Autocar Irlanda 2023
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 207EUR - 207EUR)
Scotia Irlanda 2023 Dublin, Dublin

Scotia Irlanda 2023 Dublin

Dublin, Comitatul Dublin, Irlanda

  • Autocar (06.08 - 23.08.2023)
   Date de plecare: 06.08
  • Avion (24.01 - 23.01.2024)
   Date de plecare: 06.08
  • Fara transport

  Despre Irlanda

  Irlanda

  Irlanda, desi nu tocmai cu o clima prielnica, este destinatia turistica ideala pentru cei care iubesc natura, caii, pariurile, muzica si poezia din pub-uri. Irlanda este atat de mica incat poate fi vizitata rezervand un circuit turistic cu autocarul sau un pachet turistic intr-un sejur de cateva zile cu cazare intr-un hotel din Dublin sau Galway sau, de ce nu, intr-o vila sau pensiune din zona rurala aproape de peisajul mai tot timpul verde al Irlandei. Desi accesibila cu masina proprie cel mai bun mijloc de transport pentru turismul individual este cu avionul, fie el de linie sau low-cost.

  Sejururi Autocar Irlanda

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Irlanda. Puteti rezerva hotelul preferat din Irlanda cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Irlanda care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Irlanda constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Irlanda, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Alege cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov si rezerva acum online prin DirectBooking.ro - Cele mai Bune Oferte de Vacanta pentru sejururi cu autocarul Irlanda, pachete cu autocarul Irlanda.

  Intrebari frecvente despre Irlanda

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Irlanda?

  Scotia Irlanda 2023 Dublin sunt cele mai populare hoteluri din Irlanda