Autocar Belgrad, Serbia Serbia 2021
Filtre: Transport: autocar× (6 oferte, 99.4EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Croatia Si Slovenia Circuit 8 Zile Autocar 2021 Belgrad, Belgrad

Croatia Si Slovenia Circuit 8 Zile Autocar 2021 Belgrad

Belgrad, Serbia, Serbia

  • Autocar (16.05 - 18.09.2021)
   Date de plecare: 16.05, 05.06, 19.06, 03.07, 01.08, 15.08, 28.08, 11.09
  • Fara transport
  Serbia Macedonia 4 Zile 2020 2021 Belgrad, Belgrad

  Serbia Macedonia 4 Zile 2020 2021 Belgrad

  Belgrad, Serbia, Serbia

   • Autocar (13.05 - 16.05.2021)
    Date de plecare: 13.05
   2021 Belgrad, Belgrad

   2021 Belgrad

   Belgrad, Serbia, Serbia

    • Autocar (20.05 - 23.05.2021)
     Date de plecare: 20.05
    Circuit Croatia- Incursiune In Balcani Autocar, Belgrad

    Circuit Croatia- Incursiune In Balcani Autocar

    Belgrad, Serbia, Serbia

     • Autocar (25.05 - 19.09.2022)
      Date de plecare: 25.05, 25.06, 26.07, 23.08, 14.09, 24.05, 24.06, 25.07, 22.08, 13.09
     Circuit Tara Banatului Cazanele Dunarii Si Belgrad 4Zile, Belgrad

     Circuit Tara Banatului Cazanele Dunarii Si Belgrad 4Zile

     Belgrad, Serbia, Serbia

      • Autocar (27.05 - 17.10.2021)
       Date de plecare: 27.05, 09.06, 17.06, 15.07, 26.08, 30.09, 13.10

      Despre BelgradPrezentare si poze Belgrad

      Belgrad

      Belgrad este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei. Este situat la confluența dintre râul Sava și fluviul Dunărea — două căi navigabile internaționale —, unde Câmpia Panonică întâlnește Balcanii. De asemenea, orașul este plasat de-a lungul coridoarelor paneuropene X și VII. Cu o populație de 1.710.000 (conform estimărilor oficiale din 2007) de locuitori, care include și cetățenii ce locuiesc temporar în străinătate, Belgrad este cel mai mare oraș de pe teritoriul fostei Iugoslavii, al treilea de pe Dunăre, după Budapesta și Viena și al treilea din sud-estul Europei, după Istanbul și Atena — Bucureștiul nefiind situat în sud-est, ci mai degrabă în centrul Europei.

      Sejururi Autocar Belgrad

      Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Belgrad, Serbia, Serbia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

      Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Belgrad. Puteti rezerva hotelul preferat din Belgrad cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Belgrad care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

      Calatoria cu autocarul catre Belgrad constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

      Pentru a petrece o vacanta in Belgrad, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

      Sejururi si pachete cu autocarul Belgrad (Serbia, Serbia) 2021 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati la cele mai mici preturi. Peste 7 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

      Recomandari turistice pentru Belgrad

      Clădirile și zonele istorice ale Belgradului sunt printre atracțiile de prim rang ale orașului. Printre acestea sunt Skadarlija, Muzeul Național și Teatrul Național din apropiere, Zemun, Piața Nikola Pašić, Terazije, Piața Studenților, Fortăreața Kalemegdan, Strada Knez Mihailova, Parlamentul, Templul Sfântului Sava, Palatul Vechi. Pe lângă acestea, sunt multe parcuri, monumente, muzee, cafenele, restaurante și magazine pe ambele maluri ale fluviului. Monumentul eroului necunoscut din vârful dealului Avala permite o vedere panoramică asupra orașului. Mausoleul lui Iosip Broz Tito, numit Kuća cveća (Casa florilor), precum și parcurile din apropiere, Topčider și Košutnjak, sunt de asemenea cunoscute, în special în rândul vizitatorilor din fosta Iugoslavie.
      Beli Dvor sau „Palatul Alb”, casa familiei regale Karadjordjevic, este deschis pentru vizitatori. Palatul are numeroase lucrări de valoare semnate de Rembrandt, Nicolas Poussin, Sebastien Bourdon, Paolo Veronese, Antonio Canaletto, Biagio D'Antonio, Giuseppe Crespi, Franz Xaver Winterhalter, Ivan Mestrovic și alții.

      Ada Ciganlija este o fostă insulă a râul Sava și cel mai mare complex de recreație și sport din Belgrad. Azi are legătură către țărm, creând un lac artificial pe râu. Aceasta este cea mai populară destinație pentru belgrădeni în timpul verilor fierbinți ale orașului. Plajele se întind pe o distanță de 7 kilometri și există facilități sportive pentru diverse sporturi, inclusiv golf, fotbal, baschet, volei, rugby, baseball, și tenis. În timpul verii, aici vin pentru recreare între 200000 și 300000 de persoane pe zi. Cluburile sunt deschise nonstop, organizând recitaluri live, iar peste noapte sunt ținute petreceri pe plajă. Se pot practica sporturi extreme, cum ar fi bungee jumping, schi nautic și paintball. Există numeroase trasee pe insulă, fiind posibilă plimbarea cu bicicleta, mersul pe jos sau jogging. În afară de Ada, Belgradul are în total 16 insule pe râuri, multe încă neutilizate. Printre acestea, Insula Marelui Război, la confluența râului Sava, se prezintă ca o autentică oază de sălbăticie (în special păsări). Aceste domenii, împreună cu Mica Insulă de Război din vecinătate, sunt protejate de guvernul orașului ca rezervații naturale.

      Intrebari frecvente despre Belgrad

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Belgrad?

      Croatia Si Slovenia Circuit 8 Zile Autocar 2021 Belgrad, Serbia Macedonia 4 Zile 2020 2021 Belgrad sunt cele mai populare hoteluri din Belgrad

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Belgrad?

      Croatia Si Slovenia Circuit 8 Zile Autocar 2021 Belgrad sunt cele mai apreciate hoteluri din Belgrad ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Belgrad.