Autocar Anglia Marea Britanie 2023
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 212.9EUR - 212.9EUR)

Afiseaza harta
Circuit Cehia Germania Benelux Marele Tur Autocar 2023, Anglia

Circuit Cehia Germania Benelux Marele Tur Autocar 2023

Anglia, Anglia, Marea Britanie

  • Autocar (22.05 - 02.09.2023)
   Date de plecare: 22.05, 19.06, 24.07, 21.08

  Despre Anglia

  Anglia

  Oxford este un oraș în Marea Britanie (Anglia), situat la confluența Tamisei cu râul Cherwell, la 84 km nord vest de Londra și destul de aproape de alte așezări britanice renumite ca : Bath, Stratford-upon-Avon (orașul natal al lui Shakespeare), Cotswolds.

  Oxfordul este locul unde se îmbină romantismul orașului medieval cu vitalitatea centrului universitar internațional, aici fiind localizată Universitatea Oxford, aflată în fruntea clasamentelor universităților din întreaga lume.

  Înainte de toate, Oxfordul este o colecție arhitecturală.

  Sejururi Autocar Anglia

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Anglia, Marea Britanie reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Anglia. Puteti rezerva hotelul preferat din Anglia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Anglia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Anglia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Anglia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Anglia Marea Britanie 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Arad, Braila la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Anglia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Anglia?

  Circuit Cehia Germania Benelux Marele Tur Autocar 2023 sunt cele mai populare hoteluri din Anglia