Oferte cazare Adrspach, Cehia Cehia iarna 2023
(24 oferte, 50EUR - 500EUR)
Javor, Adrspach

Javor

Adrspach, Cehia, Cehia

  • Fara transport

  Oferte Adrspach

  Adrspach, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Adrspach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Adrspach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Adrspach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Adrspach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Adrspach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Adrspach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Adrspach, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Adrspach

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Adrspach?

  PENZION ADRŠPACH BÁRY A HYNKA, Skalni Mlýn Adrspach, Chatky Skalni Mlýn Adrspach, hotel adršpach, Javor sunt cele mai populare hoteluri din Adrspach

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Adrspach?

  hotel adršpach sunt cele mai apreciate hoteluri din Adrspach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Adrspach.