Autocar Polonia 2021
Filtre: Transport: autocar× (5 oferte, 234.5EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Circuit Polonia 6 Zile Autocar 2021 Warsaw, Varsovia

Circuit Polonia 6 Zile Autocar 2021 Warsaw

Varsovia, Mazovia, Polonia

  • Autocar (27.05 - 31.08.2021)
   Date de plecare: 27.05, 17.06, 09.07, 05.08, 26.08
  Germania 8 Zile Autocar 2021 Krakow, Cracovia

  Germania 8 Zile Autocar 2021 Krakow

  Cracovia, Polonia Mica, Polonia

   • Autocar (06.06 - 19.09.2021)
    Date de plecare: 06.06, 04.07, 15.08, 12.09
   Circuit Polonia 6 Zile Autocar 2021 Warsaw, Varsovia

   Circuit Polonia 6 Zile Autocar 2021 Warsaw

   Varsovia, Mazovia, Polonia

    • Autocar (27.05 - 31.08.2021)
     Date de plecare: 27.05, 17.06, 09.07, 05.08, 26.08

    Despre Polonia

    Polonia

    Polonia este mai putin cunoscuta pentru vacante la ski sau pe litoral, dar ofera turistilor sai o vacanta culturala deosebita. Cu o veche istorie, o tara distrusa aproape in intregime de ororile celui de al II-lea razoi mondial, Polonia reuseste sa-si aduca in prim plan frumusetile oraselor vechi, in mare parte restaurate, a peisajelor salbatice din parucrile si rezervatiile naturale si a castelelor cu povesti si turniruri medievale. Ofertele turistice city break in marile orase poloneze Cracovia sau Varsovia cazeaza turistii in hoteluri moderne asezate alaturi de cladiri istorice meticulos restaurate sau constructii comuniste inodore, oferind un amestec neobisnuit intre vechi si nou, intre cultura moderna si izul medieval. Un sejur in aceasta destinatie turistica prin ofertele turistice la preturi relativ ieftine, va va face sa va simtiti foarte aproape de cultura si traditia acestui popor care de-a lungul istoriei a dat personalitai precum Chopin, Copernic sau Marie Curie.

    Sejururi Autocar Polonia

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Polonia. Puteti rezerva hotelul preferat din Polonia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Polonia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Polonia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Polonia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Alege din 4 oferte transport autocar cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati si rezerva acum online prin DirectBooking.ro - Cele mai Bune Oferte de Vacanta pentru sejururi cu autocarul Polonia, pachete cu autocarul Polonia.

    Intrebari frecvente despre Polonia

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Polonia?

    CRACOVIA 2020 autocar - Vacanta de 1 Decembrie, 1 Decembrie 2020 In Polonia 6 Zile Autocar Krakow, Germania 8 Zile Autocar 2021 Krakow, Circuit Polonia 6 Zile Autocar 2021 Warsaw, Circuit Polonia 6 Zile Autocar 2021 Warsaw sunt cele mai populare hoteluri din Polonia

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Polonia?

    1 Decembrie 2020 In Polonia 6 Zile Autocar Krakow sunt cele mai apreciate hoteluri din Polonia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Polonia.