Oferte cazare Batizovce, Slovacia Slovacia iarna 2021
(5 oferte, 109EUR - 142EUR)
Penzion Gula, Batizovce

Penzion Gula

Batizovce, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Tatanka Apartments, Batizovce

  Tatanka Apartments

  Batizovce, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Skiapartman, Batizovce

   Skiapartman

   Batizovce, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Villa Jochmann, Batizovce

    Villa Jochmann

    Batizovce, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport

     Oferte Batizovce

     Batizovce, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Batizovce sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Batizovce pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Batizovce sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Batizovce oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Batizovce garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Batizovce va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Batizovce, Slovacia, Slovacia iarna 2021 - 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Batizovce

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Batizovce?

     Skiapartman, Villa Jochmann, Tatanka Apartments, Moment Bistro And Ubytovanie, Penzion Gula sunt cele mai populare hoteluri din Batizovce