Oferte cazare Borovany, Cehia Cehia iarna 2023
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Alf, Borovany

Alf

Borovany, Cehia, Cehia

  • Fara transport

  Oferte Borovany

  Borovany, Cehia, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Borovany sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Borovany pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Borovany sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Borovany oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Borovany garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Borovany va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Borovany, Cehia, Cehia iarna 2023 - 2024 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Borovany

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Borovany?

  Borovansky Mlyn, Alf sunt cele mai populare hoteluri din Borovany

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Borovany?

  Alf sunt cele mai apreciate hoteluri din Borovany ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Borovany.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Borovany?

  Alf sunt cele mai apreciate hoteluri din Borovany ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Borovany.