresie despre Olimp
Oribil,aproape totul in paragină,buruieni


7.4/10
Hotel Pam Beach, Olimp

Curatenie, hotel renovat, personal amabil

1. Miroase ingrozitor canalizarea 2. Mic dejun inclus inseamna un tichet valoric de 250 lei....dar...o jumatate de ardei kapia 8 lei, 1 cremwust mare si unul mic 10 lei, 1 castravete 4 lei si asa mai departe..... 3. Plaja din fata hotelului este mica 4. Piscina mica

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 6, Pret: 7

4.4/10
Hotel Slatina, Olimp

Lenjerie de pat si prosoape imaculate , parcare spatioasa in fata hotelului , aproape de plaja, personal amabil si cam atat.

Hotel vechi ,nerenovat, cu miros greu .Degeaba am tinut usa la balcon deschisa zi si noapte ,mirosul venea din saltelele paturilor si din pereti. Baia este groaznica ,va spun sincer , fara sa exagerez. Am avut camera dubla cu pat suplimentar .Fetita mea nu s-a odihnit deloc in acest patut suplimentar , era mic pentru ea si foarte incomod. Nu as mai reveni la acest hotel.

Curatenie: 5, Confort: 1, Amplasare: 9, Servicii: 6, Personal: 8, Mancare: 1, Pret: 1

Impresie despre Olimp
Statiunea este frumoasa si foarte curata , la fel si plaja. Preturile insa sunt exagerat de mari atat la terase cat si la micile magazine. Am mers in Neptun sa mancam si sa facem diverse cumparaturi.


8/10
Hotel Majestic, Olimp

Personal OK

Mancarea

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 5, Pret: 6

6/10
Hotel Slatina, Olimp

Micul dejun grozav, un punct bun pentru piscina, deși fara un regulament, unii ocupau sezloangele și reveneau după patru ore.

Mirosuri grele de igrasie, mobilier vechi și nereconditionat, paturi uzate. Am înțeles că hotelul are un nou proprietar care îl va renova in septembrie.

Curatenie: 7, Confort: 1, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 6, Mancare: 9, Pret: 4

Impresie despre Olimp
Vegetație multă, care da un plus stațiunii, plaja nu e formidabila. Stațiunea are amplasate niste hoteluri cu vedere la mare, din păcate abandonate, cat de curând vor fi ruine.


7.9/10
Hotel Pam Beach, Olimp

Miroase canalizarea in baie ( nu are aerisire) foarte urata plaja nu este curatata

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 6, Pret: 6

8.7/10
Hotel Majestic, Olimp

Masa excelenta, raport calitate-pret bun

Camere f. mici, spatiul pentru fitness căruia i se face reclama aproape inexistent si f. prost între ținut

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 9

4.9/10
Hotel Majestic, Olimp

Angajati primitori si foarte amabili cu copiii mici

Curatenia la primirea camerei de hotel a lasat de dorit, dusul foarte inghesuit (abia daca ai loc sa te invarti pentru a te spala), lenjeria prezenta diverse pete, mancarea nu este variata, aproape in fiecare zi fiind aceleasi feluri indiferent ca era vorba despre mic dejun, pranz sau cina

Curatenie: 4, Confort: 6, Amplasare: 3, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 4, Pret: 4

Impresie despre Olimp
Statiunea Olimp este cat se poate de pustie, nu exista variante de divertisment, localuri foarte putine unde sa poti petrece putin timp iar singurele variante de plimbare sunt fie pe plaja fie pe la strada principala nefiind amenajata o zona de promenada.


4/10
Hotel Slatina, Olimp

Hotelul este vechi,comunist și necesită f multe renovari. Extrem de inconfortabil

Curatenie: 3, Confort: 1, Amplasare: 8, Servicii: 5, Personal: 6, Mancare: 3, Pret: 2

Impresie despre Olimp
Neptun e o stațiune frumoasă, oferă o largă gamă de restsurante și hoteluri


7/10
Olimp

Curățenia din hotel și camere de nota 10+. Amplasare fata de plaja excelenta , receptionisti amabili , zâmbitori