Balneo Stiria Slovenia 2022
Filtre: Categorie: Balneo× (21 oferte, 280.7EUR - 1295EUR)
Hotel Thermana Park Lasko Superior, Lasko

Hotel Thermana Park Lasko Superior

Lasko, Stiria, Slovenia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Aqua Roma, Lasko

Aqua Roma

Lasko, Stiria, Slovenia

  • Fara transport
  Hum Lasko, Lasko

  Hum Lasko

  Lasko, Stiria, Slovenia

   • Fara transport
   Vila Aina, Lasko

   Vila Aina

   Lasko, Stiria, Slovenia

    • Fara transport
    Wellness Park Lasko, Lasko

    Wellness Park Lasko

    Lasko, Stiria, Slovenia

    • Hotel cu piscina exterioara  
    • Fara transport

    Despre Stiria

    Stiria

    Maribor este al doilea oras ca marine din Slovenia, avand un numar de aproximativ 96.000 locuitori. Maribor este situat pe raul Drava, la punctul de intalnire al muntelui Pohorje, campiei si vaii Drava cu dealurile Sloveniei.

    Maribor are una dintre cele mai vechi si bogate traditii in fabricarea vinului din lume, o locatie superba intre dealurile viticole si verdeata muntelui Pohorje si o istorie culturala infloritoare. Este o locatie excelenta pentru explorare, relaxare si divertisment de calitate iar locuitorii sunt foarte primitori.

    Centrul orasul vechi promite o experienta de neuitat: faceti o plimbare pe malurile raului Drava, pe strazile pline de viata si in piete, locuri unde istoria si traditia se amesteca cu dinamismul si contemporaneitatea.

    Intrebari frecvente despre Stiria

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stiria?

    Hotel Thermana Park Lasko Superior, Wellness Park Lasko, Hotel Sofijin Dvor, Hotel Zdraviliski Dvor, Thermenhotel Zdravilisce Lasko sunt cele mai populare hoteluri din Stiria

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Stiria?

    Hotel Thermana Park Lasko Superior, Thermenhotel Zdravilisce Lasko, Hotel Zdravilisce Thermana Lasko, Hotel Trubarjev Art Boutique Superior, Wellness Park Lasko sunt cele mai apreciate hoteluri din Stiria ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Stiria.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Stiria?

    Hotel Thermana Park Lasko Superior, Apartment Artorius, Villa Home Garden Lasko, Vila Monet, Wellness Park Lasko sunt cele mai apreciate hoteluri din Stiria ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Stiria.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Stiria?

    Hotel Thermana Park Lasko Superior, Wellness Park Lasko sunt cele mai apreciate hoteluri din Stiria ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Stiria.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Stiria?

    Wellness Park Lasko sunt cele mai apreciate hoteluri din Stiria cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Stiria.