Last Minute Mexic 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (3 oferte, 141.6EUR - 141.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Riu Palace Riviera Maya, Riviera Maya

Hotel Riu Palace Riviera Maya

Riviera Maya, Mexic, Mexic

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (03.10 - 31.10.2020)
  • Fara transport
Now Sapphire Riviera Cancun, Riviera Maya

Now Sapphire Riviera Cancun

Riviera Maya, Mexic, Mexic

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (26.09 - 31.10.2020)

Despre Mexic

Mexic

Mexicul ofera turistilor o multime de atractii turistice gratie peisajului sau variat dar si a culturii si civilizatiilor care au populat acest tinut. Ofertele turistice atrag anual milioane de turisti, marea majoritate fiind atrasa de frumusetea statiunilor de pe coasta, hotelurile si vilele din Acapulco fiind faimoase datorita sarmului, ospitalitatii si nu in ultimul rand, al preturilor atractive de aici. Numeroase excursii si circuite turistice sunt organizate la siturile arheologice si ruinele aztece de langa Mexico sau la cele mayase din Yucatan si sunt incluse in majoritatea ofertelor turistice destinate celor care vor sa viziteze Mexicul. Ofertele speciale city break in marile orase mexicane Cancun, Mexico City sau Guadalahara, au cunoscut, in ultimii ani, o crestere progresiva in ceea ce priveste numarul rezervarilor on line, fapt datorat frumusetii acestor orase coloniale dar si al stilului de viata trepidant. Coasta Mexicului este brazdata de numeroase croaziere si reprezinta o alta modalitate de intra in Mexic si fara a folosi avionul.

Last Minute Mexic

Direct Booking

Last Minute Mexic 2021 - Peste 4 oferte Last Minute Mexic cu discount pana la 10%. Cele mai bune oferte de vacanta! Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Mexic

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mexic?

Hotel Riu Palace Riviera Maya, Now Sapphire Riviera Cancun, Catalonia Riviera Maya Privileged Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Mexic

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mexic?

Hotel Riu Palace Riviera Maya, Now Sapphire Riviera Cancun sunt cele mai apreciate hoteluri din Mexic ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mexic.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mexic?

Now Sapphire Riviera Cancun sunt cele mai apreciate hoteluri din Mexic ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mexic.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mexic?

Hotel Riu Palace Riviera Maya, Now Sapphire Riviera Cancun sunt cele mai apreciate hoteluri din Mexic cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mexic.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Mexic?

Hotel Riu Palace Riviera Maya sunt hoteluri din Mexic ce au acces gratuit la internet