Early Booking Sri Lanka 2021
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 350EUR - 959EUR)

Afiseaza harta
Hotel Royal Palm Beach, Kalutara

Hotel Royal Palm Beach

Kalutara, Sri Lanka, Sri Lanka

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (18.01 - 21.04.2021)
 • Fara transport
Avani Kalutara, Kalutara

Avani Kalutara

Kalutara, Sri Lanka, Sri Lanka

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (18.01 - 21.04.2021)
 • Fara transport
The Sands By Aitken Spence, Kalutara

The Sands By Aitken Spence

Kalutara, Sri Lanka, Sri Lanka

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (18.01 - 21.04.2021)
 • Fara transport
Heritance Ahungalla, Colombo

Heritance Ahungalla

Colombo, Sri Lanka, Sri Lanka

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Avion (18.01 - 21.04.2021)
 • Fara transport

Early Booking Sri Lanka

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Sri Lanka puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Sri Lanka

Ofertele turistice Early Booking Sri Lanka 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Sri Lanka pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Sri Lanka este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Sri Lanka.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Sri Lanka au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Sri Lanka scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Sri Lanka cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Sri Lanka in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Sri Lanka sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Sri Lanka prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Sri Lanka si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Sri Lanka si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Sri Lanka 2021 - oferte First Minute si Inscrieri timpurii Sri Lanka. Cele mai bune oferte de vacanta! Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Sri Lanka

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sri Lanka?

Hotel Royal Palm Beach, Cinnamon Lakeside Hotel, Hotel Tangerine Beach, Avani Kalutara, Eden Hotel Spa sunt cele mai populare hoteluri din Sri Lanka

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sri Lanka?

Hotel Royal Palm Beach, Hotel Tangerine Beach, Avani Kalutara, Cinnamon Lakeside Hotel, Eden Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Sri Lanka ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sri Lanka.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sri Lanka?

Grand Kandyan Hotel, Hotel Vivanta By Taj, Ceylon City Hotel, Residence By Uga Escapes sunt cele mai apreciate hoteluri din Sri Lanka ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sri Lanka.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sri Lanka?

Swiss Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Sri Lanka cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sri Lanka.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Sri Lanka?

Pandanus Beach Resort Spa, Supun Arcade Residency, Pledge3 Hotel sunt hoteluri din Sri Lanka ce au acces gratuit la internet