Oferte cazare Bela, Slovacia Slovacia iarna 2024
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Chateau Bela, Bela

Hotel Chateau Bela

Bela, Slovacia, Slovacia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Oferte Bela

Bela, Slovacia, Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Bela sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bela pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bela sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Bela oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Bela garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bela va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Bela, Slovacia, Slovacia iarna 2024 - 2025 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Bela

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bela?

Hotel Chateau Bela sunt cele mai populare hoteluri din Bela

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bela?

Hotel Chateau Bela sunt cele mai apreciate hoteluri din Bela ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bela.