Autocar Macedonia 2022
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 152.3EUR - 155.8EUR)
Macedonia De Nord Si Kosovo 5 Zile Autocar Skopje, Skopje

Macedonia De Nord Si Kosovo 5 Zile Autocar Skopje

Skopje, Macedonia, Macedonia

  • Autocar (11.08 - 04.12.2022)
   Date de plecare: 31.08, 09.10, 30.11
  • Fara transport
  Circuit Macedonia Cu Sejur La Ohrid – 5 Zile Autocar 2022 Ohrid, Ohrid

  Circuit Macedonia Cu Sejur La Ohrid – 5 Zile Autocar 2022 Ohrid

  Ohrid, Macedonia, Macedonia

   • Autocar (07.09 - 11.09.2022)
    Date de plecare: 07.09
   • Fara transport

   Sejururi Autocar Macedonia

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Macedonia. Puteti rezerva hotelul preferat din Macedonia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Macedonia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Macedonia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Macedonia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Alege din 2 oferte transport autocar cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia si rezerva acum online prin DirectBooking.ro - Cele mai Bune Oferte de Vacanta pentru sejururi cu autocarul Macedonia, pachete cu autocarul Macedonia.

   Intrebari frecvente despre Macedonia

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Macedonia?

   Macedonia De Nord Si Kosovo 5 Zile Autocar Skopje, Circuit Macedonia Cu Sejur La Ohrid – 5 Zile Autocar 2022 Ohrid sunt cele mai populare hoteluri din Macedonia

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Macedonia?

   Macedonia De Nord Si Kosovo 5 Zile Autocar Skopje sunt cele mai apreciate hoteluri din Macedonia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Macedonia.