9.3/10
Hotel Balkan Jewel, Razlog

Viorel, grup de prieteni, 28.01.2020
Comentariu turist DIRECT BOOKING

O impresie f.buna.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Razlog
Merita vazut.


7.7/10
Aspen Golf Ski Spa Resort, Razlog

Hedean, familie cu copii mici, 31.01.2019
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Am avut un apartament cu 1 dormitor.Patul din dormitor a fost confortabil, in schimb cel folosit de copii,o canapea exetnsibila, amplasata in zona de living a fost dezastru avea o saltea subtire de burete si la fiecare miscare scartia. Partea de bucatarie este dotata cu tot ce ai nevoie pentru a gatii, plita,cuptor cu gril,frigider cu congelator. Piscina hotelului are o temperatura potrivita chiar si pentru copii mici ( 3 ani). Zona de spa ofera conditii decente. Camera noastra a fost amplasata in cladirea principala (block A) cea ce a fost un avantaj pentru ca puteam sa mergem la piscina in halate, in schim altii care nu statea in cladirea principala trebuiau sa vina imbracati si putea sa se schimbe intr-o zona special amenajata de vestiare.aveau un serviciu de transport la telegondola tur 8.30;9.30, retur 15.30;16.30. O magazie unde iti poti depozita schiurile. Parcare gratuita in curte sau cu plata la subsol.

In camera A201 nu merge intAvernetul, in zona de lobby internetul functioneaza perfect. Mancarea este un dezastru, noi am avut doar mic dejun aceasi mancare in fiecare dimineata si foarte saracacioasa, aveau un aparat de suc care il porneau doar dupa ce mai ramaneau cativa in restaurant( dupa ora 9). Avantajul a fost ca am putut sa gatim, ca altfel am cam fi suferit de foame.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 2, Pret: 9

6.3/10
Hotel Balkan Jewel, Razlog

Popoiu MIRELA , grup de prieteni, 12.02.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Hotelul nu a respectat cererea noastră de a fi cazați in corpul cu piscina. In schimb prieteni de ai noștri care au achitat după noi, au primit camera acolo. Am fost un grup mare de aprox. 30 persoane. In a 4 zi de concediu mașina nașilor a fost Sparta in fata recepției. Reacția celor de la hotel a fost doar sa si ceara scuze. La doua zile după a fost furată o alta mașina Si alta Sparta. Complet nesigur!!! Nu recomand. Mai ales ca personalul este arogant in situații de acest tip, in loc sa te ajute.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 3, Servicii: 5, Personal: 4, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Razlog
Hotelul este amplasat pe un câmp. Sunt câteva hoteluri in jur însă nu se poate numi stațiune. De la geam vedeam un câmp cu un hotel in construcție. Nu ai unde sa ieși sa te plimbi. Trebuie sa te urci in mașina si sa pleci la Bansko.


6.4/10
Hotel Balkan Jewel, Razlog

Lus, familie cu copii mici, 09.02.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Conditii de cazare bune

Zona destul de periculoasa din punct de vedere al sigurantei privind autovehiculele ,unul din prietenii mei a trecut printr-o experienta de acest gen pe 7.02.2018 i, masina a fost sparta(Lexus RX) chiar in fata hotelului incercand sa o fure dar fara succes ,echipele de paza si securitate fiind prezente dar nepasatoare si poate chiar manutza in manutza cu “magicienii”. In concluzie parcarea nu este pazita 24/24

Curatenie: 5, Confort: 8, Amplasare: 2, Servicii: 8, Personal: 5, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Razlog
Ok, dar nu o sa ma mai intorc in acea zona din cauza securitatii si sigurantei auto.


8.1/10
Hotel Terra Complex ex White Fir Resort , Razlog

Nadir Has, grup de prieteni, 08.02.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

raport ok pret-calitate!

mincarea repetitiva, fara prea mare alteranta la micul dejun.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 9

9.3/10
Hotel Balkan Jewel, Razlog

Nick, grup de prieteni, 23.02.2016
Comentariu turist DIRECT BOOKING

F bine. Recomand.

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

8.3/10
Hotel Terra Complex ex White Fir Resort , Razlog

Cezara, grup de prieteni, 30.03.2015
Comentariu turist DIRECT BOOKING

apartament, spa

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 6, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

9.1/10
Aspen Golf Ski Spa Resort, Razlog

Ileana Ion, cuplu, 16.01.2014
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Complexul hotelier este foarte frumos si curat, camerele spatioase in care beneficiezi de maxim de confort (mobilier nou si confortabil, chicinetta complet utilata aproape ca si acasa, lenjeria dublata in sifonier cu inca 4 perne, cearceaf si pilote, fier de calcat.........) insa amplasarea izolata si panorama dezolanta....nu am avut pare nici de zapada care ar fi inviorat putin peisajul, complexul fiind la circa 10 km de Bansko. In ceea ce priveste serviciile, restaurantul, personalul si curatenia numai cuvinte de lauda, inclusiv zona SPA care iti ofera tot confortul necesar pentru relaxare. Avertizez insa turistii foarte pretentiosi ca este o problema cu accesul la zona SPA pentru cei care nu sunt cazati in corpul principal, in sensul ca, pentru a ajunge la piscina trebuie sa treci prin curtea interioara, ceea ce nu este deloc placut in anotimpul rece..... Petrecerea de revelion a fost reusita si bine organizata, DJ, solista, ansamblu artistic, foc de artificii......doar sa te distrezi!!! dar am observat multi turisti care au preferat sa nu.....pierderea lor! Noi ne-am distrat si simtit foarte bine!

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 6, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10