Autocar Serbia 2024
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 151EUR - 429.1EUR)

Afiseaza harta
Circuit Clasic Serbia Croatia Slovenia 9 Zile Autocar 2024, Belgrad

Circuit Clasic Serbia Croatia Slovenia 9 Zile Autocar 2024

Belgrad, Serbia, Serbia

  • Autocar (15.06 - 08.09.2024)
   Date de plecare: 15.06, 20.07, 31.08
  Circuit 6 Zile Croatia - Serbia - Muntenegru, Belgrad

  Circuit 6 Zile Croatia - Serbia - Muntenegru

  Belgrad, Serbia, Serbia

   • Autocar (26.04 - 31.08.2024)
    Date de plecare: 14.07, 26.08

   Sejururi Autocar Serbia

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Serbia. Puteti rezerva hotelul preferat din Serbia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Serbia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Serbia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Serbia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Alege din 6 oferte transport autocar cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov si rezerva acum online prin DirectBooking.ro - Cele mai Bune Oferte de Vacanta pentru sejururi cu autocarul Serbia, pachete cu autocarul Serbia.