Cele 10 cele mai frumoase plaje din Sicilia - prezentare si imagini

Colțuri secrete, mare transparentă și frumusețe naturală uluitoare: cele mai frumoase 10 plaje din Sicilia vă așteaptă!

1. Cala Rossa
Să începem cu minunatul Cala Rossa, situat la nord-vest a insulei Favignana: pentru a încadra marea, care, în această secțiune este cu adevărat spectaculosa si poetica. Golful, care ia numele de la culoarea sângelui, care a fost vărsat în apele sale în timpul războaiele punice, se poate ajunge pe mare, cu barca sau pe uscat, printr-un traseu abrupt, dar pitoresc, care merită tot efortul: o dată ce se bucura aceast mic Eden ce nu vă lăsa să fiți deranjați de vreun gând.

2. Insula iepurilor
Ea face parte din arhipelagul Insulelor Pelagie, această bijuterie a naturii că toată lumea ne invidiază: decretat cea mai frumoasa plaja a terenului, această insulă, care este la doar câțiva metri de la Lampedusa, este complet stâncos și afunda coastele sale în apele magnifice ele se transformă de la verde smarald la albastru de cobalt. Numele se datorează traducerea necorespunzătoare a Rabbit Island, un nume care a fost prezentat in hartile britanice din 800, în care termenul „Rabbit“ ar trebui să provină din „conexiune“, având în vedere poziția sa strategică. Insula face parte din Rezervația Naturală Lampedusa și aici țestoase marine Caretta vin în fiecare an să-și depună ouăle.

3. Scara turcilor
Când sculptarea peisajul este Naturii puține de spus, poți să mă îndrăgostesc: această plajă, aproape de o stâncă marnă albă înclinată abrupt în jos, în mare smarald, este unul dintre acele locuri care înlătură respirația , pentru cât de frumos este! Suntem de-a lungul coastei Agrigento, în apropiere de Realmonte, și se spune că au găsit refugiul aici bărcile de pirați turci, dintre care urmele rămân în numele locației. Lasă-te să fii capturat de o țară în care natura se întâlnește cu istoria: pot apărea doar amintiri și povesti frumoase.

4. Cala Capreria
Apa limpede, turcoaz, o plaja de pietre colorate și pietre în spatele clar: suntem în rezervația naturală Zingaro, în provincia Trapani, iar acest lucru este Cala Capreria atât de retras și practic neatins pe care le va apuca cu farmecul său sălbatic. Va trebui să țină doar ochii deschiși și nu pierdeți spectacolul, poate imortaliza într-o imagine și să aducă oameni deosebiți să-l împărtăși!

5. Isola Bella
O scurtă distanță de coasta Taormina, quest'isolotto este de mirare că trebuie să exploreze lungimea și lățimea cel puțin o dată în viața lor: o natură luxuriantă și prosperă îl caracterizează, împreună cu o mare Caraibe. Numele, pe care un baron german a cedat pe insulă, totul spune: acest loc este un imn pentru frumusețe, o frumusețe care ar trebui să fie sărbătorită și în comun. Excursia întregii insule cu barca este foarte recomandată.

6. Fantanele albe
O scurtă distanță de la Syracuse, la sud, plaja Fontane Bianche, al cărui nume provine din fântâni de apă dulce din zona, are alternativ nisip luminoase, cu întinderi de stânci și se mândrește cu o mare limpede cristal pe care rivalii că de la tropice, precum se bucura de frumusețea naturală și relaxați-vă în soarele fierbinte siciliană, aici puteți explora zona marină protejată Plemmirio, câțiva pași, și diverse sporturi de apă. Apoi, băuturi răcoritoare, se bucură de un cocktail la apus de soare sau o cină delicioasă într-unul din mai multe supraveghând locale de a alege, în acest domeniu, probabil, un bun Nero d'Avola pentru a fi în siguranță.

7. Calamosche
Inastonata între Vendicari și Noto, acest golf paradis, numit Funni Musca de localnici, este suprapusă de o frumoasa mare de culori vii si intense, care îi invită să se scufunde, și datorită morfologia tipică a coastei, pline de peșteri, aici puteți admira o faună marină variată. Plaja de nisip auriu, este foarte mare, are o lungime de aproximativ 200 de metri și se află chiar în mijlocul a două promontorii stâncoase care fac mare este întotdeauna calm și relaxat. Veți fi numai tu și natura, în toată splendoarea ei.

8. San Vito lo Capo
Plaja lungă Santu Vițu, în provincia Trapani, în vârful de nord-vest a Siciliei, are un farmec de natură pe un deal cu vedere la golful muntelui, veți găsi o mare de un albastru plin si intens, care contrastează cu nisipul fin alb și cu albul casei de țară, frumos și bogat în tradițiile maritime antice. Faceți o excursie la Muzeul Mării, dacă aveți mai mult de o zi în Sanvitese: nu veți regreta. Mare, alpinism, bun mancare si arta: acesta este un loc care pune toata lumea in acord.

9. Sampieri în Scopello
O serie de golfuri care se deschid spre stânci cu vedere la mare, ape transparente și mici plaje cu nisip și pietriș vă vor face să redescoperiți cât de frumoasă este viața! Suntem pe plaja Sampieri din Scopello, care îmbină frumusețea naturii, doamna necontestat, cu o mie de posibilități de distracție. Peisajul splendid creat de Faraglioni, chiar în fața tonnarei vechi, și adâncurile bogate, deosebit de potrivite pentru scufundări, fac din acest loc aproape enchanted.

10. Mondello
O scurtă distanță de Palermo, plaja din Mondello, între Monte Gallo și Monte Pellegrino, va fi aterizarea dvs. dacă doriți să combinați natura și istoria. Întindeți-vă la soare pe un nisip cald și curat și bucurați-vă de băi răcoritoare în apele limpezi. Dar nu vă întoarceți acasă fără să admirați numeroasele vile Art Nouveau, o frumoasă expresie a Art Nouveau din Italia care caracterizează această zonă, împreună cu numeroase situri arheologice, frumoase și pline de farmec și acestea.

Sursa informatiei prezentate