Oferte cazare Benecko, Cehia Cehia iarna 2023
(92 oferte, 345.3EUR - 345.3EUR)
Diana, Benecko

Diana

Benecko, Cehia, Cehia

  • Fara transport

  Oferte Benecko

  Benecko, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Benecko sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Benecko pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Benecko sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Benecko oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Benecko garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Benecko va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Benecko, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Benecko

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Benecko?

  Relax Bara, Star Hotels Benecko, PROFAMILY TOP BENECKO, Hotel Alý, HOTEL ALFONSKA sunt cele mai populare hoteluri din Benecko

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Benecko?

  Diana, HOTEL ALFONSKA, Hotel Alý, PROFAMILY TOP BENECKO, Horska Chata Na Pici sunt cele mai apreciate hoteluri din Benecko ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Benecko.