din 36 impresii au apreciat Riviera Beach, VarnaOferte Riviera Beach
7.4/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Curatenia lasa de dorit in camere, dar mai ales in hotel (lift, holuri). Canapeaua extensibila de foarte proasta calitate, am plecat cu dureri de spate din concediu (apartament).

Curatenie: 3, Confort: 6, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Riviera Beach
Foarte curat, peisaje frumoase, liniste.


8.6/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Amplasament, confort, amabilitatea personalului care serveste, aspect general.

Slab la curatenia din camere si holurile de pe etaje ( in 5 zile nu s-a aspirat niciodata in camera sau pe holuri...) A aparut acest an taxa de 10 leva pe zi pentru parcare ( in plin soare...), ceea ce nu se preteaza unui hotel de 5 stele. In afara de miniclatitele de la micul dejun, la capitolul dulciuri sunt ieftini (prajituri foarte dulci si colorate...) Cafeaua , tip Menado (ceva din anii '80 ai lui Casca ) dar pe mine , care nu sunt bautor de cafea, m-a amuzat. Deci daca vreti o cafea adevarata nu va bazati pe ei. Dar meniuri variate si gustoase. Una peste alta, sunt OK. As zice totusi ca in nici un caz nu este un hotel de cinci stele.Poate doar la pret. Plaja cu nisip destul de fin dar intrarea in mare brusca si cu pietroaie pe fundul apei. Nu recomand celor care nu stiu sa inoate. Noroc cu piscina, unde se pot balaci si copii.

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Riviera Beach
Statiunea este de nivel mediu spre bine, dar trotuare sparte, denivelate ( de la hotel pana in parcul de distractii am preferat sa mergem pe carosabil, cu riscurile de rigoare) Iluminat slab si tomberoane cu gunoi...Cam ca la noi.Dar altfel, Casino, restaurante si terase destule, unde te poti simti bine cu prietenii..


8.6/10
Hotel Lotos Riviera in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

mi-a placut hotelul.are toate camerele cu vedere la mare,este f aproape de plaja privata cu sezlonguri si umbrele.aveam acces si la piscina,apa curata.am luat cu demipensiune.mi-a placut curatenia din restaurant si supravegherea permanenta pentru a aduce ce se termina, nu foaarte multe feluri de mancare dar suficiente pentru un sejur de 7 zile.mancare gustoasa si atractiv prezentata.dimineata puteam sa bem ceai,cafea la automat,lapte,sucuri de la dozatoare si apa.in general a fost ok,ne-au schimbat asternuturile dupa 3 zile iar prosoapele in fiecare zitoti din hotel au fost f amabili

ce nu mi-a placut si am fost extrem de neplacut impresionata a fost faptul ca la cina nu ne-au dat nici macar un pahar cu apa inclus in meniu,eram nevoiti sa cumparam de la bar apa plata cu 3.5 leva sau sa venim cu ea din camera bineinteles ca o cumparat de la market

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

8.9/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Sunt doua receptii, cu doua restaurante in cadrul aceluiasi hotel. Noi am avut "surpriza" sa fim cazati separati de prietenii nostrii, rezultand faptul, ca am fost nevoiti sa luam si masa separat de ei. Dupa multe insistente, am fost lasati sa schimbam restaurantul. Inca una buna: una dintre restaurante are bufetul mai mic, din asta rezultand, ca numarul preparatelor expuse e cam jumatate din total, iar preparatele noi sunt expuse dupa ce celelalte sunt epuizate. Astfel, puteti sa vedeti cum cartofii pai sunt inlocuiti cu conopida si broccoli, si nu mai pupati alta mancare pana ce broccoli nu se termina. Astfel, sunteti limitati sa mancati ce este expus pe moment. La celalalt restaurant, toate produsele sunt expuse in acelasi timp, astfel puteti sa alegeti intre broccoli si cartofi pai(un exemplu) Nisipul pe plaja a fost curatata o singura data pe saptamana, iar la cateva ore au aparut seminte/mucuri de tigara/pampersi aruncati alandala de conationalii nostrii.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

9.7/10
Hotel Nympha in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Merita , aș alege oricAnd să revin acolo.

Nu există nimic de reproșat.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

4.7/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Plaja lAngă hotel

MAncarea veche,mizerie in camere,ceri sa se facă curat si nu te bagă in seama,plaja murdara,mizerie in hotel si la piscine,ceck in la 14.30 cu explicația ca se face curat in camera si cAnd am intrat era mizerie,nisip pe jos in camera,par Etc . NU RECOMAND,pare un hotel de 3 stele fata de 5 cum scrie pe el

Curatenie: 3, Confort: 5, Amplasare: 9, Servicii: 2, Personal: 5, Mancare: 2, Pret: 7

Impresie despre Riviera Beach
Stațiune Ok,recomand in schimb Astera Hotel


4.6/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Privește minunata , foarte aproape de mare,daca s-ar face si curatenie in camere ar fi minunat!

Curatenie 0...!!! Turistii romani sunt cazati in ultimul hotel din resort in general unde "nu au personal"...prosoapele din camera au fost schimbate doar dupa un scandal la receptie, plaja neangrijita..Nu recomand acest hotel!!!! Nu este de 5*

Curatenie: 1, Confort: 5, Amplasare: 10, Servicii: 2, Personal: 2, Mancare: 7, Pret: 5

9.6/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

bun

-

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

8.7/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Hotelul este amplasat intr-o zona superba si linistita avand un grad ridicat de siguranta. Intrarea in resort se face printr-un punct in care sunt amplasate bariere, accesul facandu-se numai cu card. Camerele sunt spatioase . Trebuie mai multa atentie la curatenie . Mancarea de la restaurantul Romantika este mai putin diversificate decat cea de la restaurantul Riviera.

Cocktail-urile sunt contra cost iar piscina nu este curatata in timp util.

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 9

8.1/10
Hotel Lotos Riviera in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Poziționarea hotelului Lotos foarte buna, spații verzi îngrijite, copaci ingrijiti, curățenie, acces la piscina acoperită si jacuzzi in interior cu apa termala 15” 3 leva/pers, lenjerie si prosoape schimbate zilnic, șezlong, umbrela, prosop, plaja, in preț, parcare asigurata cu bariere acționați pe baza de card personalizat.

Micul dejun o catastrofa la segmentul mezeluri, unele alterate cred ca puse de mai multe ori, la masa de seara sa întAmplat sa miros o bucata de friptura la tava cu sos, mirosea a vechi ca si cum ar fi stat mai mult carnea la caldura pana sa fie pregătită, am avut dubi si la pestele consumat seara, eu pana să-mi dau seama de aceste lucruri după primele zile am făcut o intoxicație urAta cu erupții pe piele cu mAncărimi, mentionez ca am mAncat numai in restaurantul hotelului Lotos.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 6, Pret: 6

9.3/10
Hotel Nympha in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Curat,hotel pe plaja,personal amabil.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

9.9/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Un sejur perfect, hotel extraordinar. Servicile direkt booking, extraordinare.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

9.7/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Mult peste asteptari, mai ales ca review-urile citite ne cam speriasera.

Curatenie: 8, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.6/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Foarte multumiti de servicii, curatenie, personal, mancare.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

8.9/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Hotelul beneficiaza de o amplasare superba intr-o zona linistita si cu un grad ridicat al sigurantei ( intrarea in resort se face printr-un punct in care sunt amplasate bariere, accesul se face numai cu card ). Camere spatioase mobilate in stil clasic care ar avea totusi nevoie de un upgrade sau mai multa insistenta la curatenie . Mancare suficienta , fructe si inghetata din belsug , bauturi ok . Prosoapele pentru plaja se pot schimba oricand in timpul zilei.Locuri suficiente atat la piscine cat si la plaja privata .

Coktailurile sunt contra cost. Piiscina ar fi trebuit curatita zilnic. Nu functionau toate restaurantele in perioada in care am fost.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

4.4/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Amplasarea hotelului, camerele destul de spatioase ,liniste in hotel pe timpul noptii(a contat avand in vedere ca avem un copil). -bauturile de la piscina si lobby bar erau ok.

Impresii negative sunt foarte multe...foarte dezamagita dupa aceasta experienta avand in vedere ca hotelul are totusi 5 *. -baia era cam neingrijita -curatenie in camera nu s-a facut deloc ,nici schimbat dr lenjerie in toate aceste 5 zile desi a treia zi am solicitat noi lucrul acesta ... -mancarea foarte foarte proasta,aceasi mancare in fiecare zi ...cica aveau mancare "speciala pentru copii"dar in fiecare zi erau cartofi prajiti si terci de orez... ,asta era toata mancarea pentru cei mici. -personalul f nepoliticos de la baruri ,daca mergeai de 2 ori pentru ceva deja se uita urat .Nu recomand acest hotel ,cred ca maxim asi putea sa ii acord 3*.

Curatenie: 1, Confort: 6, Amplasare: 10, Servicii: 3, Personal: 2, Mancare: 1, Pret: 8

10/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Super. Mancare bună, personal amabil, apa incalzita in pjscina, sezlong la plaja gratuit. Recomand!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

5.7/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Poziționarea ok. Camere ok

Restaurantul este sub orice critica. Servirea la fel. 8 zile aceeași mAncare, dulciurile aveau acelasi gust era diferită doar culoarea.

Curatenie: 9, Confort: 5, Amplasare: 10, Servicii: 5, Personal: 7, Mancare: 2, Pret: 2

Impresie despre Riviera Beach
Stațiunea este frumoasa si animată.


7.4/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

locatie foarte buna, cazare de ***** stele

mancare fara nici un gust, cu putine sortimente,

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 3, Pret: 6

5.7/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

amplasament nota 10

curatenie nota 2, in 6 zile (5 nopti) nu s-a schimbat decat prosopul de picioare, nu lenjerie, nu prosoape de fata si de corp, nu sapun, nu gel de dus, nu sampon, s-a golit cosul de gunoi si scrumiera. Mic dejun acelasi timp de 5 zile, nimic nou!!!!

Curatenie: 6, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 5, Personal: 5, Mancare: 3, Pret: 3

8.9/10
Hotel Lotos Riviera in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

ok

no

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

7/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Amplasarea e punctul forte

MAncarea lasă mult de dorit

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 6, Mancare: 3, Pret: 7

10/10
Hotel Lotos Riviera in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Conditii exceptionale,personal amabil,mancare suficienta,diversificata.Locatie excelenta!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Riviera Beach
Complexul Riviera nota maxima.Spatii verzi,ingrijite,curatenie,siguranta parcarii.Recomand celor care vor liniste,relaxare,mare aproape de hotel. As reveni cu drag oricand.


9/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Am avut apartament cu 2 camere foarte spatioase, 2 bai si 2 balcoane - face toti banii. Amplasare direct pe plaja. Complexul e cam departe de restul statiunii - ideal pentru o familie cu copii mici care vor o vacanta linistita.

Cu majoritatea staff-ului te intelegi mai mult prin semne. Masa all inclusive cu program foarte riguros - daca nu veneai la inceput riscai sa nu mai prinzi cele mai bune feluri de mancare. Desi, daca ceri frumos - primesti orice.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Riviera Beach
In statiune am fost o singura data (nu am avut de ce sa iesim din complex) - animata cu multi petrecareti - ma bucur ca am stat departe.


8.9/10
Hotel Nympha in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

foarte bine

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 8

8.9/10
Hotel Nympha in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

- amplasare: practic cobori din hotel direct pe plaja; acces facil lobby bar; - panorama deosebita: atat din balconul camerei cat si de pe terasa restaurantului; - locuri suficiente pe plaja; - curatenie, amabilitate personal; - mancare diversificata si gustoasa; - securizare parcare;

- geamurile termopan nu fac fata zgomotelor provocate de valuri (spre final te obisnuiesti); - mobilier partial reinnoit; - canale TV in romana: doar TVRI si Realitatea

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Riviera Beach
Riviera Holliday este o zona de relaxare deosebita pe care o recomandam cuplurilor ce isi doresc liniste si siguranta.


5.4/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Amplasarea pe plaja, grădina, camera spatioasa

Deși este clasificat ca hotel de 5 stele, Riviera beach oferă servicii de 3 stele; mAncare proasta( n-am găsit nici măcar o salata buna), ordinara si mizerabila (am găsit si par in chiftele-si cu toate ca am sesizat acest lucru nu am primit nici măcar scuzele de rigoare), vesela si tacAmuri vechi si insuficient spălate, atmosfera dezagreabilă in restaurant - vaze cu flori in care apa era împuțită, găuri prin pereți in locurile in care ar fi trebuit sa fie tablouri, săpun lipsa la toaleta), mobilier vechi, dus ruginit, lipsa halate si papuci baie, perdeaua de la dus murdara, lenjeria de pat schimbată doar 1 data in 6 zile, curățenia se făcea la ore nepotrivite. nu recomand acest hotel!

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 4, Mancare: 2, Pret: 4

9.1/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Placut in general.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

9.9/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Hotelul ca amplasament, curatenie, servicii si pret dupa mine se incadreaza la excelent. Este adevarat ca am stat o perioada scurta (29 aprilie - 2 mai 2016) cu un grup de prieteni, care, de altfel, ni l-au si recomandat. O mica retinere am avut legat de mancare - din vreo 8 feluri gatite si gratare cam 2 feluri le puteai manca cu placere; mezelurile constau in variante de salam Victoria si parizer, iar branzeturile in cascaval gen branza topita si feta; salatele au fost OK. Masa festiva de Paste a fost bogata si foarte buna. Piscinele exterioare au avut apa incalzita si au putut fi folosite. Sala de fitness, piscina acoperita, plaja din fata hotelului sunt OK. Grija personalului pentru curatenie este de laudat, ca de alfel si amabilitatea. Una peste alta merita un all-inclusive la acest hotel chiar si pentru o perioada mai lunga.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

8.9/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Extraordinar la banii putini pe care i-am platit pt cele 5 stele.

Nu prea ar fi.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 7, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Riviera Beach
Statiunea nu e mare lucru.


8.9/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Foarte frumos si este amplasat chiar langa plaja cu piscina interioara (incalzita) si exterioara + piscina pt copii.

Personalul nu cunoate limba engelza, nu se poate comunica cu ei, nu se poate face "late CHECK OUT" desi in prima zi a fost ceruta si promisa.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 9, Pret: 9

8.4/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

DA

NU

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 8

9.3/10
Hotel Nympha in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Ce sa spun... E a doua oara cand venim aici,de data asta cu un copil de 1 an. Am ales sa revenim datorita copilului - hotelul si statiunea indeplinesc toate cerintele noastre pentru a nu avea surprize. 1. Riviera este o zona f.linistita,exact la polul opus fata de Nisipuri; multa vedeata si alei pe care te poti plimba in liniste,zonele celorlalte hoteluri din complex fiind deosebite. 2. Nympha este modest ca hotel,in sensul ca este un hotel mai vechi cu ceva "update". Insa: 3. Este curat. In 9 nopti ne-au schimbat lenjeria de 4 ori. Consumabilele se inlocuiau la baie inainte sa se epuizeze,si de cate ori era nevoie. Cu prosoapele cred ca am ajuns la vreo 3 perechi in paralel intrucat mai luam si la plaja pentru sezlonguri. Nu ne-au intrebat unde sunt celelalte. Curatenie se facea zilnic. Patutul copilului arata ca nou 4. Personalul amabil si vorbitor de engleza. De exemplu,nu ne-a convenit camera rezervata si ne-au dat alta fara probleme. In plus merg pe increderea in client-la plecare doar am predat cheia si bratarile si am plecat- n-au controlat camera,ceea ce cred ca spune ceva. 5. Liniste in hotel. 6. Camere cu vederea la mare. Hotelul e chiar pe plaja,la cativa metri de mare 7. Masa buna,aveai ce sa alegi. Multe fructe,de multe feluri; multe feluri de paine; multe feluri de dulciuri(nu stiu calitatea,nu consumam prajituri din comert). Nu esti luat la intrebari daca pleci de la masa cu fructe sau dulciuri. Nu e imbulzeala la masa,rar se intampla sa nu gasesti locuri 8. Parcare gratuita si sigura,sezlonguri si umbrela gratuite. 9. Apa curata,cu intrare lina si pe distanta buna; in apropiere exista un dig/faleza pe care poti plimba copilul cu caruciorul

Sunt cateva lucruri care pe noi nu ne-au deranjat dar poate pentru altii conteaza: 1. Cum spuneam,hotelul nu e luxos,nici macar la un nivel mediu 2. Nu are internet 3. Noaptea se aud,uneori tare,valurile;pentru cei cu somn f.sensibil poate fi deranjant 4. Dupa ora 17 nu mai e soare pe plaja datorita hotelului,insa la hotelul vecin,f.aproape sunt de asemenea sezlonguri care pot fi folosite gratuit,si este soare 5. Plaja e cam ingusta (dar suficienta,iar sezlongurile ajung pentru toti) 5. Este ceva circulatie la baza plajei dinspre mare. Exista o portita de acces dinspre Nisipuri si vin spre o zona libera dincolo de zona hotelului. Dar nu e imbulzeala. 6. Baia nu a avut nici geam nici ventilatie,doar o gura de aerisire care nu prea facea fata,astfel ca era cam cald,aerisirea facand-o mai degraba prin camera

Curatenie: 10, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 9

8.6/10
Hotel Riviera Beach in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Locatie super (pe malul marii, la cateva min de mers pe jos de Nisipurile de Aur), camere spatioase cu bai mari, aspect general placut

Locuri de parcare insuficiente pt toate masinile, personal neglijent (aveai mancare, nu erau farfurii si invers), atmosfera oribila daca ai parte de grupuri de romani lipsiti de educatie (copii galagiosi, geamuri sparte, scapari de fluide in piscina, etc. iar bauturile gratis au fost o mega atractie pentru tatii insetati)

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Riviera Beach
Linistit, inverzit, organizat frumos


9.3/10
Hotel Lotos Riviera in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Amplasare foarte buna, zona linistita neaglomerata, piscina si plaja foarte curată dotate cu un număr suficient de sezlonguri si umbrele libere, parcare bine amenajarea, legătura internet in camera, mic dejun diversificat cu produse proaspete

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Riviera Beach
Sta?iunea este foarte aglomerata, prea multe buticuri, in zona centrala prea mult zgomot, muzica la maxim


9.4/10
Hotel Nympha in Riviera Holiday Club, Riviera Beach

Totul a fost OK. Suprinzator (in sens pozitiv) comportamentul personalului. Majoritatea vorbeau bine engleza, mancare diversificata si foarte buna. Curatenie, plaja imediat langa hotel, all inclusiv eficient. Hotel ceva mai mic, insa avantajos dpdv al servirii mesei. Fara inghesuiala caracteristica marilor H5* plus revolutia rusilor infometati. Nu comenteaza nimeni daca iei un mar si iesi dinsala de mese cum se intampla la Royal Pork Elenite. Servire Lobby Bar si Restaurant ireprosabila. Am mai fost in hoteluri din Nessebar, Elenite, etc, dar personalul de aici este altfel !!! Parcare gratuita in curtea resortului+ sezlonguri si umbrela gratuite pe plaja privata = 100 euro avantaj client.

Camere modeste, mobilier un pic mai vechi, insa compenseaza prin curatenie si servicii.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Riviera Beach
Cam aglomerat, dar ...merge.