Black Friday Eindhoven, Olanda Olanda 2023
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (2 oferte, 160.8EUR - 160.8EUR)

Afiseaza harta
Inntel Art, Eindhoven

Inntel Art

Eindhoven, Olanda, Olanda

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre EindhovenPrezentare si poze Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven este al cincilea oras ca marime al Olandei localizat in sudul tarii si cel mai mare oras din provincia Barbantul de Nord. Este unul dintre cele mai vechi orașe din Olanda. Orașul este format dintr-un grup de foste sate care alcătuiesc acum zona metropolitană a Eindhoven.Orașul a intrat în lumina reflectoarelor când Philips a descoperit primul bec incandescent din Eindhoven. Inovatorul a înființat apoi un centru de producție în oraș, care a furnizat locuri de muncă pentru sute de oameni din țară.

Recomandari turistice pentru Eindhoven

-Există două muzee dedicate principalelor subiecte ale moștenirii industriale a orașului: Muzeul DAF care are o colecție de mașini DAF
si Muzeul Philips documentează industria becurilor timpurii.
-Fosta casă de judecată raională găzduiește acum Designhuis , un podium public și o zonă de interacțiune pentru design și inovație modernă.
-Muzeul Eindhoven este un muzeu arheologic în aer liber, care se concentrează pe Epoca Fierului și Evul Mediu din regiune. S-a fuzionat în 2011 cu Muzeul Kempenland, un fost muzeu regional, care documentează istoria regiunii Kempenland în obiecte, documente și activități educative. Locația veche a muzeului Kempenland, Steentjeskerk, este închisă.
-Inkijkmuseum- găzduit într-o fabrică veche de lenjerie din Dommelstraat, este un muzeu mic, dar special: oferă exponate în continuă schimbare, care trebuie vizitate prin ferestrele clădirii.
-Van Abbemuseum are o colecție de artă modernă și contemporană , incluzând lucrări de Picasso , Kandinsky , Mondriaan și Chagall.
-Ontdekfabriek (Discovery Factory) muzeu pentru copii.
-Van Gogh Village, Nuenen- La doar opt kilometri nord-est de Eindhoven se află satul Nuenen, cel mai bine ilustrat din lume, pentru includerea sa în arta lui Vincent Van Gogh, care a locuit aici din 1883 până în 1885. Casa sa temporară a fost în casa pastorului, care a fost complet restaurat la stilul său original.
Dierenrijk Zoo- Un loc bun de vizitat dacă vă aflați în Eindhoven cu copii, Dierenrijk este o grădină zoologică pentru familie, unde accentul este pus pe întâlnirile apropiate și interacțiunea cu fauna sălbatică.

Intrebari frecvente despre Eindhoven

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Eindhoven?

Inntel Art sunt cele mai populare hoteluri din Eindhoven

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Eindhoven?

Inntel Art sunt cele mai apreciate hoteluri din Eindhoven ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Eindhoven.