Autocar Norvegia 2023
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 174.8EUR - 174.8EUR)

Afiseaza harta
Circuit Autocar Fiorduri Scandinave 2023 Oslo, Oslo

Circuit Autocar Fiorduri Scandinave 2023 Oslo

Oslo, Regiunea Oslo, Norvegia

  • Autocar (19.07 - 03.08.2023)
   Date de plecare: 19.07
  • Fara transport

  Despre Norvegia

  Norvegia

  Norvegia, cunoscuta si ca tara fiordurilor, este impresionanta prin peisajul ei variat, incepand cu muntii si ghetarii ei impunatori pana la fiordurile spectaculoase foarte cautate de turisti. Norvegia atrage mii de turisti si pentru statiunile si centrele favorabile sporturilor de iarna la altitudini impresionante. Lillehammer, una dintre cele mai cunoscute statiuni favorabile schiatului si a sporturilor de iarna cazeaza anual, in hotelurile, vilele si pensiunile sale mii de turisti, iar ofertele speciale early booking sunt epuizate inca inainte de a incepe sezonul de ski. Coasta de vest a Norvegiei si atragatoarele fiorduri sunt atat de cautate de turisti incat, in zona, se organizeaza numeroase croaziere la preturi mici in comparatie cu experienta ce o aduce vizitarea unui astfel de obiectiv turistic. Capul Nord, considerat cel mai nordic punct al Europei continentale era vizitat in trecut de oameni foarte bogati insa astazi, gratie dezvoltarii infrastructurii aduce din ce in ce mai multi turisti anual, tarifele competitive pentru un astfel de sejur fiind accesibile oricarui buget de vacanta. Mini vacantele city break la Oslo sau Bergen sunt un bun prilej pentru a cunoaste arhitectura, cultura si modul de viata a acestei tari nordice.

  Sejururi Autocar Norvegia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Norvegia. Puteti rezerva hotelul preferat din Norvegia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Norvegia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Norvegia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Norvegia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Alege cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov si rezerva acum online prin DirectBooking.ro - Cele mai Bune Oferte de Vacanta pentru sejururi cu autocarul Norvegia, pachete cu autocarul Norvegia.

  Intrebari frecvente despre Norvegia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Norvegia?

  Circuit Autocar Fiorduri Scandinave 2023 Oslo sunt cele mai populare hoteluri din Norvegia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Norvegia?

  Circuit Autocar Fiorduri Scandinave 2023 Oslo sunt cele mai apreciate hoteluri din Norvegia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Norvegia.