Early Booking China 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Marele Tur Al Chinei 9 Zile Avion 2020 Beijing, Beijing

Marele Tur Al Chinei 9 Zile Avion 2020 Beijing

Beijing, China N E, China

  • Avion (28.05 - 27.08.2020)
   Date de plecare: 28.05, 20.08

  Despre China

  China

  China, o tara de care se poate vorbi numai la superlativ, reuseste cu succes sa atraga anual milioane de turisti, desi turismul a inceput sa se dezvolte de putin timp in China, dar intr-un ritm progresiv. China a reusit sa-si dezvolte excelent infrastructura turistica, marind capacitatea de cazare in hoteluri, vile si pensiuni atat in mediul rural cat si in principalele ei metropole. Pachetele de city break in Beijing, Shanghai sau Hong Kong sunt din ce in ce mai populare gratie multiplelor posibilitati de shopping combinate cu atractia exercitata de viata urbana, de cultura si de gastronomia specifica a acestei natiuni. Ofertele speciale earlybooking cu bilet de avion pentru aceasta destinatie, la preturi si tarife excelente pentru un buget de vacanta, vor incanta orice turist si aduc garantia unei vacante extraordinare petrecute pe aceste meleaguri contrastante prin imbinarea a mai mult de 4000 de ani de istorie cu expansiunea economica si sociala ultra moderna a Chinei de azi. Mirificul peisaj al Chinei, istoria si cultura sa milenara nu poate fi descoperit intr-o viata de om, insa ideea unui circuit turistic prin provinciile si regiunile chinezesti pot forma o imagine de ansamblu a ceea ce este China astazi.

  Early Booking China

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din China puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din China

  Ofertele turistice Early Booking China 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking China pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii China este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in China.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in China au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru China scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru China cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din China in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru China sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei in China prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din China si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in China si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking China 2020 - Peste 2 oferte Inscrieri timpurii China cu discount pana la 30%. Cele mai bune oferte de vacanta! Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !