din 3 impresii au apreciat Sisi Creta, Insula CretaOferte Sisi Creta
7.3/10
Numo Ierapetra Beach Resort, Sisi Creta

Ene Alexandra, cuplu, 15.07.2021
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Dezastru total! Dupa ce am achizitionat cazarea prin agentia dumneavoastra, m-am gandit sa scriu direct si hotelului pt. a avea confirmarea cazarii. Cu 2 saptamani inainte de plecare hotelul mi-a confirmat ca in prima mea zi de sejor acesta va fi inchis si de aceea imi ofera alte 2 hoteluri din care sa aleg. Am comunicat aceste informatii agentilor Direct Booking care mi-au zis ca ei nu detin acesta informatie si ca rezervarea mea ramane valabila. Cu 2 zile inainte de sejur, in timp ce noi eram deja in Atena, primesc un email cum ca in prima zi de sejur trebuie sa ma prezint la alt hotel, deoarece in prima noapte de sejur hotelul este inchis :))). Nu-mi venea sa cred ... am petrecut o zi intreaga prin telefone (initiate de mine ) ca a doua zi sa aflu tot prin email ca hotelul nu se mai deschide deloc si va trebui sa merg la alt hotel, in alta statiune (asta cu 20 de ore inainte de a ajunge la destinatie). Noi la Ierapetra stabilisem sa mergem cu un grup de prieteni alaturi de care sa inchiriem o masina, a.i. sa impartim toate costurile legate de deplasarea la hotel + excursii in zona. In final ne-am trezit cazati la un hotel aflat in pustietate pt. ca nu era niciun restaurant in apropiere, situat la 200 km fata de c era nici macar un restaurant e achizitionasem noi. Vacanta noastra a fost data peste cap atat din cauza informarii tardive, cat si din prisma ca nu ni s-a dat alta optiune. A trebui sa inchiriem taxi dus-intors catre aeroport (70 euro * 2) si de asemenea sa servim toate cinele la hotelul la care eram cazati pentru ca nu aveam alta varianta pe o raza de 10 km. NU mi se pare normal sa fiu obligata sa aleg varianta impusa de agentie cu 20 de ore inainte de sejur si nici sa suport niste extra costuri pe care cu greu mi le-am permis in acest sejur. Eu cu siguranta nu sunt de vina, insa cine imi va deconta cheltuielile impuse se situatia creata de agentia de turism? Agentia nu s-a implicat deloc in oferirea de suport, ea doar mi-a dat o alta varianta pe care am fost fortata sa o accept. Cand am spus ca vreau sa mi se returneze intreaga suma platita ca sa-mi caut singura cazare mi s-a spus ca nu se stie daca se poate asa ceva si ca trebuie sa confirm noul hotel sau se termina programul de lucru si raman fara cazare. Desigur ca lucrurile nu vor ramane asa! Voi impartasi parerea mea si pe siteurile de socializare si de asemenea voi cere si ajutorul celor de la protectia consumatorului.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 1, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 1

Impresie despre Sisi Creta
In Ierapetra nu am ajuns, insa in Panormos unde am fost trimisi nu este nimic de facut pe o raza de 10 km.


7.1/10
Hotel Maritimo Beach , Sisi Creta

Lavinia, grup de prieteni, 09.08.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Curatenie zilnic,vedere la mare,

Mancarea slab diversificata,fara fructe de mare si peste; hotelul este departe de plaja amenajata aprox 2km; lipsa produse de igiena:sampon,sapun

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 7

Impresie despre Sisi Creta
Statiunea este linistita,taverne,cafenele frumos amenajate


9.7/10
Hotel Grecotel Meli Palace, Sisi Creta

Petre Chipurici, cuplu, 25.07.2018
Comentariu turist DIRECT BOOKING

Personalul amabil și bine pregătit. MAncarea foarte gustoasă și diversificată. Curățenia în camere se făcea zilnic. Wi-fi foarte bun, inclusiv pe plajă. Plaja proprie, curată, cu nisip.

Intrarea in mare cu pietre.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Sisi Creta
Amplasarea resortului este la aproximativ 2 km de satul Sissi .