Autocar Albania 2022
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 171.5EUR - 641.7EUR)

Afiseaza harta
7 Zile Autocar 2022 Vlore, Vlore

7 Zile Autocar 2022 Vlore

Vlore, Albania, Albania

  • Autocar (31.08 - 06.09.2022)
   Date de plecare: 31.08
  • Fara transport
  Albania Circuit Cu Sejur 2022 Velipolje, Velipolje

  Albania Circuit Cu Sejur 2022 Velipolje

  Velipolje, Albania, Albania

   • Autocar (21.08 - 23.09.2022)
    Date de plecare: 21.08, 04.09, 14.09
   • Fara transport
   Albania 2022 Autocar , Albania

   Albania 2022 Autocar

   Albania, Albania, Albania

    • Autocar (02.07 - 12.08.2022)

    Sejururi Autocar Albania

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Albania. Puteti rezerva hotelul preferat din Albania cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Albania care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Albania constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Albania, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Alege din 3 oferte transport autocar cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia si rezerva acum online prin DirectBooking.ro - Cele mai Bune Oferte de Vacanta pentru sejururi cu autocarul Albania, pachete cu autocarul Albania.

    Intrebari frecvente despre Albania

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Albania?

    Albania Circuit Cu Sejur 2022 Velipolje sunt cele mai populare hoteluri din Albania